|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Telovadba za nosečke
4.2.2005 11:30:18   
rozi81
Ali mogoče katera hodi na telovadbo h POP TV-ju za nosečnice FIT-ZA-DVA? Mogoče celo dopoldne? In če kako je? Jaz bom šla verjetno v pon ob 10:00 da začnem mal migat da nam k mrož na koncu!:)-

LP S:nosecka: in :duda:19t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Telovadba za nosečke
4.2.2005 13:08:49   
rouzi
zanima tudi mene, dej prosim potem poročaj kako je bilo. samo, ali je le v dopoldanskem času? jaz sem namreč v službi

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Telovadba za nosečke
4.2.2005 13:14:44   
Romcka
hi vi2:)
Jaz pa imam tam telovadbo ob torkih in petkih ob 16:30...no v bistvu grem danes drugic tja:)))
Lahko pa se odlocis za verzijo ob 18:00 - ponedeljki in srede..

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Telovadba za nosečke
4.2.2005 13:15:24   
rozi81
Jaz sem kar na bolniški! Dobiš pa lahko kupone za 7 dnevno brezplačno testiranje. Jih že imam mi jih je dragi prnesu k tm fitnisera. Sm hotla jit že v sredo pa mi je pomojm matrnica nagajala ker me je tok ščipal celo noč da se nism mogla naštimat in nism spala od punuči pa ke do petih zjutri tko da sm pol mal potegnila.

Tko da grem v pon.

Rouzi v kerm tednu pa si?

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Telovadba za nosečke
4.2.2005 13:17:08   
rozi81
OOOOOOOO kok sm vesela k ena že ke hod!:bravo::bravo::bravo:

Kako pa je? Kok je kaj punc? A se sploh kaj zmatraš, zadihaš, prešvicaš?:)-

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Telovadba za nosečke
9.2.2005 13:50:45   
rouzi
EJLA, sem šele dons prišla do računalnika-ga nimam doma. najprej hvala za odgovore. sem v 16t 5/7.kar dosti za tabo no..
a te dostkrat tko ščipa?

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Telovadba za nosečke
10.2.2005 22:08:36   
rozi81
Ojla Rouzi.
jst sm tut šele dons pršla do računalnika, tut jst ga nimam skos.
Kar se ščipanja tiče pa tako, me je ščipal bol pogosto par tednov nazaj zdaj se je pa umiril. Edin zadnjič je bilo pa nenormalno močno ščipanje, ni blo luštn ampak pol pa hvalabogu nič več.
A tebe tut?

LP S:nosecka: in :duda:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Telovadba za nosečke
14.2.2005 15:02:16   
rouzi
mene je učer neki ščipal, pa dons tud občasno. se vedno ustrašim, da se nisem kej prehladila..
a si že bila na telovadbi? jst bom šla verjetno danes pogledat-ob 18ih. sem kar malo živčna..

lp

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?