|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čevlji elephant
19.3.2008 22:14:46   
tančica
So to v redu čevlčki za otroka, ki bo vsak čas shodil? Na kaj prisegate oz. na kaj moram biti pozorna pri nakupu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čevlji elephant
20.3.2008 7:36:43   
Blink1
Jaz sicer prisegam na Cicibana. Naša je stara 3,5 leta in ima še vedno Cicibanove čevlje. Vmes smo ji kupili ene tudi Elephant in ji bomo še kakšne, saj so zelo primerljivi.

Od mojega starši so dolgo živeli v Nemčiji in tam so Elephant čeveljčki isto kot Ciciban pri nas. Baje...

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2008 9:51:43   
Nea
Tudi mi jih imamo in se mi zdijo enako dobri kot Cicibanovi.

Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2008 9:59:49   
Anonimen
Elaphaneten čevlji so zelo OK. Pri Cicibanovih je problem, ker so pretrdi oz. ne smejo biti ortopedski, razen če tako predpiše P.

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2008 14:58:12   
1vetrnica
Elaphaneten

kje se pa da kupit oz. pogledat te čeveljčke, namreč odločam se za nakup prvih čeveljčkov, pa kr ne vem kaj bi.
Eni pravijo ciciban, eni superfit,...

Kaj je res dobro?

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2008 20:43:39   
Eca
Če se ne motim so ti Elephanten (upam, da sem prav napisala), dobijo v Voegele Shoes.

Mi imamo večino čevljev Ciciban, enako copate. Preizkusili smo tudi Superfitke copate, pa so tudi ok. So pa Cicibanovi čevlji res precej trdi....mi jih žal moramo imeti zaradi zdravstvenih razlogovuser posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2008 20:49:28   
Seven*
100x boljsi od Cicibanovih.

Pri cevlju moras biti pozoren :

- upognit ga moras z lahkoto z dlanjo ene roke, kar pomeni da je dovolj mehek

- ne sme biti ortopedski

- mora biti cimbolj podoben bosi nogi in ne smucarskim cevljem..

Na podforumu Novorojencek Dojencek imas celo temo z clanki strokovnjakov,

Gospa sem.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.3.2008 22:26:34   
Nogavica
Elefanten je blagovna znamka trgovine Deichmann.

Mi kupujemo čeveljčke večinoma pri njih.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.3.2008 22:35:14   
Rubin.
Sem že tudi razmišljala v to smer, pa mi nimajo lepih modelov, sicer pa so cenovno primerljivi z Cicibanom in Superfit. Do sedaj sem ji kupovala ali Cicibanove imajo linijo softy in je podplat zelo upogljiv in tudi modeli so zelo lepi, pa tudi nekaj suprefitovih se je našlo, tu mi je predvsem všeč, ker so zelo lahki, je pa v Mb zelo slabo zastopan, dočim mi pa geox nikakor ne sedejo.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2008 21:02:09   
Pikca
jaz sem zdaj prvič za starejšo (3 leta) kupila Elefanten, so bili precej cenejši kot Ciciban, so pa približno isto trdi... verjetno se razlikuje od modela do modela... se pa splača pogledat

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.3.2008 21:02:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

pa mi nimajo lepih modelov

Enako.

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
22.3.2008 22:01:05   
viv_
Jaz sem pa za Mirno našla ful luštne Elephanten čeveljčke.

Ciciban mi je pa Softy zakon za prve čeveljce. Kaj bolj mehkega težko najdeš.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.3.2008 19:37:55   
vava
elephant nam je fizioterapevtka zelo priporočila. Dobi se jih baje v deichmanu (v supernovi). Sicer pa jaz pri zdravju otrokove nogice in razvoju hoje ne bi gledala na to kater model mi je lep in luškan in modern...

"Današnji otroci so tirani. Ugovarjajo staršem, hlastno goltajo hrano in tiranizirajo svoje učitelje" Sokrat, pred ca 2500 leti

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2008 23:18:49   
ŠpelaP
Ja, Elephant čeveljčke imajo v Deichamnnu. Pred kakimi 14 dnevi je bilo celo neko znižanje na otroško obutev. So res super za otroško nogo.
Ima pa Deichmann tudi znamko obutve za otroke Bobbi shoes.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 26.3.2008 23:29:19 >

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.3.2008 8:47:36   
draja
Nam sta tako P iz razvojne kot nevrofizioterapevtka priporočili, da kupimo čim bolj mehke čeveljčke, ki niso popolnoma nič ortopedski. Priporočata Elefanten, Geox ali Superfit, samo Cicibana ne.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.3.2008 9:57:41   
petja
Elefanten so super čeveljčki! Ko smo živeli v Nemčiji, je Lumpa imela vse čevlje od te firme in ko smo prišli nazaj v SLO, sem bila zelo razočarana, ker jih takrat pri nas nisem našla.

Sem ravno včeraj tukaj v Nemčiji pasla oči na novi kolekciji in se zapičila v dvoje sandale user posted image .

Lp, petja

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.3.2008 20:33:09   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: vava

Sicer pa jaz pri zdravju otrokove nogice in razvoju hoje ne bi gledala na to kater model mi je lep in luškan in modern...

Meni pa je poleg tega, da je model primeren za otroško nogico, pomembno tudi da mi je všeč, kaj češ sem pač estet in ji nikakor ne morem na nogo natakniti nekaj takega, kar mi ni všeč. Tudi jaz ne obujem čevlja, pa naj bo še ne vem kako super in fajn, če mi ni tudi všeč.

Sicer pa kakor komu, meni so Cicibanovi modeli zelo všeč in se sedaj že dobijo tudi z mehkim podplatom in neortopedski, tako da jaz kupujem tam. Mi je pa žal da nimajo trgovine večje izbire Superfita, ki so ne samo da so fino mehki še zelo lahki. Bom morala zgleda malce čez mejo user posted image .

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Nega
dejzi

Kaj uporabljate za nego kože svojega dojenčka? (po kopanju, previjanju, ...)

olje (48%)

mleko (23%)

krema (19%)

drugo (kaj?) (9%)

Število vseh glasov: 318

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!