|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hude barve las
19.3.2008 19:40:10   
Anonimen
no punce.....povejte kakšne imate frizurce in barve las v tej pomladi.....prosim kakšne nasvete, slikce za barve....rdeča, oranžna ,lahko kombinacije...ni važno......ker me meče da se grem spremenit...iz blondinke v .......
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hude barve las
19.3.2008 20:34:35   
cukerček
jaz sem trenutno blondinka z roza prameni ki pa niso vsi glih roza prijeli eni so rahlo oranžni eni temneje roza drugi svetleje....so pa vsi tanki user posted image

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2008 20:37:03   
Anonimen
jaz sem trenutno blondinka z roza prameni ki pa niso vsi glih roza prijeli eni so rahlo oranžni eni temneje roza drugi svetleje....

Kar huda kombinacija...user posted image .

A si zadovoljna?

Jaz nosim tradicionalno benecansko rdeco in dolge ravne lase. Baje so letos moderni user posted image , tako sem slisala vceraj.

(odgovor članu cukerček)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2008 20:53:32   
cukerček
ja sem full zadovolna ker sem pač taka bolj odštekana frikica bolj je pisano bolje je
user posted image user posted image user posted image

ta teden pa grem še malo skrajšat frizurco čeprav že zdaj ni glih dolga

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2008 23:14:01   
arabela*
jaz sem letos preklopila iz svetle medene na črno-modro.Pa sem zadovoljnauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2008 23:15:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cukerček

ja sem full zadovolna ker sem pač taka bolj odštekana frikica bolj je pisano bolje je

ta teden pa grem še malo skrajšat frizurco čeprav že zdaj ni glih dolga

Pogumna, bravo user posted image

(odgovor članu cukerček)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2008 9:37:46   
naniplus4
Jaz sem blond, pa mi barva tako pramenasto prime, da mi nikoli ni treba pramen dajat. Razmišljam pa, da bi si dala svojega paža v kitke, take tadooolge. Me res mika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2008 9:40:36   
Anonimen
no...jaz imam skoraj vsako pomlad med blond še roza-rdeča pramena...ponavadi bolj malo sedaj pa sem imela namen dati več rdeče...samo me je user posted image kaj če bo preveč....ker nočem pa biti potem čisto rdeča..........

(odgovor članu naniplus4)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2008 11:12:55   
smigli
Uf jaz pa že nekaj časa razmišljam o pažu, pa svetlejši barvi, sam se ne upam, vsaj ne še! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2008 11:17:43   
gojska
Uf jaz pa že nekaj časa razmišljam o pažu, pa svetlejši barvi, sam se ne upam, vsaj ne še!

kaj si moraš pa tu upat? A maš zdaj lase do riti, pa ti je hudo za njimi.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.3.2008 14:30:45   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: gojska

Uf jaz pa že nekaj časa razmišljam o pažu, pa svetlejši barvi, sam se ne upam, vsaj ne še!

Ja skoraj do riti, sm si jih prigaralauser posted image

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2008 16:58:35   
gojska
IZVIRNO SPOROČILO: smigli

ne da si si jih prigarala, men bi se zdel da še zdaj garam zaradi njih. Kako si jih pa opereš?......................
oooo sej to je res lepo, nič se ne striži dokler si mlada to paše, pol boš pa itak mogla odrezat.
Pa te nič ne boli lasišče ? Ko sem mela jaz mal daljše sem se ostrigla ker me je ful lasišče bolelo, čeprav si nisem na tesno spenjala čopa.
Sem radovedna ne?user posted image user posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.3.2008 18:45:06   
Anonimen
Jaz sem vijola že kar neki let (od takrat, ko so mi cimre povedale, da morem siva po svetu strašit)user posted image

Me pa vse bolj mika oranžna... taka hard oranžna.

(odgovor članu gojska)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.3.2008 14:20:30   
smigli

ne da si si jih prigarala, men bi se zdel da še zdaj garam zaradi njih. Kako si jih pa opereš?......................
oooo sej to je res lepo, nič se ne striži dokler si mlada to paše, pol boš pa itak mogla odrezat.
Pa te nič ne boli lasišče ? Ko sem mela jaz mal daljše sem se ostrigla ker me je ful lasišče bolelo, čeprav si nisem na tesno spenjala čopa.
Sem radovedna ne?user posted image user posted image

Ne me nič ne boli lasišče, samo ko sem prehlajena, takrat ne smem imet škarij na dosegu roke, ker bi si jih pošteno skrajšala. user posted image
Umivam si jih vsak drugi dan z elsev šamponom + balzam za mastne lase, 2x na teden istoimenska maska, še mokre konice namažem z enim silikonom proti cepljenju, posušim si jih naravno ali s hladnim fenom.

Bai

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.3.2008 14:51:31   
gojska
smigli, ne bom citirala ker je dolgo,

veš kaj zdaj pa sam še reč, da maš dva mulca doma, ker da v kuhnji rasturaš sem si od nekje  že  zapomnla.
Če bi jaz tolk porabla v kuhinji kot ti v kopalnici za lase, bi se mojmu smejaluser posted image user posted image user posted image
važička, ne pogovarjam se večuser posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.3.2008 11:15:59   
smigli

smigli, ne bom citirala ker je dolgo,

veš kaj zdaj pa sam še reč, da maš dva mulca doma, ker da v kuhnji rasturaš sem si od nekje  že  zapomnla.
Če bi jaz tolk porabla v kuhinji kot ti v kopalnici za lase, bi se mojmu smejaluser posted image user posted image user posted image
važička, ne pogovarjam se večuser posted image

imam enga mulca doma, ki odtehta za ene tri user posted image

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.3.2008 13:37:13   
hmm...
Se že zeloo dolgo nisem barvala in sem se tudi letos odločila da se ne bom. Ker imam blond lase, zgleda kot da imam še vmes bolj svetle pramene in bolj temne (rjave) pramene. Ampak jih nimam, tako samo izgleda.

Vedno ko pridem k frizerki, me vpraša: O, a zdaj pa imate še bolj blond in vmes rjava pramena?

Kaj morem, takšna je moja naravna barva las, ki mi je neznansko všeč. Pa še zgleda kot da so pobarvani.user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.3.2008 21:20:43   
glen
Paž,modro-črna barva,spredi franze,joj kako sem lepauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.3.2008 23:48:48   
* Mateja *
kako bi zgledalo pa tole-prameni v blond, rjavi, rdeči in oranžni barvi? Bi bilo preveč pisano?

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.3.2008 8:22:58   
natasarobi
Sama imam kratke lase že mnogo let.

Najbolj huda barva, ki sem jo imela je bila ful živa rdeča (podobno ima Tamara iz BB).
Trenutno malo brskam po netu, ker se imam plan stričt in barvat - kratka frizura kot jo ima oz. jo je imela Alyssa Milano, barva bo pa verjetno blond, ker se mi zdi, da se mi najbolj obnese.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.3.2008 12:35:23   
smigli
user posted image

user posted image
ti dve frizurci sta pa lepi ne?

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.3.2008 14:27:10   
hmm...

user posted image

user posted image
ti dve frizurci sta pa lepi ne?

Ne.user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.3.2008 15:49:42   
smigli
ja pa sta lepi user posted image

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.