Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tulipani - bodo pomrznili? 19.3.2008 13:10:17
|
|
|
|
fragola
|
Tle pri naas že lepo cvetijo, vendar danes je bilo -1, tako, da malo jih je oplazla slana, nažalost vremenu se je zmešalo. Aja sem pa iz primorske
|
|
|
|
RE: Tulipani - bodo pomrznili? 19.3.2008 13:24:06
|
|
|
|
muki1
|
Tulipanom nič ne bo. Koliko vem iz izkušenj, sem že večkrat doživela, da jih je prekril sneg in so lepo mirno nadaljevali razvoj ko se je otoplilo.
|
|
RE: Tulipani - bodo pomrznili? 19.3.2008 13:29:17
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Tulipanom nič ne bo. Koliko vem iz izkušenj, sem že večkrat doživela, da jih je prekril sneg in so lepo mirno nadaljevali razvoj ko se je otoplilo. ja ma pr vas so verjetno komaj pokukali pr nas pa cvetijo že in jih je danes malo oplazilo!
|
|
|
|
RE: Tulipani - bodo pomrznili? 19.3.2008 13:36:46
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Tulipanom nič ne bo. Koliko vem iz izkušenj, sem že večkrat doživela, da jih je prekril sneg in so lepo mirno nadaljevali razvoj ko se je otoplilo. ja ma pr vas so verjetno komaj pokukali pr nas pa cvetijo že in jih je danes malo oplazilo! Ma ne vem, no. Jaz še vseeno mislim, da jim nič ne bo .
|
|
RE: Tulipani - bodo pomrznili? 19.3.2008 14:48:45
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: fragola IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Tulipanom nič ne bo. Koliko vem iz izkušenj, sem že večkrat doživela, da jih je prekril sneg in so lepo mirno nadaljevali razvoj ko se je otoplilo. ma če jih je že malo primlo, alora niso več tako lepi kot prej a! Une p k so komaj zlezli itak, da jim ne bo nič! ja ma pr vas so verjetno komaj pokukali pr nas pa cvetijo že in jih je danes malo oplazilo! Ma ne vem, no. Jaz še vseeno mislim, da jim nič ne bo .
|
|
|
|
RE: Tulipani - bodo pomrznili? 19.3.2008 14:53:46
|
|
|
|
honey
|
O, hvala, sta me potolažile. Ja, res je, meni so šele pokukali ven, pa še to ne vsi. Itak je Logatec zmeraj 3 tedne za svetom , mi smo pa še 3 km iz Logatca, pa še kakšen dan + Imamo še julija skoraj sneg
|
|
|
|
RE: Tulipani - bodo pomrznili? 19.3.2008 21:56:59
|
|
|
|
muki1
|
Povzetek: imela boš tulipane, ampak ne tak lepe .
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?