|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barva otroške sobe
19.3.2008 12:12:52   
ninataja
Živio.
Zanima me, če ima katera kakšno zamisel glede barve otroške sobe (ki to bo čez nekaj let, medtem pa bom notri imela pa prostor za likanje in ostalo navlako user posted image )
Situacija je taka, modra in zelena barva odpadeta ker sta mrzli, roza barva pa tudi odpade.  Soba je relativno velika in zelo svetla (soba je vogalna in ima 2 okna). Otrok še nimava, ampak nekoč bodo (čez 2, 3 leta). Pa me zanima vaše mnenje, kako bi ve sobo pobarvale. Hvala že vnaprej user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Barva otroške sobe
19.3.2008 12:15:02   
glen
Viola-zelena,pastelne

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2008 12:20:59   
nuala
Po moje jo lahko pobarvata tudi kasneje, morda se vama spremeni okus.
Mi imamo sedaj dve steni pobarvani belo, dve rumeno.
Potem pa na nekaj mestih poepljeno z Nodijem in Mojstrom Miho. Tastarejši ima pa Avtomobile.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2008 12:22:29   
Anonimen
Jaz bi dala rumeno - zeleno kombinacijo, čeprav praviš, da zelene ne, ker je mrzla. Meni se zdi, če je tak nežen odtenek zelene, da je prav lepo.

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2008 12:26:26   
kovač
Jaz bi imela otroško sobo vsako steno drugačno, ampak v toplih odtenkih od sončne rumene do oranžne barve.

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2008 12:31:41   
Lunca1
mi imamo svetlo rumeno

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2008 12:32:29   
Anonimen
Oranžno rumenauser posted image

Midva sva pa kar nežno rumeno pobarvala, ko bo pa čas za rihtat sobico, jo bova pa še enkrat prebarvala. Sva pa sedaj tri leta v stanovanju, mišljeno je da bomo prej na novo pleskali sam....

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2008 12:44:43   
kristinaj
kaj pa če počakaš še malo...saj se vama ne mudi...... in zbereš res dobro noro idejo....

lahko pa narediš do polovice višine od spodaj gor npr. svetlo oranžno, vmes daš, okoli in okoli sobe tako, da dobiš kot nekakšno borduro, trak lahko na živalice, in do stropa pobarvaš še malo bolj svetlo oranžno... in dobiš sobo v dveh odtenkih, po sredini, okoli in okoli pa pisan trak npr. živalice, rožice, planete, .....

lahko tudi nežno rumeno....

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2008 13:31:18   
ninataja
Izbrala sem nežno rumeno.
Na neki sem mogla dat pobarvat, k so že pleskarji v stanovanju. Ali rumena, ali pa ostanjejo umazano sive stene user posted image  Dones nanesejo prvi sloj barve, ju3 drugega. Ko se pa posuši pa prilepim slikco, da boste videle ali sem prav izbrala ali ne. user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2008 16:42:26   
Hans
Mi imamo svetlo rumeno.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2008 17:26:37   
Drnula
Pobarvaj kakor tebi zdaj odgovarja, za otroke boste že potem gledali

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.3.2008 19:55:46   
piamaria
user posted image oranžno modre pastele, so vedno in in pomirjajo

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.3.2008 20:05:43   
Pobalami
Nežna jabolčno zelena je topla barva, prav tako kakšna pastelna turkizno modra. tako, da ni treba izključiti za 100%. jaz bi dala kakšne pastelne barve.

Jaz sem dala oranžno rumeno, ker je severna soba. Ampak je skoraj premočno. Pohištvo je natur les, tako da je vredu.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.3.2008 21:50:49   
ninataja
Ti šment. Baje da so najboljši barvi za otroško sobo ravno zelena in modra ;) najslabša pa rumena, ker naj bi delala otroka živčnega in naj bi to bil to eden od razlogov za jokanje ... Nč, bomo pa pol ko bo treba še 1x pobarvali. Sedaj mi je bila itak barva nepomembna, ker bom itak samo likala notri in odlagala stvari.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.3.2008 8:37:45   
kiki13
oranžna, rumena, pomarančna in nebeško modra - pride prav če je user posted image  ali user posted image  

jaz bi izbrala vsaj 2 barvi izmed teh 4

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.3.2008 9:00:43   
sazi
najslabša pa rumena, ker naj bi delala otroka živčnega

Če je nežno rumena, ga že ne bo delala živčnega. Pri nas imamo celo stanovanje nežno rumeno, pa nihče ni živčenuser posted image . Bi pa rekla, da to o živčnosti oz. agresiji velja za živo rdečo.

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.3.2008 13:19:17   
Anonimen
čez 3 leta boš mogla itak na novo štrihat sploh če bo soba ropotarnica. poštrihaj zdej kukr je teb ušeč, boš že pol spreminjala

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
21.3.2008 9:11:08   
T.A.Y.A.
se strinjam z Laro. Jaz sem komaj sedaj v fazi barvanja sobice, 4. maja imam rok. Kupila sem samolepilne nalepke Decofun - motiv medvedek Pooh.

Obišči spletno stran www.decofun.com. Tam imaš orgomno idej in lahko z nekaj dodatki narediš krasno sobico.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Trebušnjaki.
пеперутка16

Ena moja znanka je bila noseča 3 mesece in je delala trebušnjake, pa je vedela, da je noseča. Ali ste delali trebušnjake, ko ste bili noseči, ali zdaj, ko ste noseči?

Da. (0%)

Da, dokler nisem vedela, da sem noseča. (0%)

Ne. (27%)

Ni mi prišlo na misel. (73%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!