Lana25
|
Naj še jaz z vami podelim svoje tegobe. Ni in ni tega hudička. Že 74 dni je minilo od prvega dneva zadnje M. Kar pa sploh ne bi bilo nič hudega, če bi bile . Pa jih ni. Je pa res, da sem prenehala s KT in vem, da v tem primeru lahko traja, da se ti cikelj uredi, ampak že ene tri krat sem prenehala s KT in takrat je bilo ravno obratno, ravno prve tri mesece po tabletkah je M prišla redno nekje na 28-30 dni. Pa sem tudi zdaj misla, da bo tako in je ni bilo, pa saj veste kako je, upanje je raslo in raslo, ker M ni in ni bilo in končno sem zbrala pogum, da naredim test. Iz protesta zaradi že nekaj kratnih razočaranjih sem kupila najcenejšega - Baby check mini, ki je pokazal 2 črtici, eden malo svetlejšo, drugi pa enako močno kot je kontrolna črtica, ker sta v škatli 2 trakca. In grem jaz lepo do svoje G, po eni strani vesela, po drugi prestrašena, v glavnem sem si govorila, da ne smem upat preveč, kaj pa, če ne bo nič in se prehitro veselim. In tako je tudi bilo. Svoji G sem rekla, da mi M zamuja, ji pokazala test in še obe s sestro sta rekli, da sta dve črtici vidni, potem pa me G pregleda in reče, da nosečnosti ni videti . Potem sem še tam naredila test, ki je seveda bil negativen. V tistem trenutku mi je umrlo še zadnje upanje in sploh vam ne moren opisat kako se mi je vse zamerlo. Na živce mi gre to moje telo, ki ne more funkcionirat normalno in sploh nočem več razmišljat o otrocih, še do mi več ni, ker potem imam samo upanje, ki na koncu itak vedno umre. Zdaj pa me zanima ali mogoče katera ve, če je kaj narobe, če na primer nimaš M več mesecev in ti je ne izovejo z zdravili? Ker mi spoh več ni, da bi šla nazaj do svoje G. Naj gospa M pride sama, ko ji bo, če pa ji ne bo, pa ji zaradi mene več niti ni treba. Zaenkrat me še nič ne boli, le občasno me špikne kot me je včasih preden je prišla M, sem pa fajn napihnjena in kolegice me sprašujejo, če slučajno vseeno nisem srečka-nosečka, meni je pa samo še bolj hudo. Bojim se, da še malo in bom do konca izgubila še tisto malo željico po .