Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Hlače namesto poročne obleke 19.3.2008 9:33:42
|
|
|
|
pikica78
|
Ker se bom poročila v ožjem družinskem krogu, brez ohceti, se mi ne zdi primerna bela obleka. Ker drugač kril ne nosim, pridejo v poštev samo hlače. Poroka bo v začetku maja, tako da je velika verjetnost, da bo še mrzlo. In sedaj nimam pojma kaj naj oblečem, kakšne barve, nič še ne vem. Pa nekaj takega bi oblekla, da bi lahko pol še nosila. Sma se pa ta teden odločla, tako da moram zdaj vse na hitro zrihtat. Prosim za ideje, jaz sem čist brez
|
|
|
|
RE: Hlače namesto poročne obleke 19.3.2008 9:50:46
|
|
|
|
76suza
|
Mogoče kakšen lep hlačni kostim v barvi šampanjca. Zraven pa kakšno bluzico, ki se barvno ujema s kravato tvojega bodočega moža.
|
|
|
|
RE: Hlače namesto poročne obleke 19.3.2008 9:52:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom tudi v hlačah. Poroka bo poleti. Verjetno bodo sive hlače, gor pa tunika, še ne vem kakšne barve. V bistvu čist vsakdanje, sam mal "boljš".
|
|
|
|
RE: Hlače namesto poročne obleke 19.3.2008 10:01:18
|
|
|
|
srki
|
Al pa bel kostimček. Pa četitke za poroko, tudi tebi, Karin
|
|
|
|
RE: Hlače namesto poročne obleke 19.3.2008 10:58:56
|
|
|
|
NinKa
|
Jaz sem se poročila v belem, malo bolj elegantnem kostimčku. Pa je blo čist fajn. Sem tut praznovala sam v ožjem družinskem krogu in se mi je zdelo brezveze nabavljat belo obleko. Mož je imel obleko, čist navadno, nič posebnega. Pa je blo čist kul. Poroka je pa bila konec aprila.
|
|
|
|
RE: Hlače namesto poročne obleke 19.3.2008 11:03:59
|
|
|
|
aluš
|
Jaz sem tudi za en svetel lepši hlačni kostimeč. Ker jaz tudi nikoli ne nosim krila in je to pol odklop da daš ne vem koliko eurov, da ga imaš potem v omari, pa še tisti dan se čudno počutiš, ker nisi navajen kikle nosit. Pa ta idejo z kombinacijo kravate in bluzce mi je tudi super. Pa lepo poroko ti želim.
|
|
|
|
RE: Hlače namesto poročne obleke 19.3.2008 11:06:18
|
|
|
|
Anonimen
|
A mislte da tip more bit v obleki na poroki? K midva sva mislna da bi imel pač hlače pa eno boljš srajco gor. Tko nč posebnga. K se mi zdi bebasto obleko kupvat, pa še polet bo
|
|
|
|
RE: Hlače namesto poročne obleke 19.3.2008 11:44:13
|
|
|
|
tikatoka
|
Karin 24, jaz mislim naj ima moški oblečeno kar mu paše, ampak malo bolj elegantno. Meni je ful žal, ker sva mojmu kupila novo obleko, ki jo je oblekel na poročni dan in najbrš jo nikoli več ne bo ker se v obleki in kravati ne počuti dobro. Konec koncev je to le vajin dan in naredita si ga udobnega in sproščenega, ker če se že v obleki ne počutiš dobro, mah ne vem no mora bit kar bed filing. srečno
|
|
|
|
RE: Hlače namesto poročne obleke 19.3.2008 14:39:21
|
|
|
|
Balonchy
|
Pikica78, če želiš - mi posreduj na ZS mail... Ti bom par fotk poslala... Pa nekaj predlogov... skic...
|
|
|
|
RE: Hlače namesto poročne obleke 19.3.2008 16:37:46
|
|
|
|
Hans
|
Ojla, moja kolegica je imela svetlo modro - podobno kot je na sliki zgoraj - hlače ter zgoraj tuniko z dolgimi rokavi - super je izgledala.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?