|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosecniske cotke
3.2.2005 22:02:31   
Anonimen
kje kupujete?jaz sem mela neman it jutri v h&m,pol pa so me spomnili na mamita trgovino.ali se splaca tam kupovat?sicer ne mislim nic kaj nabavljat.kaksne hlace pa majcko:bravo:
la vie -sem slisala da je draga trgovina in baje tudi cotke niso kaj vredu:zmeden2:

:rozica:hvala za pomoc:rozica:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   nosecniske cotke
3.2.2005 23:01:47   
Urška*
Ojla!

Mamita je kar precej draga, mislim, da je na ravni La vie trgovine. H&M se ti še najbolj splača. Res pa je da imajo v Mamiti ful lepe cote, no, vsaj takrat so jih meli, ko sem bla še :nosecka:
Kaj pa trgovina Ma-mi, v poštni ulici na glavnem trgu, tam ko je bil wit boy? Tam imajo tudi nekaj nosečniških stvari?
Glede kvalitete cot iz La vie, pa moram povedat da sem jaz bla zelo zadovoljna. Sem tam kupla dvojne hlače na začetku nosečnosti, pa so še zdaj cele. Aja, razen če si mislila s tem da "niso kaj vredu" izbiro.:ups:

Lepo nakupuj:) Joj, mi lušte spet delaš

LP:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nosecniske cotke
3.2.2005 23:07:16   
Jančika_
Jaz sem jih imela tudi iz H&M, razen enih kavbojk iz Popka. Letos bojo še uporabne, kar mi pa seveda ne bo preprečilo, da si ne bi ob prvi priliki kupila še česa:). So pa čisto vse cote lepo zdržale, nobena ni pretirano obrabljena. OK, saj jih nisem nosila ne vem kako dolgo, zato pa toliko bolj pogosto, ker jih pač nisem imela veliko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nosecniske cotke
4.2.2005 10:05:39   
malika
Jaz sem si v prvi nosečnosti kupila večino v H&M, dala kar precej denarja, danes pa večina oblek zgleda kot, da bi jih dala že cela vojska nosečnic skoz-razen kavbojk. In tako sem se odločila, da tokrat ne kupim nič novega. Kupujem rabljene obleke preko neta, vse lahko rečem, da sem dobila zelo lepe in ohranjene in za tretjino cene:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nosecniske cotke
4.2.2005 11:07:23   
Lana_s
Mamita je res ful draga. Jaz sem si pred približno dvema mesecema tam kupla dvojne hlače in dva poloverčka in dala za njih 50000 sit.:ups::zmeden2: Pa niso nič kaj posebnega, sploh poloverja nista bla vredna 15 in 12K, ampak je moj delal silo, da tak nimam kaj za oblečt. Hlače so pa kar ok, samo žametne se ful raztegnejo. Oboje (iz blaga in iz žameta) sta enaka številka in so mi tiste iz blaga skoraj že premale, žametne pa prevelike, pa so najmanjša številka. Za kvaliteto pa nimam pripomb.
Naslednjič bom raje šla sama kupovat in to v H&M - se bolj splača za teh par mesecev.

Fajn nakupuj,

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nosecniske cotke
4.2.2005 11:45:40   
pravljica
meni so bile pa všeč stvari v ma-mi, na vogalu...bolj športne varijante se mi zdijo...take frajerske mikice z luštnimi napisi spredaj...sam izbire pa ni velike, je več za dojenčke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nosecniske cotke
4.2.2005 12:47:25   
Arwen
Meni v H&M ni bilo prav nič všeč...ali pa takrat ravno niso imeli prave izbire. Sem bila pa zelo zadovoljna s C&A:bravo:. Pa pa, T.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nosecniske cotke
4.2.2005 14:32:37   
Abby
V La Vie sem kupila hlače, ki naj bi jih nosila do poroda, pa mi že par mesecev niso več prav.
V Mamiti sem kupila kavbojke, ki se nosijo pod trebuhom in so blazno dobre, vendar ni bilo pričakovati, da bi jih lahko nosila do poroda, in res so mi postale pretesne prejšnji teden.
Iz prejšnje nosečnosti imam še kavbojke Mothercare, ki sem jih prvič nosila do zadnjega, zdaj so mi pa že premajhne, in La Vie trenirko, ki sem jo v tej nosečnosti ponosila za doma.

Trenutno si pomagam z običajno nenosečniško trenirko in z maminimi hlačami, zadnjič enkrat sem si pa v sili nadela kar moževe kavbojke. Še dobro, da je zajeten dedec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nosecniske cotke
4.2.2005 15:25:20   
morskadeklica
Jaz sem dobila rabljene žametke za 2500, pa so super, nosim jih že 3 mesece, drugače pa nosim še trenirke, pa še ene kavbojke na štrikec-nove (3000). Če ne kompliciraš in ti ni čudno nosit rabljene cunje (mimogrede moje so ful ohranjene), potem niti ni problem. Če pa hočeš nove, je pa kar kriza, ker so cene obupne (mi na kraj pameti ne pade, da bi dala za hlače 20000 ali več, rajši kupim kaj novega za :duda:)

lp:nosecka::muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nosecniske cotke
4.2.2005 19:13:59   
Anonimen
no da povem kupla sem kavbojke:bravo:, ki imajo zgoraj crno blago(raztegljivo seveda) in so mi fulll udobne9nebesa(sploh ko me nikjer nic ne tisci);), sploh jih nisem htela dol slect:):)-
kupla sem v h&m dala pa 9.990sit, majcke sem pa kupla(eno modro eno pa rumeno-rdeco) in za vsako odstela 1790sit:sloncek:
hvala za pomoc:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   nosecniske cotke
5.2.2005 10:35:28   
BokiMB
Priporočam C&A, je kvalitetno in poceni.

Za tako kratko obdobje se ne splača kupovati drago. Tudi oblačila iz C&A zdržijo več nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nosecniske cotke
5.2.2005 21:05:29   
*pika*
Do zdaj sem vse kupla v H&M pa mi je še kar o.k., bi pa šl pogledat tud v C&A. A ve mogoč katera, če se
tam lahko kupuje s kartico al sam na keš?

l.p. P.:);)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nosecniske cotke
5.2.2005 21:28:34   
Jančika_
Tudi s kartico. Jaz sem enkrat kupila samo en modrček za 10€, pa niso delali problemov.

Meni so cote v C&A sicer všeč, ampak nimajo čisto ničesar v moji velikosti. Še najmanjši S mi je obupno prevelik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   nosecniske cotke
6.2.2005 21:26:48   
*pika*
Kje je ta trgovina Ma-mi, sem iz celja in pri nas ni niti ene nosečniške trgovine, včasih je bla vsaj v Šparu, zdej pa so še to zaprli, res me zanima za Ma-mi.

Do junija je še dolga, moj buši pa že kr raste....:) By, P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   nosecniske cotke
7.2.2005 13:13:36   
*pika*
o hvala za informacijo, glih jutr grem v Avstrijo, pa če ne bi vedla, bi bla mogoč tak kot ta sirotka.
Bom pa šla še v MB, sej mi ni tak daleč.

Hvala še enkrat, by
l.p. P. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?