Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dioptrija med nosečnostjo 3.2.2005 19:41:51
|
|
|
|
Jančika_
|
Imam sicer precej manjšo doptrijo (- 1,25), ampak se mi je naredilo čisto isto. Kar naenkrat sem bistveno slabše videla. Vozila sem lahko samo, če sem imela leče in očala obenem gor. Nekje sem prebrala, da je to zaradi povečane vsebnosti vode v telesu, saj se zato spremeni tudi oblika zrkla. No, meni se je kakšna 2 meseca po porodu stanje normaliziralo. Po moje se bo tebi tudi. 8)
|
|
|
|
dioptrija med nosečnostjo 3.2.2005 19:42:45
|
|
|
|
nita
|
Tudi jaz imam podobno dioptrijo in se mi je ravno tako malo poslabšala (nekako podoben problem kot pri tebi - sabše vidim na TV). Baje je to normalno, večini se po porodu povrne v prejšnje stanje, ni pa mus, tko da ne boš mogla vedet do konca. Ti pa ne priporočam, da bi si sedaj menjala dioptrijo, ker pol ti bo pa zihr ostala, pa še vrti se ti lahko. Tolko mojga laičnega znanja. L.P. Anita :rozica:
|
|
|
|
dioptrija med nosečnostjo 3.2.2005 21:53:17
|
|
|
|
Gina
|
Pred prvim porodom sem imela -3.:)- Po prvem porodu -5.:( Po drugem porodu -6.:(( Po tretjem se mi je spet poslabšalo:hudicek:, ampak še nisem šla do okulista, ker sem do nedavnega dojila, pa hormoni naredijo svoje, bi lahko šlo še dol, očala so pa rahlo predraga, da bi jih vsake pol leta menjala.... Toliko o izboljšanjih pri meni.:zmeden2: Še to, zaradi dioptrije me niso prav nič drugače obravnavali na porodih, sem vse tri "natur" rodila. Glavno da imam zdrave otročke.:) Ko bom velika in bogata bom šla pa na operacijo v Celje, hi hi..:)
|
|
|
|
dioptrija med nosečnostjo 3.2.2005 22:27:51
|
|
|
|
Lu
|
Bikica30 imam isti problem, ampak s to razliko da sem se sama kar odpravila do okulista. Povedal mi je da mi dioptrije ne bo zamnejal. Poslabšalo se mi je nekje za 1. Aja dioptrijo imam pa -1,25 in 1,75.Tako da sem zdaj bolj slepa kot ne. Rekel mi je da je to zaradi nosečnosti, in da naj se po porodu zopet oglasim. Upam, da se mi po popravila ker je kar kriza. lp Lu še 10 dni :bravo::love:
|
|
|
|
dioptrija med nosečnostjo 3.2.2005 22:39:06
|
|
|
|
anajmad
|
Men se je pa po prvem porodu izboljšala dipotrija.imela sem jo -3,potem ko sem rodila,pa -1,5.Ne vem?????No v 10 letih mi je zopet prišla na -2,5.Sedaj,ko sem bila pa drugič noseča,mi je pa v 6.mesecih nosečnosti prišla na -2 in tako je do danes(po 5 in pol mescih)ostala. en lp:morje:D.
|
|
|
|
dioptrija med nosečnostjo 4.2.2005 7:47:59
|
|
|
|
Erdbeere
|
Joj ko bi se meni kaj popravilo...pr men gre pa samo bolj v minus....sem pa med nosečnostjo videla slabše in sem po nosečnosti še vedno tako slabo videla in sem pol zamenjala očala....no zamenjala samo eno šipico, ker ta drugo oko je čist ok...pri meni se namreč samo desno oko slabša....pa zdej morm spet jet mal okulista pogledat, ker je spet vse meglen....aja sem pa tud po 8 ur v sluzbi na računalniku:zmeden2:
|
|
|
|
dioptrija med nosečnostjo 4.2.2005 8:59:37
|
|
|
|
PBJ
|
Jaz sem tudi opazila, da malo slabše vidim.Imam dioptrijo - 0,75, ki je sedaj sigurno -1 ali še malo več. Me kar skrbi, da ne bi bilo po porodu še slabše. Pred dvema letoma sem si namreč dala lasersko operirati ob očesi (dioptriji sta bili: -12 in -9)In se je zmanjšalo na obeh na -0,75. Operacija bi bila še uspešnejša, če ne bi imela še drugi problemov z očmi (rotatorni nistagmus). Poleg tega imam še neke brazgotine na mrežnici.:zmeden2: V maju imam okulista, ki se bo dokončno odločil, kaj je naboljše za porod,da ne bi imela kasneje kakšnih dodatnih težav z očmi. Lp;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......