Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Porodnišnica CE ali SG? 3.2.2005 18:42:34
|
|
|
|
Nejka23
|
V CE imajo nadstandardno sobo, koliko je za placat, ne vem. Imajo pa tudi enoposteljno sobo, vprasaj zanjo, po moje ni problem, ce je prosta. ... Ceprav men ni vsec ce bolnca...V SG pa ne vem, vem samo to, da so tudi po 4 v eni sobi. Stara bolnca...Iz kje pa si? LP< Nejka
|
|
|
|
Porodnišnica CE ali SG? 3.2.2005 19:08:35
|
|
|
|
Jančika_
|
Plača se 3 jurje na dan (lani je bilo tako). Ko sem rodila, so bile vse nadstandardne sobe zasedene, so me pa dali v enojno sobo. Samo reči je treba - če je prosta, ni problema.
|
|
|
|
Porodnišnica CE ali SG? 3.2.2005 19:55:18
|
|
|
|
cookie
|
Sem iz Velenja, zato sem tudi tako neopredeljena do porodnišnice kar se vožnje tiče. Kakšne pa so kaj opreme sob v CE in po koliko jih je v sobi ter kdaj si bila nazadnje tam?
|
|
|
|
Porodnišnica CE ali SG? 3.2.2005 20:07:45
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem rodila na začetku avgusta 2004. Lahko ti povem za navadne sobe. Postelja, posteljica za malega, omarica, umivalnik, ogledalo, previjalna, stol, mizica za jest. Kot rečeno, jaz sem bila not sama, kolikor sem videla, v nobeni sobi nista bili več kot dve punci. Nadstandard pa ima TV, telefon, zavese (ja, teh v onih sobah ni, samo žaluzije). Imaš svojo kopalnico, ampak se menda ne drži sobe - je na hodniku (zaklenjena, dajo ti ključ). Je bil pa cel oddelek prepleskan novembra 2003. To vem slučajno, ker je takrat rodila moja prijateljica in sem videla pleskarje (pleskano je bilo v okviru državnega tekmovanja pleskarjev).
|
|
|
|
Porodnišnica CE ali SG? 3.2.2005 21:01:49
|
|
|
|
princeska Zala
|
Kot je napisala Jančika so v Celju v sobi samo po 2 mamici in mizica z 2 stoloma. Postelje so nove take res moderne:)- ,tako da se je stanje res izboljšalo.Tudi jaz sem bila v enoposteljni,ki pa ima to pomanjkanje da je zelo mala. lp:rozica:
|
|
|
|
Porodnišnica CE ali SG? 3.2.2005 22:19:33
|
|
|
|
cookie
|
Punce, res vam hvala za te informacije. Vidim, da so se stvari izboljšale, tako da imam sedaj že malo boljše mnenje o CE porodnišnici. Nadstandard pa me zanima zgolj zaradi večjega miru, saj recimo od TV ni nobene koristi, ker jo po porodu tako ali tako ne smeš gledati. Pa pazite na svoje malčke, saj veste, virus influenze je na epidemiološkem pohodu.:duda:
|
|
|
|
Porodnišnica CE ali SG? 4.2.2005 14:38:08
|
|
|
|
Abby
|
Podatek za SG ni čisto točen. Imajo štiriposteljne sobe, v katerih sta največ dve mamici hkrati, večinoma pa kar po ena. Sicer pa mir še najbolj kalijo kakšni tečni obiskovalci.
|
|
|
|
Porodnišnica CE ali SG? 6.2.2005 18:41:47
|
|
|
|
rey
|
Mislim,da v SG nadstandardne sobe ni. Stanje WC in kopanice je katastrofalno. Prava mora. Ni čisto in zelo stara oprama.:( Obiski so cel dan razen 15-17 ure, kar je sigurno zelo moteče, če nisi sama v sobi. Obiskom večinoma ni konca in zato ni nobene zasebnosti in miru. Drugače večini zdravnikov vsa pohvala, sestre so menda bolj tako. Pri njih nisem rodila sem pa ležala na gin., sosednji oddelek.Kolegice, ki so rodile, vse kritizirajo in enoglasno: naslednjič Postojna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?