|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacijski testi
3.2.2005 18:33:47   
Pikipoki
Drage moje :rozica:!

Naročila sem si ovulacijske teste in jih tudi dobila. Z možem sva že prebrala tista navodila v angleščini - za uporabo mislim.
Vendar pa me zanima, kako ste si ve to izmerile (kdaj, kako, kako veš, da je to O inp.. Za vsako pojasnilo bom hvaležna!

Prosim za hiter odgovor, ker ovulacijo po izračunih imam jutri, potem pa greva v toplice, kjer misliva pridno delat na :duda:.

Hvala, hvala, hvala!!!:):):)

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ovulacijski testi
3.2.2005 20:10:01   
Sisy
pozdravljena,

tudi jaz jih uporabljam in ker imam ciklus na 30 dni, si začnem merit 14.dan po 1.dnevu menstruacije (v navodilih piše kateri dan si moraš začet merit)....15. dan mi običajno pokaže eno črtico, 16. dan rahlo črtico, 17.dan pa dve močni črtici....torej to pomeni da pri meno O vulacija nastopi med 18.-19.dnevom....

naj malo poenostavim....torej ko ti pokaže 2 močni črtici, ki morata biti obvezno enako močni, pomeni da se bo ovulacija zgodila v naslednjih 24-48 urah...torej-ko je test pozitiven veselo na delo, imata še največ 48 ur časa!

upam da sem ti kaj pomagala,

lep pozdravček

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ovulacijski testi
3.2.2005 22:08:00   
Vesna
kje se pa to kupi?

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ovulacijski testi
3.2.2005 22:15:57   
baguSka
baje dobiš ene tud v naših lekarnah, ampak praujo da niso zanesljivi..:zmeden:
mislm da jih punce naročajo preko interneta, ampak ne vem strani..:zmeden:

probi z iskalnikom;)

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ovulacijski testi
3.2.2005 22:29:32   
Anitka
Hoj!

Ja večina nas uporablja teste iz ZDA, ki se jih da naročiti preko interneta na www.testsforless.com

Najbolj se splača naročit combo paket 25+5 (25 za O in 5 za nosečnost), stanejo pa 26,50 USD. Naročiš jih lahko, če imaš katero od kartic Eurocard ali Visa. Nanje pa čakaš nekje od 8-14 dni.

LP,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ovulacijski testi
4.2.2005 11:18:05   
pety78
Tudi jaz sem januarja delala te teste iz Amerike. Zadnjo M sem imela 30.12.2004, začela sem pa testirat nekje po 6.1. in mi niti enkrat ni pokazal dveh črtic, vse do tistega dne, ko naj bi dobila M., mislim da 25.01. Naslednji dan zopet dve, naslednji dan zopet dve, ... Pa se mi je ful čudno zdelo, kako ovulacija tik pred M....Pa se ujezim in še nosečniškega naredim....in glej ga zlomka.....:modri: :bravo::bravo::bravo:.
Drugo jutro še CB in plusek....Tako sem sedaj že 6 tednov :nosecka: in skoz :zaspan:, ker kavice ne pijem. :)-:)-:)-

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ovulacijski testi
4.2.2005 11:29:36   
Sisy
kako si pa zanosila če nisi imela ovulacije? :ups: predvidevam da je nisi mela če ti ovulacijski test niti enkrat ni pokazal dveh črtic....:zmeden:

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ovulacijski testi
4.2.2005 11:51:34   
larisa
Ti testi so precej nezanesljivi. sicer za zanosit jih priporočajo in ''kao hvalijo'' zato ker vejo da bomo vse kupile sam da nam uspe, če pa nočeš zanosit pa niso uporabni in ne zagotavljajo pričakovanega?????:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ovulacijski testi
4.2.2005 12:18:11   
Sisy
moram rečt da strokovnjaki pravijo drugače....te testi zaznajo nek hormon v urinu, ki se pojavi pred pričakovano ovulacijo....in mislim (vsaj iz lastnih izkušenj) da je nemogoče da bi mi (če bi bili res nezanesljivi) pokazali vsak mesec na isti dan pozitiven rezultat....:zmeden: je pa res, in se strinjam s teboj da pa za "preprečevanje nosečnosti" se pa na te zadeve ni za zanašat ker so ugotovili da pri nekaterih ženskah lahko nastopi ovulacija tudi večkrat na mesec....

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ovulacijski testi
4.2.2005 12:19:04   
pety78
Saj to me čudi, kako sem zanosila, če nisem imela ovulacije januarja. Imam mal na sumu, da sem zanosila decembra in sem imela kljub temu M.Čeprav je takrat zamujala dva dni, en dan vmes je pa niti ni bilo.
Bom zvedela v sredo, ko imam pregled. :bravo:

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ovulacijski testi
4.2.2005 12:23:07   
Sisy
kaj pa prej, kaj so ti pa prejšnje mesece pokazali te testi?

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ovulacijski testi
4.2.2005 12:24:33   
pety78
Nisem jih delala. Sem začela šele januarja.

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ovulacijski testi
4.2.2005 12:25:29   
larisa
Pri pikipoki je zgleda že bilo tako da ji ni pokazalo O je pa imela saj brez O REEEEEs ne moreš zanosit???:zmeden::zmeden::zmeden:
Maš pa srečo da ti tko lepo pokažejo. Meni je na UZ povedala kdaj bo O po merjenju foliklov in je res bila, testi pa mi niso pokazali čisto nič!!! Sej tud Pušenjak nič kaj dosti ne zagovarja teh testov, seveda je pa boljš kot nič!!!
Srečno Sisy :rozica::rozica:

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ovulacijski testi
4.2.2005 12:28:41   
bambi
Meni ti testi kažejo točno, ko zagledam :roza:, dobim točno 14 dni zatem M, O imam od 17. - 21. dne, tako je bilo vsaj do sedaj....

BAmbi

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ovulacijski testi
4.2.2005 12:30:04   
Sisy
men je pa ravno Pušenjak rekel da so ok....:zmeden:

hecno mi je res to, ker mi že 4 mesece zapored, vsak mesec, pokaže 2 močni črtici točno 16. dan....upam pa res da ni to lažen rezultat ker moram priznat, se kar zanašam nanje....

no vsako mnenje je vsekakor dobrodošlo ;)

lepo pozdravček :racka:

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ovulacijski testi
4.2.2005 12:30:05   
larisa
Zdravo Bambi,
joj jst upam da mi bojo te ameriški testi bolj služili kot neki italijanski!!!

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Ovulacijski testi
4.2.2005 12:31:04   
larisa
Sisiy če ti pokaže tud drži!!!:bravo::bravo:
Vsak je drugače narejen in ima drugačne izkušnje,..;)

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Ovulacijski testi
4.2.2005 14:07:27   
Anitka
Oj! Tudi meni so testi pokazali točno O, kar vem po UZ, ki sem ga imela enkrat tik pred O. Za preprečevanje zanositve pa verjetno res niso samo testi dovolj.

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Ovulacijski testi
4.2.2005 15:03:23   
Abby
Po zanositvi je lahko še t.i. lažna menstruacija - šibka krvavitev v času, ko bi sicer dobila M. V prvi nos. sem jo imela dvakrat, v drugi pa ne.

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Ovulacijski testi
4.2.2005 15:56:53   
Pikipoki
Joj, hvala vsem podatkom. Ali moram ta test narediti zjutraj, ali je čisto vseeno kdaj?!:zmeden:

Upam, da bo kaj pokazalo ...:((

Malo sem zmedena, sorry, ampak zdaj bom to prvič uporabljala ...:zmeden::zmeden::zmeden:

Hvala!!!:rozica:

LP

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Ovulacijski testi
4.2.2005 16:29:30   
Sisy
ne tega testa ne smeš uporabljati zjutraj!!!!

najbolše je da se testiraš v popoldanskih urah....

verjetno se sprašuješ zakaj....zato ker v jutranjem urinu lahko včasih pokaže prisotnost tega hormona čeprav ga ni....

ful čudn ne....glede na to da je pri nosečniških testih čist obratno....

držim :miska:

lp

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Ovulacijski testi
4.2.2005 16:39:43   
Anitka
Ja tako je kot je napisala Sisy. Test je najbolje opraviti tam nekje okrog 14./15. ure.

Je pa res zanimivo, da je pa pri nosečniškim malce drugače, a ne?;)

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Ovulacijski testi
4.2.2005 16:43:12   
Pikipoki
Sisy in Anitka hvala!:rozica::rozica::rozica: za vse vas!

14. in 15. uro sem že zamudila, bom pa probala zdaj. Mogoče pa kaj bo.
Moj je namreč trdil, da moram zjutraj (seveda - logika o nosečniških testih).

Sicer pa sem ovulacijo imela v januarju, ker so preiskave v ambulanti za neplodnost to pokazale - tako je rekla G. Zato moram zdaj ugotoviti (sama to hočem), da bom vedela, kdaj morava biti še posebno aktivna :).

Hvala!

LP

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Ovulacijski testi
4.2.2005 16:46:26   
Sisy
ti se kar zdajle testiraj, tam nekje do 20. ure je še čisto ok!

držim pestke da bomo vse čimprej zagledale :modri: in lahko v ameriko pisale in pohvalile prodajlace tehle testkov...:)-

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Porod
MC09

Kako se vam je začel porod

sprožili so ga pred rokom (16%)

odtekla mi je voda (28%)

s popadki (39%)

sprožili so mi ga po roku (17%)

Število vseh glasov: 145

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!