|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaščita po porodu
18.3.2008 9:12:46   
petrc@
Zanima me kakšno zaščito uporabljate po porodu in kakšne izkušnje imate z njo-tabletke,diafragma,obroček,....

Hvala

Lep pozdrav,P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaščita po porodu
18.3.2008 9:16:44   
Šarki
čao, jest sm dala mireno  - obroček, k tabletke ponavad pozabim vzetuser posted image , sam sm šele pred kratkim dala tko da čakam kaj bo. mal boli k ti ga da notuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu petrc@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2008 9:17:44   
Lunc_a
http://www.ringaraja.net/forum/searchpro.asp?phrase=za%9A%E8ita+po+porodu&forumid=ALL&author=&timeframe=%253E&message=both&topicreply=both&timefilter=0&top=300&criteria=AND&submibutton=Potrdi&iskalnikTop=1

Imam inekcije

(odgovor članu petrc@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2008 10:30:22   
želva
Midva kr ničuser posted image Mireno naj bi med M vstavljali, vsaj tako sem zastopila G, te pa nimam ker dojim.Tabletke tud odpadejo, kondomi nama pa glih ne pašejo.
Moj je reku, da, če zdaj začneva na še enemuser posted image delat(rodila sem decembra)bo ravno prav, ker sva se za prva dva matrala za vsakega 2 leti. 

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2008 11:07:56   
tikatoka
Jaz sem dobila inekcijo, s katero si zaščiten 3 mesece. Tudi jaz sem dojila in ta inekcija naj nebi škodovala. Meni osebno je bilo to ful dobro ker pač ti ni treba vsak večer misliti na tabletko. Aja dobila pa sem jo 4 krat.

Pozdravček

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2008 11:59:42   
vesel
jaz imam pa kontrac.tbl. Logest in sem zlo zadovoljna z njim.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2008 12:47:49   
mravljica3
Ravno v petek sem bila na urgenci, zaradi neznosnih bolečin v spodnjem delu trebuha.Sprva niso vedeli ali je mehur, slepič, jajčniki...No končna diagnoza vnetje, in odstranitev materničnega vložka. Sem ga imela pol leta, vse skozi me je bolelo, vendar osebni gin. je rekel, da ni nič posebnega. Meni očitno to ni ustrezalo, po tabelah dobim migreno, tako, da ne vem kaj bom. 

lp

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2008 15:01:22   
želva
Tikatoka
A te injekcije dobiš pri ginekologu al kako?Pa nič dojenju ne škodujejo?

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2008 9:07:46   
katra55
Pri nekaterih G dobiš inekcijo, pri nekaterih pa jo moraš iskat v Avstrijo ali Italijo.
Na dojenje pa ne vpliva.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.3.2008 17:00:07   
ursikazala
Meni so mireno vstavili 2 mes po porodu in nima veze, če še nimaš M, jaz je še nisem dobila do zdaj... Menda je še boljše po porodu, ker si ves razštelan še dol in je lažja vstavitev. 

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?