Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kuhinjski umivalnik - mat ? 17.3.2008 13:17:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ga imam. Čistit ga je glih tko treba Ma ne, men je všeč, dost lažje se ga spuca, ni vsak drekecpekec gor videt, pa še dobr mi zgleda. Mam pa sam okroglega, k mam majhno kuhinjo. Slika je v albumu.
|
|
|
|
RE: Kuhinjski umivalnik - mat ? 17.3.2008 13:26:51
|
|
|
|
Drnula
|
Čistit ga je glih tko treba Tega sem se najbolj bala ni vsak drekecpekec gor videt, pa še dobr mi zgleda. No, jaz približno tko razmišljam ... sam me je mal zaskrbelo, da se v delu kjer je odcejevalni že lažje nabira vodni kamen in umazanija Mata pa ful podobno zastavljeno kuhinjo, še les bo zelo podoben Pa slike Cerkniškega jezera so tud lepe ... tole jezero obožujem
|
|
|
|
RE: Kuhinjski umivalnik - mat ? 17.3.2008 13:29:34
|
|
|
|
N _ B
|
Jaz imam mat z laneno strukturo. Tako, kot je Karin napisala. Pucat ga je isto treba. Na začetku me je mogoče mal motila ta lanena struktura, ker sem imela občutek, da nikol ni čist, zdaj sem se ga pa že navadila.
|
|
|
|
RE: Kuhinjski umivalnik - mat ? 17.3.2008 13:33:48
|
|
|
|
sazi
|
Jaz imam mat z laneno strukturo mi imamo tudi takega - sicer zgleda lepo, ampak v naslednji kuhinji pa ne bo tak - res je preveč vodnega kamna in imam občutek, kot da se ga ne da čisto odstranit
|
|
|
|
RE: Kuhinjski umivalnik - mat ? 17.3.2008 15:53:17
|
|
|
|
robinzon
|
Imam blankotovega, poliranega in bi ga najraje ven zagnala. Da me je mogla prodajalka prepričat, da se svetli siligranit zapaca in se ne da več očistit . Ampak zdaj je , kar je in ga veselo poliram enkrat na teden, pomiti ga je pa tako ali tako treba vsak dan, ne glede na to, iz katerega materiala je.
|
|
|
|
RE: Kuhinjski umivalnik - mat ? 17.3.2008 21:08:34
|
|
|
|
tinkamiška
|
jst imam tudi mat in sem zelo zadovoljna, je res, da ne odagam mokre posode nanj, ker imam pomivalni storoj, če že kaj, potem obrišem, pa ni nobenh znamenj o vodnemu kamnu. Ne bi imela več svtlečega. Tinka
|
|
RE: Kuhinjski umivalnik - mat ? 18.3.2008 11:24:34
|
|
|
|
luka jan
|
Tudi moj umivalnik je mat. Sem zelo zadovoljna z njim ker tudi takrat ko je umazan se to ne vidi. Pa ne vidijo se posušene vodne kapljice, pa ni ga treba kar naprej glancat, pa men je lep, bolj kot svetleč. Smo zdej preurejal kuhinjo pa smo spet mat izvedbo izbral.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?