|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bučke+banana
17.3.2008 12:48:03   
nemrak
user posted image user posted image ,
a ste dale to jesti user posted image  toplo ali hladno))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bučke+banana
17.3.2008 12:49:51   
travica
sem ji že dala. za mene zanimiv okus mala je imela rada. kr hladno (sobna temperatura)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2008 13:11:10   
biga
Ja, je imel zelo rad to kombinacijo. Bučke skuhala, malo ohladila, vmešala banano in mljask.

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2008 13:18:52   
Maxica
Začuda imata to kombinacijo še zdaj oba moja otroka zelo zelo rada. Dam jima pa kakor kdaj, ali hladno, če pa bučke ostanejo tople, pa tudi toplo pojesta.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2008 15:05:26   
mateyka
naša ma to tud ful rada in jaz pojem kar ji ostane.
ji pa dam toplo - ker banano miksam tik preden ponudim, jo narežem na kose, prelijem z vrelo vodo, pustim par minut, odlijem vodo stran, dodam kuhane bučke in zmiskam. ker je blo prelito z vrelo vodo, se banana ogreje in je lepo toplo/mlačno - glih prav za jest user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2008 19:15:54   
Rozmarinka
 Zanimiva kombinacija! Bom probala v naslednjih dnevih, ker se je sama ne bi nikoli spomnilauser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2008 9:01:39   
jaša2
ja, je dobro za jest - proti pričakovanju. ji pa ponudim hladno oz.bučke sp pač še malo tople.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2008 9:57:27   
Anonimen
Res zanimiva kombinacija. user posted image

(odgovor članu jaša2)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2008 10:10:30   
MissLady
Jaz pa vam to kombinacijo odsvetujem!

Tu gre za kombinacijo sadja+zelenjave. To sta dva popolnoma nasprotujoča si pola. Zelenjava je zemlja in sadje je nebo. Pokojni homeopat dr. Hribernik me je vedno opozarjal na to dejstvo.

Verjetno ste že slišale, da priporočajo vsaj 2 uri razmaka med sadjem in zelenjavo.

Sej ne, da bi bila kakšna ''energijska fanatičarka'', ampak to se mi pa zdi smiselno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2008 18:56:40   
mateyka
a pol une zelenjave, ki rastejo v zemlji tud ne smeš mešat s tisto, ki raste nad zemljo? npr. bučke in korenje - po tej logiki tud to ni glih isto..
kaj pa npr. beluši praženi na maslu al pa olivnem olju? maslo krava namreč goji v vimetu nad zemljo, olive pa tud niso zelenjava.

drugače pa moja pupa ni glih ena velika zelenjavarica in moram nekak prilagodit jedilnik, da bo tud to jedla in ji kje kej "podtaknem". njena najljubša hrana je krompir in jabolko v pireju. naša zgleda ne šljivi homeopatije user posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2008 22:10:19   
MissLady
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

a pol une zelenjave, ki rastejo v zemlji tud ne smeš mešat s tisto, ki raste nad zemljo? npr. bučke in korenje - po tej logiki tud to ni glih isto..
kaj pa npr. beluši praženi na maslu al pa olivnem olju? maslo krava namreč goji v vimetu nad zemljo, olive pa tud niso zelenjava.

drugače pa moja pupa ni glih ena velika zelenjavarica in moram nekak prilagodit jedilnik, da bo tud to jedla in ji kje kej "podtaknem". njena najljubša hrana je krompir in jabolko v pireju. naša zgleda ne šljivi homeopatije user posted image

Vsak po svoje. Jaz sem že pogosto slišala, da sadja in zelenjave ni dobro jesti istočasno.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.4.2008 12:19:11   
galileja
katere bučke uporabljate za malčke, zgolj navadne one male bučke, ali kdaj tudi kakšne druge mogoče ježevce ali kaj podobnega

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

TAŠČA
nataly33

Ali se razumete s taščo?

DA (69%)

NE (31%)

Število vseh glasov: 139

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!