Anonimen
|
Opa, Dolina se je javila:)- In Pia1 tudi!!! Kopiram njuna posta, jasno brez smajlijev:) Dolina: oooooo, sm vedla, da me opravljate in sm takoj pršla pogledat. Sori babe, ajz sm tam čist not padla (pr marčevkah - k smo vse na kupu z datumi). za vas. Ja, fiši, jaz sm pa zdej prišla do te faze, da bi rada prej rodila. Kr me je začel vse neki bolet, pa neki me hormoni dajejo in bi kr jokala in tko... Čeprav je 1.3. tko lep datum. Mogoče pa trofnemo. Drugač pa punce imam od opreme samo voziček in porsteljico. Pa paket sva dvignila. Oblekc pa glih za dva dni... Joj, kdaj bom vse to nakupla do konca. Mal mi voda v grlo teče, a? No, baje ta vikend dobiva nekaj oblekc, ki si jih bova delila še s spodnjima sostanovalcema (brat od Roberta, ona ma pa tri tedne za mano rok). Pa mi gre tko na živce, ker onadva vesta, da mata punčko in zdej morava midva avtomatično met fanta!!!!! K bi bla vsaj punčka. Jaz hočem vedno kontra kot ostali. Ah, Lu, a ni fino, k ne veš kaj bo. Jaz sm prav važna (pol pa tečna kr me non stop sprašujejo! :grrr, k me vprašajo, kaj bo, pa rečem, da ne vem. Za oblekce kupovat je pa zoprno ja. Kr je vse roza, pa modro al pa z volnački al pa aviončki. Moja bebika ima še vedno intervale: dva dni ma tiho mašo in me glih 10x brcne, pol pa dva dni non stop brca. Moja me zdej, k je sterilizirana še več mevelj v ritki. To je nenastina, skoz bi norela, se z vsemi psi igrala (sploh ne opazi, da ta drug renči na njo in jo moram kr nazaj držat). Tko, da imamo vsak dan po svoje veselo. Tko, zdej sm napisala cel roman in sm za en teden dobra Hecam se.... lahko pa da bo šel računalnik na popravilo, kr neki spet ventilator piska... Bom umrla, kr sm čist odvisna od RR! pa pa Dolina 36t pia1 Odg: 9. nebesa ( ****.nadaljevanje) [3.2.05 ob 11:47] [Odgovori] ojla! sej vem, da ne pasem vec sem ampak se vam vseen mal javljam. nas mali zan zdele spi, tko, da lohka mal pocvekam. zjutri smo ga kopali, je prisla patronazna, se zadnjic, hvala bogu, sej nas vedno vrze iz postelje (8.30 ). no pol sva mal pojedla z zanom in pol po kopanju vedno zaspi kot top. no pol sta se mami in ati mal ojedla, pa kavica. zdej je sel lubi mal po trgovinah in opravkih, jest sem naso skopala. zdej pa sem si se mal RR ja privoscila. vsem, ki se bojite poroda moram neki povedat. res ni prav izi ampak, ce je se hujse, ko ti polozijo tvoje dete na prsa pozabis, oz. te ne boli popolnoma nic vec. res, jest tud nisem tega verjela, ko so pravle punce ampak je cist res. velik huje kot porod je pol ce ne ves a bo z otrockom vse v redu al ne. bi sla rajs se enkrat rodit, kot skrbela, oz premisljevala a je vse cool al ne. ja pa nisem imela ravno lahek porod. ja, zdej se pa kr velikim bliza dan d, kaj?! Blecky sem vidla, da ima ze nejca, katera je pa zdej na vrsti? ce ne drug bo to ribica vedla, ane?! vam pa povem, da ni lepsega na svetu kot v rokah drzat in skrbet za svojega soncka, ce se ti pa se mal nasmehne (k lih kaksnega golobcka spusti), si pa sploh v . no kakor vidite sem cist presrecna, enako zelim tud vsem vam, pa cim lazje porode, pa zdrave . Lp,:fis: Aja, Dolina nam :rozica::rozica::rozica: pošilja...:)-
|