Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sušilni stroj - "top loader" 16.3.2008 20:02:22
|
|
|
|
NTS
|
whirpool, matrix, .. sigurno še kakšna znamka. jih pa najdeš v Big Bangu, Merkurju, leclercu.. pa pa
|
|
RE: Sušilni stroj - "top loader" 16.3.2008 20:15:11
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Mislim da ima tudi Bosch nekaj aparatov izven standarda.
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - "top loader" 17.3.2008 8:07:08
|
|
|
|
jajula
|
tud electrolux, candy...sej jih je kr dost, mi imamo brandta pa sem ful zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - "top loader" 17.3.2008 10:06:20
|
|
|
|
katra55
|
Jaz imam Brandt
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - "top loader" 17.3.2008 10:30:15
|
|
|
|
emmy
|
Mislim da imajo vse znamke pralnih strojev tudi te, ki se polnijo od zgoraj. Pojdi malo naokrog in poglej v Merkurju, Big Bangu ali GA aparati (od GA imaš veliko tudi na internetu). Jaz imam Candy-evega in sem zelo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - "top loader" 21.3.2008 14:34:29
|
|
|
|
RoZala
|
Nataan išče sušilni stroj, ne pralni. Teh ni toliko. Za Brandt vem, da ga hvalijo, ga ima prijateljica že nekaj let (sicer pralno-sušilnega) in je zadovoljna z njim.
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - "top loader" 24.3.2008 19:54:24
|
|
|
|
Ewwa
|
Tudi jaz imam Candyjevega, vendar že nekaj časa nekaj nagaja, tako da bo po vsej verjetnosti treba v roku enega leta kupiti novega. Brandt pravite? :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?