|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZBUJANJE
16.3.2008 18:37:05   
karmchy
Mene pa zanima, glede na to da so v porodnišnici vsi pametni da moraš otroka zbujat vsaj na 4 ure, če ste ga ve tudi. Mi smo stari 1 mesec in ga ne zbujam, tako da včasih spi 4 ure ali več, včasih tudi manj, kajti moje mišljenje je, da ko je otrok lačen se že sam prebudi.
Pa vaše mišljenje?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZBUJANJE
16.3.2008 18:42:26   
BlackyMouse
Ne zbujaj ga, ubožčka. Meni so tudi rekli, naj ga ponoči na 3 ure zbujam, ker je praktično celo noč spal. Ampak ga nisem. Redil se je dosti, nič mu ni manjkalo.

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu karmchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2008 18:47:30   
vaney
Ve ste imele še srečo, da na 3 oz. 4 ure. Meni so rekli na največr 2, raje pa na 1 do 1,5 ure. To sem počela samo v porodnišnici, doma pa sem takoj nehala s tem. Pusti ga, da spi, ko o lačen, se bo že zbudil.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu BlackyMouse)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2008 18:51:14   
Lunc_a
če nima težav s težo,ni zlateničen itd,ni treba budit,drugače pa da.
pa še nekaj-v p se otročke zbuja zato ker drugače bi otroci še bolj shujšali ipd

(odgovor članu karmchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2008 19:25:25   
Netopirčy81
Nam so že v materinski šoli rekli, da otroka nahranimo, ko se sam zbudi. Isto so mi rekli v P, sem pa takrat tut sama sklenila, da bomo tako delali. Tko da, funkcionira in tudi več spimo user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu karmchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2008 19:42:19   
lex
jaz naj bi ga, ker ni pridobival na teži, pa bi ga lahko v steno metala pa se ne bi zbudil, je prvi mesec spal celo noč, od drugega meseca dalje pa si je ustvaril ritem na 3 ure podnevi in ponoči. Pusti otroka spat.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2008 20:04:02   
*erika*
js svoje puncke nism nikoli zbujala,niti v porodnisnici in rezultat je to da mi od rojstva dalje prespi celo noc.ne otroka zbujat sj ko bo lacen se bo sam zbudu

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2008 20:13:17   
Anonimen
Ne, nisem je!

(odgovor članu karmchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2008 20:20:49   
only_me
nam so rekli, da ponoči ne zbujamo otroka. čez dan pa.... ne vem jaz sem ga na 2 uri, da mi je ponoči spal (glih 2 dni, pol sem pa nehala, k nisem imela nič od dneva).

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2008 20:21:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: only_me

glih 2 dni, pol sem pa nehala, k nisem imela nič od dneva.

Si pa dolgo zdrzala....user posted image user posted image

(odgovor članu only_me)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.3.2008 20:53:59   
mateyka
user posted image only_me
ja, mi smo upal prvih 14 dni, da bo kdaj spala dalj kot 3 ure skupi user posted image no sej potem je zacela nočni spanec raztegovat in sedaj spi 10 ur skupi. sam nam nikol na pamet ni prišlo da bi jo kdaj zbujal - pa še mož in jest sva huda zaspanca in ni šans da bi se midva zbujala. če se ona ne.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.3.2008 20:56:41   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: karmchy

Mene pa zanima, glede na to da so v porodnišnici vsi pametni da moraš otroka zbujat vsaj na 4 ure, če ste ga ve tudi. Mi smo stari 1 mesec in ga ne zbujam, tako da včasih spi 4 ure ali več, včasih tudi manj, kajti moje mišljenje je, da ko je otrok lačen se že sam prebudi.
Pa vaše mišljenje?

Lp

točno takouser posted image
js ga nisem zbujala-pa tut nebi rabla, ker se je 2 meseca sam na 1-2 ure zbujaluser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu karmchy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.3.2008 21:16:35   
Hans
Tudi mi smo prvo bebo ponoči zbujali na tri ure po priporočilu z bolnišnice in pediatra, sedaj čakamo drugo in sem sigurna da tega več ne bomo počeli.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.3.2008 21:17:58   
Lunc_a
ja,otrok se sam zbudi,če je z njim vse ok,če pa ni bo samo spal in spal,malo jedel,ker ne bo imel moči za sesanje.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.3.2008 21:45:08   
Naja30
Nihče mi ni rekel, naj jo zbujam. In je tudi nisem, ker se je sama. Njen timing ponoči je bil na 3-5 ur.
Ne bi je pa zbujala, saj otrok sam ve, kdaj je lačen in če mu paše spat, naj spi. Edino ko je dalj časa spala, so me že joški začeli bolet in sem si morala stiskat mleko.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.3.2008 21:50:54   
Anonimen
Jaz sem jo v P zbujala na 3 ure, ker je bila zeloooo drobčkena (2kg) in niti slučajno ni smela kakega grama preveč izgubit.

Ko sva šli domov (po 11 dneh) se je že sama zbujala.
Pa obvezno sem vmes najmanj dvakrat podrla kupčka.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
16.3.2008 22:52:09   
łiłi
JAZ SEM SVOJGA MORALA ZBUJAT NA 3 URE KER NI IMEV DOVOLJ NA TEZI PA SE ZLATENICO.ZBUJALA SEM GA PRIBLIZNO 7-8 DNI NATO PA NE VEC.ZDAJ JE STAR 1.5 MESEC IN MI SPI OD 10 DO 6  -7 ZJUTRAJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.3.2008 9:04:19   
kristinaj
ne zbujaj ga. ko otrok spi raste. bo že sam vedel in dal znak, kdaj je lačen.

jaz sem našo vedno pustila spati....

najslabše je poslušat osebje v porodnišnici in patronažno na domu. mama že ve kaj njej paše in kaj otroku. še najboljša je praksa starih mam ...

(odgovor članu karmchy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.3.2008 9:07:55   
Dadi
Jaz sem našo pupo zbujala...zato ker je imela en svoj čuden ritem..Je lahko spala po 8 ur in nič jedla...Mene so pa prsi neneormalno bolele, zaradi mleka. Zato sem jo na 4 ure zbujala in jo hranila..No razen ponoči, samo sem pa proti jutru komaj čakala da se zbudi.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.3.2008 9:19:41   
t*e*j*k*a
Meni niti v P niso rekli naj ga zbujam. Pa čeprav je prva dva dni prespal. Sicer je poslednično zgubil malo več teže, ampak je takoj tretji dan ko je prišel malo bolj k sebi hotel skoz jesti in je vse pridobil nazaj.
Doma pa sem ga podnevi zbujala na dve do tri ure kr je imel zlatenico, ponoči sem ga pa pustila. Ampak to zbujanje je trajalo samo tri dni. Pa itak je večinoma sam hotel jesti na dve uri, tko da ni blo problema.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.3.2008 9:34:22   
jaša2
ne nori! dete naj kr spi - dokler še spi.user posted image  problem bo, ko ne bo več hotel spat. saj če lepo spančka, mu nič ne manjka. ko bo pa lačen, se bo pa tak zbudil.
jaz moje nisem nič zbujala. zakaj le?? res da so v materinski šoli in v porodnišnici včasih že preveč pamtni glede tega. no ja, brez zamere, ampak...dobro, če bi res premalo jedel in bi se ful poznalo na teži, pol ok. bi mogoče res preveč spal in ful premalo jedel. sicer pa...no way, da bi ga zbujala.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu karmchy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.3.2008 10:32:47   
blue sky
Jaz sem ga v porodnišnici morala zbujati na 2-3 ure, da sva se podojila, ker je imel zlatenico, potem se je pa navadil na ta ritem user posted image  (HB samo prva 2 meseca, potem je spal vso noč).

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.3.2008 12:24:33   
muck
Mi ga nismo zbujali, se je kar sam (je bil kar lakotnik) user posted image . Je pa rekla patronažna, ker je bil malo zlateničen, če bi preveč spal - 5ur skupaj, da ga kar zbudimo, da ne bi bilo kaj narobe. Ampak to samo takrat do nekega 1,5 - 2m naj bi veljalo (za nas). Drugače sem pa mnenja, če je vse ok z user posted image , pusti ga spat. Boste vsaj naspani user posted image .

Najboljša igrača je: atiiiiiiii.
http://rubens-place.myminicity.com/
http://rubens-place.myminicity.com/ind
http://rubens-place.myminicity.com/tra

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.3.2008 12:42:38   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a

ja,otrok se sam zbudi,če je z njim vse ok,če pa ni bo samo spal in spal,malo jedel,ker ne bo imel moči za sesanje.

Se strinjam. Če otrok prespi celo noč, še ne pomeni, da ni lačen. Lahko je že sestradan, pa se zaradi šibkosti ne bo prebudil sam od sebe...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.3.2008 12:45:19   
Sandra*
Nikoli ga nisem zbujala.
Hvala bogu da spi več kot tri ure, še posebej ponoči, da se mal spočiješ.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?