|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   iskanje in teža
3.2.2005 12:02:25   
billa
pozdravljen,
Zanima me kako ste kaj pridne s težo oz. če kaj razmišljate o tem. Meni je namreč ginekolog "omenil", da bi bilo dobro imet ob zanositvi idealno telesno težo....tako, da zdaj razmišlajm, da bi se malo pazila.
Saj veste zima je prinesla svoje:)-

Lep dan in pozdrav iz sončne obale:morje:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   iskanje in teža
3.2.2005 12:08:55   
mujcek
težo sem do sedaj še nekako kontrolirala in je bila še ok, potem pa ti G našopa celo vrečko tablet, potem pa se začneš širiti:(:grrr::((

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   iskanje in teža
3.2.2005 12:09:25   
biba77
Ja, jaz sem zacela zbijat moje kg pred dobrim tednom. Tezko bo...

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   iskanje in teža
3.2.2005 12:12:38   
anadejka
:(:((:(:((Joooj sam ne o teži.Men je moj G reku da imam 20 kg preveč.Dej vem da jih imam,ampak.........mah brezveze.Sej sem probala že miljon dijet,pa se vse vrne nazaj.Zdej mi je kolegica celo orbitrk posodla,pa sem zvečer tok utrujena da mi tut na kraj pameti ne pade da bi še telovadla.Jest sem se sama pri sebi že sprijaznla,da sem pač bajsika.In taka bom zgleda tut ostala.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   iskanje in teža
3.2.2005 12:18:38   
Skye
jaz imam po izračunih idealno težo...še mogoče kakšne dve kilci premalo....pa zdravo jem, pa pridno :sloncek::sloncek::sloncek: pa ni še nič:(

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   iskanje in teža
3.2.2005 12:19:45   
diamantka
jaz pa sem zgubila težo, ko sem se na novo zaposlila pred cca 5 meseci, prej sem tudi sama sebi šla na živce, ker sem prav čutila, da sem malce debela, zdej sem pa izredno zadovoljna s svojo težo in še najbolj od tega, da nimam trebuha!
sicer pa punce, sej veste, da je treba čim manj ogljikovih hidratov jest, kruh, testenine, stvari iz moke, pa jasno čokolada, čips je tudi priporočljivo malce zmanjšat, pa bo šla kaka kilca dol!:kuza::kuza::kuza: in pa seveda rekreacija je obvezna!

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   iskanje in teža
3.2.2005 12:57:40   
TVN
Andrejka, pri meni je skoraj isto. Sicer sem v zadnjem letu shujšala za cca. 15 kg (ločevalna dieta - priporočam), vendar jih je še vedno preveč. No, hotela sem povedati, da je tudi meni dr. Reš najprej rekel, da moram shujšati, potem pa bom prez problemov zanosila. No, ja, poznam kar nekaj precej obilnejših od sebe, pa so že večkratne mamice. Strinjam se, da je v vseh pogledih bolje, da si vitek in fit, ni pa povsem direktne korelacije med debelostjo in problemi z zanositvijo.
Ob vseh mojih kilogramih mi je decembra vendarle uspelo zanositi - povsem nepričakovano, po mnogih, mnogih letih upanja.
Ja, rekreacija pa tudi pomaga. Jaz sem začela hoditi na fitness pred kakimi 3 leti in čeprav se je včasih res težko zvečer spraviti v studio, sem potem vesela, ko mi uspe. Poskusi, vadba te neverjetno prerodi. Prav zares, povem iz svojih izkušenj. Vse dobro ti želim!

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   iskanje in teža
3.2.2005 13:03:50   
anadejka
Ufff Nika hvala.Saj resnično verjamem,da te telovadba prerodi in se full dobr počutiš.Sej vem da če bi se zadosti migala ne bi bila taka in mi tut na prehrano ne bi bilo treba dosti gledat.Ampak kaj ko sem tooook lena.
Sam nekaj bo treba narest,ker ko sem bom poročila nočem bit taka kot sem zdaj,saj bom pol celo življenje z grozo gledala poročne slike.

Se moram potrudit!!!!

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   iskanje in teža
3.2.2005 13:10:55   
Urša76
andrejka,
prosim, da se ne obremenjuješ prav preveč s kilcami...

jaz bi tus "mogla" shujšat 5-10kg, ampak, jaz mam hujšanja za cel life poln kufr, kerme je to ene 5 let nazaj skor stal življenja... anoreksija.

torej drage moje ne pretiravajte!

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   iskanje in teža
3.2.2005 13:26:26   
billa
vidim, da je "recept" še vedno enak;)tako, da ne bo druge kot se spet malo disciplinirat. Zdaj vsaj vem zakaj,... zato, da bom zdrava in lepa nosečnica:)-
Se pa strinjam z andrejko, da je treba pazit pri dietah ker lahko hitro rata problem.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   iskanje in teža
3.2.2005 14:19:05   
naja78
baje da je res,pri tistih,ki težje zanosijo.čeprav,če je ženska zdrava nima to veze.sem pa slišala tudi to.jaz zdaj hujšam,ker mam res 10 kg preveč,pa baje se ti povišajo moški hormoni,z debelostjo.no pri meni ni tako hudo.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   iskanje in teža
3.2.2005 14:53:55   
NinKa
punce, jaz sem imela tut kr 25kg prevec, ma takrat sem imela ful probleme,...predolga zgodba.....no, nato sem zivljenje vzela na novo v roke, z dragim sva se odlocila za selitev in :duda:......vse je uspelo v prvo. hvala bogu.

nato je pa prisel 5 teden nosecnosti --zacela sem bruhati in to po cel dan do kakih 20x na dan. In to je trajalo do nekje 7 meseca. V prvih 5 mesecih nosecnosti sem shujsala 24kg. Z :duda: je bilo cel cas vse ok (bp), stem da sem bla pod resno kontrolo vsak teden kri, urin, vsake par tednov UZ....moram pohvalit mojega G. res je skrbel zame. Groza - mojih najhujsih 7 mesecev je blo to. Pa sem rade volje dala skozi. Zadnji mesec sem se zmerom bruhala ampak samo zjutraj, ampak je blo drugace ok.

No, na zadnjem pregledu mi je pa moj G. rekel, da je pa vseeno bolje da sem imela nekaj kg prevec, ker drugace ne bi si upal napovedat izteka moje nosecnosti.

Zato ne se sekirat zaradi kg. No, je pa pozitivno zame. Ohranila sem kar nekaj kg manj kot preden sem zanosila. Zato sem sedaj 9nebesa najboljsrecna mamica, pa se bolj suha sem :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   iskanje in teža
3.2.2005 15:03:12   
anadejka
Ufff Urši,boga!!!:rozica::rozica::rozica:Upam da si zdaj že v redu in maš tut več špehca.Veš moški rajš kšno mehko ritko zagrabjo:)-:)-:)-mal heca mora bit.

Sicer si pa predstavljam da ni luštn.Veš moja sestra je imela pa bolemijo.

Zato urši drž se!!!
Aja pa nobene bojazni,jest nikol ne bi mogla bit anoreksična,ker preveč rada jem:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   iskanje in teža
3.2.2005 15:03:43   
emaa
Punce se strinjam z Uršo76 ne pretiravat z dietami, ker so nevarne. Na začetku srednje šole sem bila ravno tako na začetku anoreksije, teža okoli 40kg na 164 pa sem se sebi zdela debela. Dokler me ni začelo zmanjkovat.
Od takrat naprej ne hujšam več si ne upam (da se zastopimo, nisem bila debela, ko sem začela z dieto 53 kg), ampak raje telovadim. Trenutno imam kakih 10 kg preveč pa se ne sekiram čisto nič, bolje je biti malo bolj okrogla, kot pa presuha.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   iskanje in teža
3.2.2005 15:06:18   
anadejka
Hmmmm Nika,to me je pa kar malo razveselilo.Ah pa ne narobe razumet.Ne to da si ti trpela 7 mesecev,boga,ampak to da mogoče mi pa ne bo treba hujšat.:)-:)-:)-Čeprav po pravici povedano,sem pa rajš na dieti pa 30/dan na orbitreku,kot pa take slabosti trpeti.

Lepe pozdravčke!!!!:rozica::angel::rozica:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   iskanje in teža
3.2.2005 15:13:16   
NinKa
Saj slabosti niso glih odvisne od teze. Je pa Orbitrek zanima stvar katero si trenutno sama ogledujem , ker bi rada na poroki, cez 11 tednov luskano zgledala.

Slabosti sem v enem letu cisto pozabila, za zdrave :duda: zenske veliko vzamejo vzakup. Mene je pac doletelo bruhanje.

Veliko srece vsem ki se trudite.

NinKa:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   iskanje in teža
3.2.2005 15:17:05   
Urša76
uf, andrejka - pol me razumeš kako & kaj ti želim povedat glede kilc (glede na to, da je imela tvoja sestra težave s tem)

emamair, nč bat, zdaj sem se orng založila s špehcem. pa se prav nč slabo ne počutm. sem čist prebolela anoreksijo (po svojem mnenju), ker sem se iz 27 kg (ja, prav ste prebrale) kar zlo zlo zredila...

če katero kaj več zanima, lahk na privat piše.

lep dan še naprej,
u

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   iskanje in teža
3.2.2005 18:54:34   
emaa
ne bat Urša76 sem šla jaz tud iz podhranjenosti na malo bolj okrogle obline, pa kot pravim, ne hujšam nikdar več.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   iskanje in teža
3.2.2005 21:34:14   
anajmad
Tudi jst sem obdarjena s preveč kg,pa se nič ne sekiram.V prvi nosečnosti,sem 5 kg takoj shujšala,potem sem pa v celotni nosečnosti pridelala 7 kg.Ko sem rodila sem izgubila že v porodnišnici 14 kg.V teh 10 letih sem pridelala 15 kg več.v 2. nosečnosti sem konstantno hujšala 1kg do 2 kg na mesec.Vse do 6. meseca,potem pa....saj veste mojo zgodbo.Res pa je,da po tem drugem porodu sem ostala vsa napihnjena in vse se mi je porušilo.Lahko pa rečem,da je res tisto,da se nekako ustali 6-9 mesecev po porodu.Jst sem zdej v zadnjih treh tednih kar nekako uplahnila.Tolažim se pa s tem,da ko bom odpravila miome bom še boljša.Nič se ne sekirat punce,vse pride prav ob svojmem času.
en lp:morje:D.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kava
lenca8

Pijete jutranjo kavo?

Da (56%)

Ne (30%)

Kakor gdaj (14%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!