|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nuhalna svetlina- ugotovitev spola
17.3.2008 8:50:50   
ANA_P
Meni na NS ni želel povedati, je rekel da še je ta napoved prehitra. Sem pa bila prejšnji teden pri njem in je slučajno videl lulčija, mi ga pokazal, res se je lepo videlo, tako da to pa menda bo fantek.  Vam javim avgusta, ko bova zdaj vse kupila v barvi za fantka, te pa bo punčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.3.2008 10:53:49   
anita goitan
meni je na nuhalni Pušenjak reku da bo punčka, sam tudi dodal da to ni 100% tako da še nič ne govoriva in po MF bo vse jasno, če ne prej pa totaly clear avgustauser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.3.2008 12:53:57   
alea01
Punce mene pa zanima, kdo vam je na NS napovedal spol? Ker meni je na NS dr.Strah napovedala user posted image , dr.  Cerar na morfologiji pa user posted image  in potem na 3D UZ dr.Strah spet user posted image  

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.3.2008 13:50:20   
sayuri
Na NS mi je Pušenjak napovedal parček. Na morfologiji moj G prav tako. Bomo videli, kaj bo v resniciuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.3.2008 15:19:45   
mml
Prvič na NS napovedali user posted image  in imamo user posted image , drugič na NS napovedali user posted image  in imamo user posted image .

Sicer sem pa že pred NS obakrat bila prepričana kaj bo in je tako tudi bilo...nek šesti čut pač...kaj pa vem user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.3.2008 15:44:59   
Acjom1
Jaz imam v petek NS. Zelo si želim izvedeti spol, res upam, da se bo videlo.  Niti nimam posebne želje kaj bi raje, ampak nekak se mi zdi, da bo pol vse skupaj bolj "resnično". user posted image   No, mogoče bi malo rajši punčko, ker mi je lažje izbrati ime. user posted image   V glavnem komaj čakam petek, da vidim mojo pikico, izvem če je zdrav (niti ne upam razmišljat kako bo, če bi blo kaj narobe) in seveda da mogoče izvem al bo user posted image al user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.3.2008 22:58:44   
ninu
Naj dodam še jaz svojo izkušnjo.
NS sem imela pri dr. Reševi v LJ. Čudovita izkušnja in zelo prijazna gospa. Zanimalo me je, vprašala sem in mi je napovedla nekje v 80% punčko.
Poleg tega pa še razložila, da se to lahko sklepa po dolžini sečevoda in se je v mojem primeru pač dobro videlo, ker je bila tako "šolsko" obrnjena.
Kasneje je spol potrdila morfologija in še drugi UZ pregledi, ki sem jih imela.

Sem srečna mamica zdrave, sedaj že 21 mesečne punčke. user posted image  

Res je, vsi si želimo zdravega otroka, mu namenjamo vso ljubezen, čas..., ampak meni so še vseeno punčke zakon!!!
Jst bi imela kar še eno punčko. Tukaj pa vidim pri nekaterih, da bi se morala te želje kar nekako sramovat in jo potlačit.

Vsekakor bom vesela naslednjega člana, neglede na spol, zdravja pa želim vsakemu živemu bitju na svetu in še to, da bi vsak otrok na svetu prejemal neomejeno ljubezni od staršev. Srce se mi trga, ko poslušam vse sorte zgodb kakšno gorje se nebogljenim otročkom godi in kaj vse delajo starši z njimi, ki niso nič krivi.

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.3.2008 23:20:13   
pufka
No,da vam javim...dobili bomo fantka!Čeprav je bla želja po punčki bo tudi fantek imel topel dom in veliko veliko ljubezni.user posted image  Samo imena še pa zmir nimauser posted image  Ma kera ker predlog glede imen za fantke?user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?