|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj ste obrnili voziček
15.3.2008 14:18:15   
Rozica25
da je user posted image gledal ven, se pravi nasproti od vas? Naš user posted image je star 4,5 m in bi ga rada obrnila. Voziva se pa v PP Pramette in je hrbtni del majčkeno dvignjen. Mislite, da bo ok?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj ste obrnili voziček
15.3.2008 14:32:27   
baguSka
a je to odvisno do let user posted image  no, jaz jih kar neki poznam k majo ze skoz obrnjene vozicke.. ampak ne vedno.. 1x tako, drugic tako.. user posted image  nism vedla, da je to narobe...?

(odgovor članu Rozica25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2008 15:00:52   
papica2
Poskusi ga obrnit, boš vidla, če mu bo ustrezalo. Nekje sem prebrala, da so user posted image do kakšnega sedmega (ali ne vem več kdaj) meseca radi obrnjeni proti mami, da jo opazujejo. Potem rata zanimiv tudi svet okoli njega in uživajo tudi če gledajo "v svet". Drugače pa imajo eni skozi obrnjene proč od sebe, eno vozički pa niti nimajo možnosti obračanja. Jaz sem taveliko obrnila pri kakšnih 8m, ko se je tudi otoplilo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2008 15:18:29   
MADMAX
saj ni važno pri katerih mes. boš obrnila dojenčka, jaz ga imam še vedno obrnjenega proti meni pri 11 mes. to pa zato ker vedno ko ga obrnem piha in se bojim da se mi ne prehladi, ko bo toplejše ga bom pa obrnila.

(odgovor članu Rozica25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2008 15:18:35   
ThinkPink
Mi smo jo pri 4,5m dali v športni voziček obrnjen stran od mene, ker nimamo niti možnosti, da bi ga obrnili proti meni. je pa takoj bila raje v vozičku, saj je ful opazovala okolico.

(odgovor članu papica2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2008 16:49:27   
t*e*j*k*a
Mi bomo športni vozek uporablajti začeli nekje drug mesec, če bo seveda toplo. Bo pa mali takrat star tri mesece in pol. Ležišče pa bomo meli spuščeno.
Zdej ga vozim v košari, ampak se mi zdi da je ful otesnjen notri in mu ni preveč udobno.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2008 16:59:42   
*Lana*
Mi tudi imamo peg perego pramette, pa je naš mali star 5 mesecev, od četrtega meseca dalje je obrnjen proč od mene user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2008 18:05:06   
Naja30
Tudi od 4m dalje.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2008 18:17:24   
Laubica
Naš mali pa je star 4.5m pa ni rad vstran obrnjen začne takoj jamrat

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.3.2008 19:13:04   
Jančika_
Moja dva sta bila od rojstva obrnjena naprej (imamo pač tak voziček) in se ne spomnim, da bi imela kaj proti.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.3.2008 20:40:04   
CUKRČEK
Moja dvojčka se že od malega vozita obrnjena naprej. Ne vem, v čem je fora, da bi morala bot obrnjena proti meni

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Rozica25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.3.2008 21:30:14   
Caarmen
Obrnila sem jo par dni preden je bla stara 7 mesecev.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.3.2008 22:23:36   
jaša2
pri 3m smo jo "morali" dat v športni voziček, ker je bla straaašno radovedna in ni htela več na ravnem ležat in samo v mene in nebo zijat. se je samo jokala, tak da sploh več ni blo fajn na sprehod it. športni je pa itak proč obrjen. najprej ji je blo malo čudno, kr me več ni blo spredaj, pol se je pa navadla in ful uživala, kr je vidla cel svet.
smo jo pa imeli v najnižjem naklonu, pa malo smo jo podložli z dekicami.
nisem kje zasledila, da bi dojenčki MORALI bit obrnjeni proti mamici. user posted image  normalno, da mu najbolj paše, če ima mamico skoz na očeh - pa v bstvu tud mamci tak najblj paše, da vidi in občuduje svojga sončka. drugač pa mislim, da ni nič narobe, če je obrnjen proč.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Rozica25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.3.2008 7:34:13   
mala zirafa
ko začne sedet.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.3.2008 8:01:29   
n€na
mi imamo našo  že od rojstva obrnjeno naprej

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.3.2008 15:38:04   
Rozica25
ne gre zato, da mora mamico gledat, gre pač zato kakšen voziček mate. Mojemu user posted image je že mal dosadno mene gledat, na miru je samo takrat če spi.

Jaz bi ga obrnila zaradi tega, da naj ven gleda in da bova lahko več časa zunaj, drugače pa mu je dolgčas in je ok samo pol ure. Bomo probali :)

hvala vsem in pozdravček

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.3.2008 11:56:00   
drobižek
Dokler je šlo, smo jo vozili v košari, zdaj pri 4, 5 mesecih pa smo menjali za športni del, ki se mu naslon spusti čist dol. Košara ji je bila premajhna in tudi ni bilo druge izbire. Pri našem športnem vozičku je pa itak lahko obrnjena samo naprej. Ni bilo nobenih težav. Mislim, da ji je še bolj zanimivo, ker vidi veliko več kot prej v košari.

(odgovor članu Rozica25)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.3.2008 12:27:21   
frufru
Ko sam sedi. Do takrat itak nima smisla, da je obrnjen naprej, ker ležečki itak ne bo nič videl. Če maš možnost spreminjanja naklona in smeri, ga najprej navadi, da bo sedel, šele potem obračaj.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.3.2008 22:59:41   
december06
Mi smo ga dali iz košare v športni del, ki je gledal stran od mene, pri petih mesecih.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?