Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj ste obrnili voziček 15.3.2008 14:32:27
|
|
|
|
baguSka
|
a je to odvisno do let no, jaz jih kar neki poznam k majo ze skoz obrnjene vozicke.. ampak ne vedno.. 1x tako, drugic tako.. nism vedla, da je to narobe...?
|
|
|
|
RE: kdaj ste obrnili voziček 15.3.2008 15:00:52
|
|
|
|
papica2
|
Poskusi ga obrnit, boš vidla, če mu bo ustrezalo. Nekje sem prebrala, da so do kakšnega sedmega (ali ne vem več kdaj) meseca radi obrnjeni proti mami, da jo opazujejo. Potem rata zanimiv tudi svet okoli njega in uživajo tudi če gledajo "v svet". Drugače pa imajo eni skozi obrnjene proč od sebe, eno vozički pa niti nimajo možnosti obračanja. Jaz sem taveliko obrnila pri kakšnih 8m, ko se je tudi otoplilo.
|
|
|
|
RE: kdaj ste obrnili voziček 15.3.2008 15:18:29
|
|
|
|
MADMAX
|
saj ni važno pri katerih mes. boš obrnila dojenčka, jaz ga imam še vedno obrnjenega proti meni pri 11 mes. to pa zato ker vedno ko ga obrnem piha in se bojim da se mi ne prehladi, ko bo toplejše ga bom pa obrnila.
|
|
|
|
RE: kdaj ste obrnili voziček 15.3.2008 15:18:35
|
|
|
|
ThinkPink
|
Mi smo jo pri 4,5m dali v športni voziček obrnjen stran od mene, ker nimamo niti možnosti, da bi ga obrnili proti meni. je pa takoj bila raje v vozičku, saj je ful opazovala okolico.
|
|
|
|
RE: kdaj ste obrnili voziček 15.3.2008 16:49:27
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Mi bomo športni vozek uporablajti začeli nekje drug mesec, če bo seveda toplo. Bo pa mali takrat star tri mesece in pol. Ležišče pa bomo meli spuščeno. Zdej ga vozim v košari, ampak se mi zdi da je ful otesnjen notri in mu ni preveč udobno.
|
|
|
|
RE: kdaj ste obrnili voziček 15.3.2008 16:59:42
|
|
|
|
*Lana*
|
Mi tudi imamo peg perego pramette, pa je naš mali star 5 mesecev, od četrtega meseca dalje je obrnjen proč od mene
|
|
|
|
RE: kdaj ste obrnili voziček 15.3.2008 18:05:06
|
|
|
|
Naja30
|
Tudi od 4m dalje.
|
|
|
|
RE: kdaj ste obrnili voziček 15.3.2008 18:17:24
|
|
|
|
Laubica
|
Naš mali pa je star 4.5m pa ni rad vstran obrnjen začne takoj jamrat
|
|
RE: kdaj ste obrnili voziček 15.3.2008 19:13:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Moja dva sta bila od rojstva obrnjena naprej (imamo pač tak voziček) in se ne spomnim, da bi imela kaj proti.
|
|
|
|
RE: kdaj ste obrnili voziček 15.3.2008 20:40:04
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Moja dvojčka se že od malega vozita obrnjena naprej. Ne vem, v čem je fora, da bi morala bot obrnjena proti meni
|
|
RE: kdaj ste obrnili voziček 15.3.2008 21:30:14
|
|
|
|
Caarmen
|
Obrnila sem jo par dni preden je bla stara 7 mesecev.
|
|
|
|
RE: kdaj ste obrnili voziček 15.3.2008 22:23:36
|
|
|
|
jaša2
|
pri 3m smo jo "morali" dat v športni voziček, ker je bla straaašno radovedna in ni htela več na ravnem ležat in samo v mene in nebo zijat. se je samo jokala, tak da sploh več ni blo fajn na sprehod it. športni je pa itak proč obrjen. najprej ji je blo malo čudno, kr me več ni blo spredaj, pol se je pa navadla in ful uživala, kr je vidla cel svet. smo jo pa imeli v najnižjem naklonu, pa malo smo jo podložli z dekicami. nisem kje zasledila, da bi dojenčki MORALI bit obrnjeni proti mamici. normalno, da mu najbolj paše, če ima mamico skoz na očeh - pa v bstvu tud mamci tak najblj paše, da vidi in občuduje svojga sončka. drugač pa mislim, da ni nič narobe, če je obrnjen proč.
|
|
RE: kdaj ste obrnili voziček 16.3.2008 7:34:13
|
|
|
|
mala zirafa
|
ko začne sedet.
|
|
|
|
RE: kdaj ste obrnili voziček 16.3.2008 8:01:29
|
|
|
|
n€na
|
mi imamo našo že od rojstva obrnjeno naprej
|
|
|
|
RE: kdaj ste obrnili voziček 16.3.2008 15:38:04
|
|
|
|
Rozica25
|
ne gre zato, da mora mamico gledat, gre pač zato kakšen voziček mate. Mojemu je že mal dosadno mene gledat, na miru je samo takrat če spi. Jaz bi ga obrnila zaradi tega, da naj ven gleda in da bova lahko več časa zunaj, drugače pa mu je dolgčas in je ok samo pol ure. Bomo probali :) hvala vsem in pozdravček
|
|
|
|
RE: kdaj ste obrnili voziček 17.3.2008 11:56:00
|
|
|
|
drobižek
|
Dokler je šlo, smo jo vozili v košari, zdaj pri 4, 5 mesecih pa smo menjali za športni del, ki se mu naslon spusti čist dol. Košara ji je bila premajhna in tudi ni bilo druge izbire. Pri našem športnem vozičku je pa itak lahko obrnjena samo naprej. Ni bilo nobenih težav. Mislim, da ji je še bolj zanimivo, ker vidi veliko več kot prej v košari.
|
|
|
|
RE: kdaj ste obrnili voziček 17.3.2008 12:27:21
|
|
|
|
frufru
|
Ko sam sedi. Do takrat itak nima smisla, da je obrnjen naprej, ker ležečki itak ne bo nič videl. Če maš možnost spreminjanja naklona in smeri, ga najprej navadi, da bo sedel, šele potem obračaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?