Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 15.3.2008 9:46:08
|
|
|
|
bodoča
|
pri teh, ki si jih naštela jaz nisem naročala, sem pa naročala preko big banga in je bila katastrofa, slike so prišle take razbarvane ven, nikakve, v glavnem. jaz drugač najraje dam razvit "mojemu" fotografu in sem zadovoljna, sam za tako veliko količino je to kar drago. če se boš za katerega od teh odločila, poročaj kakšne so slike.
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 15.3.2008 9:47:14
|
|
|
|
eya
|
Jaz sem večkrat naročala pri http://www.dt-foto.si/, pa sem bila vedno zadovoljna.
|
|
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 15.3.2008 10:01:50
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Foto G..m ima tudi lepe.
|
|
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 15.3.2008 10:02:27
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Sory, foto Gm.
|
|
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 15.3.2008 10:08:54
|
|
|
|
zoom zoom
|
Jaz jih vedno razvija pri Foto plus (e photolab) - je v Comshop-u. Cena je 10 centov, na večje količine imaš popust. Slike so dobre kvalitete.
|
|
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 15.3.2008 10:20:04
|
|
|
|
Naja30
|
Aha super, bom malo pogledala. Kakšna je pa razlika med 10x14 in 10x15? V čem je fora tega 10x14? (se vidi, da že dolgo nisem razvijala slik )
|
|
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 15.3.2008 11:55:56
|
|
|
|
Kaliope
|
če slikaš z digitalnim, so fotke v formatu 10x14. Če jih naročiš za 10x15 pomeni, da boš imela ob straneh beli rob in slika bo zgoraj in spodaj malenkost odrezana, ker jo pač morajo prilagodit drugačnemu formatu. Jaz vedno dam razvit 10x14 ... sem pa bila zadovoljna z razvijanjem v foto dt, foto tabor in hartlauerju.
|
|
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 15.3.2008 18:30:00
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz naročam pri foto tabor 008 centa in zdaj imajo akcijo če naročaš večje količine kot ti je še popust in slikce so zelo lepe
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 19.3.2008 15:59:34
|
|
|
|
bamby
|
http://www.mixilab.tv/?page=mixilab tu sem jih naročila, dobila izredno kvalitetne slike, pa še akcijo sem trofila, 10x14 po 9 centov.
|
|
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 19.3.2008 16:34:02
|
|
|
|
Felicita
|
Dm, zelo zadovoljna. Dala razvit tut za na nekaj razstav že (torej večji format), pa so ble vedno zlo kvalitetne.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 19.3.2008 22:03:42
|
|
|
|
Kaliope
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby pa še akcijo sem trofila, 10x14 po 9 centov. dt foto ima skoz ceno 9 centov ...
|
|
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 20.3.2008 10:26:55
|
|
|
|
Balonchy
|
TUKAJ Jaz sem full zadovoljna - z izdelkom in cenovno!!!
|
|
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 24.3.2008 17:47:13
|
|
|
|
taly82
|
Foto GM je super
|
|
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 26.3.2008 14:27:55
|
|
|
|
aleži
|
Naj3, jaz jih razvijam preko Comtrona in so zelo super 10x15 za 0,10.
|
|
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 26.3.2008 19:48:06
|
|
|
|
metuLJchy
|
mi jih razvijamo v dm in do zdaj so bilevedno zelo lepe, tako da bomo pri dm kar ostali. Moj je fotograf, pa pravi da so čisto ok...
|
|
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 27.3.2008 8:08:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Comtron oz. Comshop (digitalnafotografija.com oz. nekaj takega). Ob nakupu nad 20€ je 10% popust, potem pa se malo visji. 10*15 je 0,10€. Midva sva vse slike razvila tam in razvijava tam. Vcasih posljem ob polnoci, zadnjic celo ob 1h ponoci, pa so me naslednji dan ze klicali, da so slike narejene. Drugace pa naredijo v dveh delovnih dneh. Sem pa jaz blazno obcutljiva na kvaliteto fotk oz. predvsem barve na njih - tukaj so super.
|
|
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 2.4.2008 8:33:31
|
|
|
|
PIAF
|
Tudi Comtron! Prej sem razvijala pri Mixi.tv in e-foto in sem bila tudi z obojimi zadovoljna, ampak so cene višje, kot tukaj, zato razvijam zdaj tukaj, saj so količinski popusti, jaz pa imam vedno veliko slik...
|
|
|
|
RE: razvijanje slik preko interneta 4.8.2011 18:55:59
|
|
|
|
kajmaj
|
meni so priporočili GM. Moram reči, da to pa je PORAZ, pa še celo 700 slik sem dal razviti. Slike so temne, barve so čisto izprane, da sploh ne veš ali je rdeča ali roza, nebo je na vseh slikah siv - kljub temu, da smo imeli resnično lepo vreme, kar je razvidno iz več različnih medijev. Slike so vse odrezane in pomanjšane, kljub pravi velikosti formata. RES GROZA, PRAVI PORAZ. Že tako ali tako sem se odločal 2 leti kam naj dam razviti slike (glede na količino), no sedaj pa takole. Boljše, da bi še vedno bile samo na računalniku.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?