|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smrtno resno o čokoladi
14.3.2008 20:56:33   
Athina
Danes sem po kosilu čutila grooooooooozno potrebo po čokoladi ... ker je nisem imela doma, me je začela bolet glava ... ko sem čez par urc prišla do težko pričakovane čokolade, je bilo takoj bolje. Zanima me, če dejansko obstaja odvisnost od čokolade in ali je to tudi znak za user posted image ? user posted image user posted image user posted image Imate podobne izkušnje? (P.S.: Da ne bo pomote, malo heca more bit user posted image )
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smrtno resno o čokoladi
14.3.2008 21:06:21   
šnucika
mogoče si pa odvisnik...od čokolade...user posted image user posted image
pa si imela abstinenčno krizo...

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2008 21:18:59   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

mogoče si pa odvisnik...od čokolade...user posted image user posted image
pa si imela abstinenčno krizo...

Saj to me skrbi ... resna diagnoza user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2008 22:01:07   
Anonimen
Pokliči in pojdi na anonimne sestanke,upamo da ne boš bila več zasvojena.To je resna odvisnostuser posted image

(odgovor članu Athina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2008 7:43:36   
Naja30
Grooooozna odvisnost + glavobol je odvisnost, ja.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2008 10:10:44   
little angel
ni ti pomoci, zdaj je kaj je, naredi zalogo in se se basi naprej al pa idi do zdravnika da te da na zdravljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2008 10:25:40   
spps
jaz pa imam eno veliiiko milko pred sabouser posted image user posted image user posted image bo katera?user posted image user posted image user posted image javte se hitro preden zmanjkauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2008 11:32:03   
Athina
okej, okej ... torej se vse strinjate, da je odvisnost user posted image user posted image user posted image sem že mislila, da je kakšen znak za user posted image ... hehehe, joke ... user posted image
spps, milka praviš? user posted image pa bi en košček ...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2008 11:39:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Athina

okej, okej ... torej se vse strinjate, da je odvisnost user posted image user posted image user posted image sem že mislila, da je kakšen znak za user posted image ... hehehe, joke ... user posted image

samo engauser posted image jaz če imam celo čokolado,jo ponavad kr celo pojem,pol pa jamram da mi je slabouser posted image user posted image user posted image cela al pa nič,minimalno ena vrstica

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.3.2008 11:41:35   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: spps

samo engauser posted image jaz če imam celo čokolado,jo ponavad kr celo pojem,pol pa jamram da mi je slabouser posted image user posted image user posted image cela al pa nič,minimalno ena vrstica

spps, hahaha, sej pri meni je isto ... samo sem hotla bit uvidevna do tebe in drugih ... sicer pa je tudi v moji omari ena riževa ... bi katera? njami njami ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.3.2008 11:44:17   
spps
mam jaz tud riževo veliiiko čookoladouser posted image user posted image user posted image pa je ne upam odpret,ker vem da je ne bo pol nič ostalouser posted image user posted image user posted image mam včasih kar slabo vest,ko mali odžiram čokoladouser posted image user posted image user posted image pa saj je ne sme preeliko jestuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.3.2008 11:53:13   
spps
sem jo odprla in jo je še sam pol,si ne more pomagat.sem odvisna od čokolade in to priznamuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.3.2008 11:55:05   
Athina
spps, join the club user posted image user posted image user posted image
Ime mi je Athina in sem čokoholik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.3.2008 11:56:21   
spps

spps, join the club user posted image user posted image user posted image
Ime mi je Athina in sem čokoholik user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.3.2008 14:26:51   
Muca Copatarica
Jaz čokolodo obožujem, čeprav se je lahko kdaj pa kdaj prav lepo odpovem, pa čeprav jo imam doma.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.3.2008 14:42:25   
baguSka
No, jaz ne pridem iz stacune brez cokolade v vrecki. No go. Mora bit vedno na zalogi, v kakrsnikoli obliki, to sploh ni pomembno. Samo da je.

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.3.2008 15:38:49   
Muca Copatarica

Jaz jo zadnje čase uporabljam le za peko.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.3.2008 12:10:51   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: Muca Copatarica

Jaz jo zadnje čase uporabljam le za peko.

Samo nekdo more potem tudi spečeno pojest??? user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.3.2008 18:46:44   
*bubyka*

A ni to znak (če zti prebečkrat čokolada zapaše) na nepravilnosti v prehrani?
Vsaj pri meni se to takoj pozna....če pojem premalo zelenjave in sadje, ter recimo vlaknin, pa se kar precej bašem z OH, potem mi bo sigurno "cuker" padu in napadem čokolado.
ampak je ravno takrat pomembno, da se te želje vzdržiš in poješ recimo kako sadje. Ker to nihanje sladkorja povzroča tudi precej bolezni in tečne zadeve. Recimo tudi za PCO naj bi to držalo.

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.3.2008 21:20:48   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: *bubyka*

A ni to znak (če zti prebečkrat čokolada zapaše) na nepravilnosti v prehrani?
Vsaj pri meni se to takoj pozna....če pojem premalo zelenjave in sadje, ter recimo vlaknin, pa se kar precej bašem z OH, potem mi bo sigurno "cuker" padu in napadem čokolado.
ampak je ravno takrat pomembno, da se te želje vzdržiš in poješ recimo kako sadje. Ker to nihanje sladkorja povzroča tudi precej bolezni in tečne zadeve. Recimo tudi za PCO naj bi to držalo.

Bubyka ... jst jem vse, od sadja do zelenjave (oboje obožujem), ampak po kosilu more biti sladica ... ni da bi se zdej samo s čokolado nažirala cele dneve ...
ahhh, kakorkoli že, meni je super razvada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubyka*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.3.2008 21:34:01   
Anonimen
Čokoholiki vseh dežel...združite seuser posted image

(odgovor članu Athina)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
16.3.2008 21:35:58   
*bubyka*
joj upam da me nisi narobe vzela, ter da misliš, da sem to napisala, češ da se samo s čokolado bašeš. Sploh ne.
Sam....probi parkrat ne pojest sladice po kosilu. Se boš bolš počutla. Tud hranjljive vrednosti, se bistveno manj vsrkajo v telo, če narediš "cmok" v želodčku, ko še kako sladico čez poješ. Enako je s pitjem med ali po kosilu. Ker ti na ta način pol hitreje energija pade in pol morš spet neki sladkega...začaran krog.
joj preveč bluzim...sam hotla sem rečt, da vem kako je to in da to ni lih najbolš, oziroma da je znak za prevelko nihanje sladkorja v telesu.user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.3.2008 21:46:39   
Athina
Majch - user posted image user posted image user posted image
bubyka -  ufff, ne vem če bo šlo, se bom potrudila, obljubim user posted image

(odgovor članu *bubyka*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.3.2008 21:51:27   
*bubyka*
hihi, ok...poročaj potemuser posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?