Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 14.3.2008 21:06:21
|
|
|
|
šnucika
|
mogoče si pa odvisnik...od čokolade... pa si imela abstinenčno krizo...
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 14.3.2008 21:18:59
|
|
|
|
Athina
|
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika mogoče si pa odvisnik...od čokolade... pa si imela abstinenčno krizo... Saj to me skrbi ... resna diagnoza
|
|
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 14.3.2008 22:01:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pokliči in pojdi na anonimne sestanke,upamo da ne boš bila več zasvojena.To je resna odvisnost
|
|
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 15.3.2008 7:43:36
|
|
|
|
Naja30
|
Grooooozna odvisnost + glavobol je odvisnost, ja.
|
|
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 15.3.2008 10:10:44
|
|
|
|
little angel
|
ni ti pomoci, zdaj je kaj je, naredi zalogo in se se basi naprej al pa idi do zdravnika da te da na zdravljenje
|
|
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 15.3.2008 10:25:40
|
|
|
|
spps
|
jaz pa imam eno veliiiko milko pred sabo bo katera? javte se hitro preden zmanjka
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 15.3.2008 11:32:03
|
|
|
|
Athina
|
okej, okej ... torej se vse strinjate, da je odvisnost sem že mislila, da je kakšen znak za ... hehehe, joke ... spps, milka praviš? pa bi en košček ...
|
|
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 15.3.2008 11:39:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Athina okej, okej ... torej se vse strinjate, da je odvisnost sem že mislila, da je kakšen znak za ... hehehe, joke ... spps, milka praviš? pa bi en košček ... samo enga jaz če imam celo čokolado,jo ponavad kr celo pojem,pol pa jamram da mi je slabo cela al pa nič,minimalno ena vrstica
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 15.3.2008 11:41:35
|
|
|
|
Athina
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Athina okej, okej ... torej se vse strinjate, da je odvisnost sem že mislila, da je kakšen znak za ... hehehe, joke ... spps, milka praviš? pa bi en košček ... samo enga jaz če imam celo čokolado,jo ponavad kr celo pojem,pol pa jamram da mi je slabo cela al pa nič,minimalno ena vrstica spps, hahaha, sej pri meni je isto ... samo sem hotla bit uvidevna do tebe in drugih ... sicer pa je tudi v moji omari ena riževa ... bi katera? njami njami ...
|
|
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 15.3.2008 11:44:17
|
|
|
|
spps
|
mam jaz tud riževo veliiiko čookolado pa je ne upam odpret,ker vem da je ne bo pol nič ostalo mam včasih kar slabo vest,ko mali odžiram čokolado pa saj je ne sme preeliko jest
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 15.3.2008 11:53:13
|
|
|
|
spps
|
sem jo odprla in jo je še sam pol,si ne more pomagat.sem odvisna od čokolade in to priznam
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 15.3.2008 11:55:05
|
|
|
|
Athina
|
spps, join the club Ime mi je Athina in sem čokoholik
|
|
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 15.3.2008 11:56:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Athina spps, join the club Ime mi je Athina in sem čokoholik
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 15.3.2008 14:26:51
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Jaz čokolodo obožujem, čeprav se je lahko kdaj pa kdaj prav lepo odpovem, pa čeprav jo imam doma.
|
|
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 15.3.2008 14:42:25
|
|
|
|
baguSka
|
No, jaz ne pridem iz stacune brez cokolade v vrecki. No go. Mora bit vedno na zalogi, v kakrsnikoli obliki, to sploh ni pomembno. Samo da je.
|
|
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 15.3.2008 15:38:49
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Jaz jo zadnje čase uporabljam le za peko.
|
|
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 16.3.2008 12:10:51
|
|
|
|
Athina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muca Copatarica Jaz jo zadnje čase uporabljam le za peko. Samo nekdo more potem tudi spečeno pojest???
|
|
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 16.3.2008 18:46:44
|
|
|
|
*bubyka*
|
A ni to znak (če zti prebečkrat čokolada zapaše) na nepravilnosti v prehrani? Vsaj pri meni se to takoj pozna....če pojem premalo zelenjave in sadje, ter recimo vlaknin, pa se kar precej bašem z OH, potem mi bo sigurno "cuker" padu in napadem čokolado. ampak je ravno takrat pomembno, da se te želje vzdržiš in poješ recimo kako sadje. Ker to nihanje sladkorja povzroča tudi precej bolezni in tečne zadeve. Recimo tudi za PCO naj bi to držalo.
|
|
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 16.3.2008 21:20:48
|
|
|
|
Athina
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubyka* A ni to znak (če zti prebečkrat čokolada zapaše) na nepravilnosti v prehrani? Vsaj pri meni se to takoj pozna....če pojem premalo zelenjave in sadje, ter recimo vlaknin, pa se kar precej bašem z OH, potem mi bo sigurno "cuker" padu in napadem čokolado. ampak je ravno takrat pomembno, da se te želje vzdržiš in poješ recimo kako sadje. Ker to nihanje sladkorja povzroča tudi precej bolezni in tečne zadeve. Recimo tudi za PCO naj bi to držalo. Bubyka ... jst jem vse, od sadja do zelenjave (oboje obožujem), ampak po kosilu more biti sladica ... ni da bi se zdej samo s čokolado nažirala cele dneve ... ahhh, kakorkoli že, meni je super razvada
|
|
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 16.3.2008 21:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Čokoholiki vseh dežel...združite se
|
|
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 16.3.2008 21:35:58
|
|
|
|
*bubyka*
|
joj upam da me nisi narobe vzela, ter da misliš, da sem to napisala, češ da se samo s čokolado bašeš. Sploh ne. Sam....probi parkrat ne pojest sladice po kosilu. Se boš bolš počutla. Tud hranjljive vrednosti, se bistveno manj vsrkajo v telo, če narediš "cmok" v želodčku, ko še kako sladico čez poješ. Enako je s pitjem med ali po kosilu. Ker ti na ta način pol hitreje energija pade in pol morš spet neki sladkega...začaran krog. joj preveč bluzim...sam hotla sem rečt, da vem kako je to in da to ni lih najbolš, oziroma da je znak za prevelko nihanje sladkorja v telesu.
|
|
|
|
RE: smrtno resno o čokoladi 16.3.2008 21:46:39
|
|
|
|
Athina
|
Majch - bubyka - ufff, ne vem če bo šlo, se bom potrudila, obljubim
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?