|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   beta hcg
14.3.2008 18:31:36   
babyg
Pozdravljene!
Zdi se mi da imate na tem forumu največ izkušenj in mi boste mogoče lahko odgovorile na tole vprašanje.
In sicer zanima kako je s kvnim testom? Zadnjo M sem imela 22.2., O pa 3.3. Kdaj mi lahko krvni test pokaže dovolj beta hcg hormona? Vgnezditvene krvavitve nisem zasledila. Če bi krvni test naredila npr. danes bi lahko bil negativen,čez  2 dni, ko naj ne bi dobila M pa pozitiven? Upam,da nisem zapletla vprašanja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: beta hcg
15.3.2008 20:49:31   
matejchykam
Beta HCG v krvi v bistvu isto pomeni kot v urinskem testu. Če je v krvi vrednost več kot 40, je to pozitiven rezultat. Ob tem, ko v krvi zraste nad 40, se ga pa da ugotovit tud v urinu in je pol pozitiven še urinski test. Je pa v krvi viden kakšen dan ali dva preden je urinski test pozitiven, torej lahko kakšna dva dni pred pričakovano menstruacijo. Vsej tko so nas učili na šoli (sem študentka babištva in bodoča mamica, tko da me vse v zvezi z nosečnostjo in porodom zanima z obeh vidikovuser posted image user posted image user posted image )
Upam  da sem ti kej pomagala...

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2008 20:50:45   
matejchykam
Aja, te vrednosti mogoče niso v vseh laboratorijih enake-vem, da v lj. večinoma so.

(odgovor članu matejchykam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2008 21:29:21   
babyg
Jaz sm delala krvni test 14.3,M pa naj bi dobila okrog 16., 17. Vrednost je bila 1,2. Imam še vseeno možnost da poraste?? Upam...

(odgovor članu matejchykam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2008 22:16:33   
Anonimen
Težko verjetno.
Žal mi jeuser posted image

(odgovor članu babyg)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2008 13:13:38   
marty5
Beta HCG pokaže z 99,99 %  zanesljivostjo nosečnost 48 ur po oploditvi. Negativna vrednost je do 6, mejno področje je od 6 do 15 (v tem primeru se test ponovi čez 48 ur), pozitiven test je pri vrednostih nad 15.
Za primere ugotavljanja nosečnosti so pa popolnoma zadovoljivi navadni nosečniški testi in še tu ni potrebe po dragem clearblue-ju, temveč so popolnoma ustrezni tudi oni cenejši testi (npr.babycheck).

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?