|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otto - številke?
14.3.2008 18:28:05   
N _ B
Prvič bom nekaj naročila iz njihovega kataloga, pa me zanima, kakšne so njihove št. velikosti.
Normalne, večje, manjše?

Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otto - številke?
14.3.2008 18:31:27   
helloKitty
Normalne. Jst vedno 36 naročam in mi je vedno prav (edino hlač nikol ne naročam). Tud mami si je zadnjič en trench naročila in ji je 42 čist prav. user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2008 7:53:49   
dory
Čist normalne. Jst vzamem toliko,kot imam dejansko. Mi gre pa tale otto blazno na živce zaradi rokov dobave. Zanjič so me po dveh mesecih obvestili, da naslednji odgovor lahko pričakujem čez tri tedne,ker zadeve ni trenutno dobavljive?! Halo, kot da ti tega ne znajo prej povedat. Skratka pri ottu ne naročam več. 

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2008 1:49:36   
Anonimen
Jaz sem iz Otta naročila samo 1x pred dobrimi 5-imi leti. Dvoje kavbojke in eno srajco. Samo 1x sem sicer naročila zato, ker so cene ubijalske, ampak po dobrih 5-ih letih so oboje kavbojke (in srajca tudi) še točno take, kakršne so bile ob nakupu, pa čeprav so bile neštetokrat v pralnem stroju (tudi na 90 stopinj). Tako, da lahko rečem samo to, da njihova cena upraviči njihovo kvaliteto (jaz namreč res ne pazim na oblačila). Sem pa naročila št. 36, kakor kupujem povsod drugje - in mi je vse prav. Mogoče ne bi bilo slabo pregledati njihov sedajšnji katalog, ja user posted image .

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2008 9:17:49   
Maxica
Tudi jaz naročam pri njih in so številke čist normalne. Roba je izredno kvalitetna. So pa res obupni s tem dobavnim rokom. Če nečesa ne dobiš po 2-3 tednih, kot obljubljajo, potem se lahko kar pod nosom obrišeš, vendar pa te o tem obvestijo šele po parih mesecih.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?