|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lupinica in avto
14.3.2008 13:35:13   
Tejchy
Pojasnilo prosim..

Verjetno bom kupila HIGH TREK voziček (komplet) pa me zanima kako je s to lupinico, ki jo lahko uporabljaš kot avtosedež user posted image  A moraš imeti kake posebne nastavke v avtu, kamor pritrdiš lupinico al kako? user posted image  A to nastavke dobiš zraven vozička in lupinice al jih moraš kupit tam, kjer avte prodajajo?? user posted image  Lupinice kr tk verjetno ne pustiš na sedežu, to mi je jasno..

Upam, da ste zastople vprašanje oz kaj me zanima.. sem namreč novopečena user posted image  in imam  100...miljone vprašanj user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lupinica in avto
14.3.2008 13:43:33   
kristinaj
ti kar vprašej...smo ble vse enkrat v tvoji koži :=)).

jaz imam komplet od peg perego in je imela lupinica podlago, ki si jo pripel z varnostnim pasom, tistim delom ki pride čez noge.... del varnostnega pasu, ki pride čez prsa gre pa potem skozi nastavek na lupinici.... ko jo vzamem iz avta odstranim samo del pasu na lupinici, ostalo ostane v avtu....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2008 13:50:38   
Naja30
Vsaka lupinica nima tega nastavka zraven, ampak ne vem če se ga da kupiti posebej ali kako user posted image
Mi imamo tudi PP lupinico, nastavek je bil zraven in je res fajn, ker skoz v avtu, lupinico pač prenašaš sem in tja.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2008 16:27:07   
lunastar
Ko ravno omenjate PP lupino...se odločam za nakup Tri Fix lupine in Base podstavka. Glede na to, da imam možnost, da jo namestim samo na zadnje sedeže me zanima, če je kej komplicirano namontirati lupino na ta podstavek in kako potem otroka vidiš kaj počne med vožno? Uporabljate tisto posebno ogledalo?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2008 17:11:50   
eole
Tejchy, zraven lupinice lahko pri high treku vzameš tudi podlago oz. nastavek, ki ga pritirdiš v avto. reče  se creatis base, stane pa v italiji cca 60 EUR.

(odgovor članu lunastar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2008 18:57:14   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: lunastar

Ko ravno omenjate PP lupino...se odločam za nakup Tri Fix lupine in Base podstavka. Glede na to, da imam možnost, da jo namestim samo na zadnje sedeže me zanima, če je kej komplicirano namontirati lupino na ta podstavek in kako potem otroka vidiš kaj počne med vožno? Uporabljate tisto posebno ogledalo?

Ko imaš podstavek enkrat namontiran v avtu, lupinco samo pritrdiš nanj. Ko jo hočeš ven vzet, pa imaš tak ročaj, ki ga stisneš in gre lepo ven. Prav nezakomplicirano.
Kaj počne med vožnjo, ne vidiš, ker je obrnjen nasproti tebe. To sem jaz reševala tako, da ko sva kam šle same, sem montirala lupinico (in seveda podstavek) na sprednji sedež, sovoznikov. V bistvu smo se pol večkrat tako vozili, jaz pa sem vzadaj sedela.

(odgovor članu lunastar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2008 10:32:07   
lunastar
Jah, to je sicer rešitev, samo se v mojem avtu žal ne da izklopiti sprednjih airbegov in odpade vožnja na sprednjem sedežu. Sem pa zasledila v novem reklamnem letaku od BC, da obstajajo neka ogledalca, temu namenjena.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2008 21:38:08   
Jo@n
Teychy,
high treka lahko lupinico pritrdiš v avto tudi brez podstavka, je ravno tako sigurno, mogoče malenkost bolj zamudno, da napelješ varnostni pas skozi nastavke. Lupinica ni namenjena (priporočljiva) za prevažanje na ogrodju od vozička, zato jo imaš lahko skozi v avtu, user posted image  pa potzem samo položiš noter in pripasaš.

Vsaj tako bo pri nas...

(odgovor članu lunastar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2008 12:40:15   
Tejchy
Punce, hvala vam za vsa ta pojasnila user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2008 22:33:53   
Naja30
No, iz svojih izkušenj naj povem, da lupinica brez nastavka še zdaleč ni tako pritrjena kot z njim. Ne vem, meni se je vse skupaj zdelo zelo majavo, na srečo sem jo tako peljala samo ene 2x.
Airbage pa se da izključiti, če prosiš na servisu. Vsaj tako sem slišala.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2008 22:47:52   
Inigo
tut v našem avtu se Airbagi ne dajo izključit. razen v primeru, da se izključita oba - voznikov in sovoznikov. kar pa seveda ne pride v upoštev, saj če pride do nesreče, voznik lahko hudo podleže ali celo umre. tako, da to pri nas striktno odpade!!!

ja, dobijo se ogledalca. tut mi jih bomo uporabljali.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.3.2008 11:09:58   
lunastar
Bla sem na servisu, kjer mi je serviser zatrdil, da se airbega od sovoznika ne da izključiti razen, če naredijo namensko napako in tako izključijo vse 4. Torej, lupina na sprednjem sedežu odpade :(

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.3.2008 12:58:30   
cv3rklic4
tudi pri nama se airbag ne da izključit - to so pač ti malo starejši avti user posted image
Kar pa se tiče Bebe Conforta in High Treka - če bosta vzela tudi košaro, lahko le-to uporabljaš prvih nekaj mesecev namesto avtosedeža.

(odgovor članu lunastar)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.3.2008 13:10:54   
sazi
Jaz sem imela Maxi cosi cabrio brez podstavka.Smo jo prevežali v več avtomobilih in bil podstavek čisto nepraktičen. Mali se je vedno vozil zadaj, ker se airbagov ni dlao izključiti, pa nobenih ogledal nisem uporabljala. Po mojem so taka ogledala samo nepotrebna preusmeritev voznika, ker potem več gledaš nazaj kot naprej in hitro pride do nosreče. Mali je bil vedno zadaj sam, tako je bil navajen od čistega začetka in se nikoli ni pritoževal.

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.3.2008 13:45:48   
lunastar
IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4

tudi pri nama se airbag ne da izključit - to so pač ti malo starejši avti user posted image
Kar pa se tiče Bebe Conforta in High Treka - če bosta vzela tudi košaro, lahko le-to uporabljaš prvih nekaj mesecev namesto avtosedeža.

Hm....moj avto je star dobro leto :)

Neposredna povezava do sporočila: 15
22.1.2009 10:43:02   
sinskaT
Pri prvi smo imeli lupinico brez podstavka, sedaj pa imam možnost dokaj ugodno kupit novo lupinico s podstavkom (napovedal se je novi član user posted image ) pa me zanima, tiste ki jo imate, je res tako priročna ta baza ali ni take hude razlike, če imaš samo lupinico pripasano v avtu?

♪♫♪♫♫

(odgovor članu lunastar)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.1.2009 10:52:09   
Cveta28

Imamo amapk ne bomo prakticirali, ker nikoli ne veš za katerim vogalom stoji policist. Mislim tudi, da je sedaj po SLO zakonodaji lupinica obvezna.

Neposredna povezava do sporočila: 17
22.1.2009 10:57:20   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Imamo amapk ne bomo prakticirali, ker nikoli ne veš za katerim vogalom stoji policist. Mislim tudi, da je sedaj po SLO zakonodaji lupinica obvezna.

A  ni varnost otroka na prvem mestu!? user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.1.2009 11:18:38   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: jana73
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

A  ni varnost otroka na prvem mestu!? user posted image

Varnost itak na prvem mestu, hotela sem samo poudariti, da imamo tudi zakonodajo, ki to predpisujeje.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?