|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hišna opravila
14.3.2008 13:21:50   
Anonimen
Ojla punčke!
Me zanima kok še kej pospravlate zdej ko ste noseče.Jest sem v 33 tednu pa se kr likam in sesam tud kopalnco pomivam vse normalno.No je res da neki ful ne pretiravam pa se ne prpogibam pa stegujem ampak tko v mejah normale.Sej a ni bolš neki delat k pa skoz lezat to tud ni glih fajn po moje.Pa ve,a mislte da nebi smela?

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hišna opravila
14.3.2008 13:25:07   
Naja30
Zakaj ne bi smela? Če tvoja nosečnost poteka normalno, lahko delaš vse, v mejah normale seveda. Telo te bo že samo opozorilo, ko bo utrujeno.
Mene zelo boli spodnji del trebuha in otrdeva mi, če preveč dvigujem in letam za mlajšo hčerko. Kar se tiče hišnih opravil, mi za enkrat vse rata naredit, pač malo počasneje. Če sem utrujena, se ne lotim pucanja kopalnice. Ponavadi se najbolje počutim dopoldan, tako da si pustim za takrat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2008 13:46:50   
kristinaj
komot lahko delaš. pri meni je šlo vse bolj počasi, ker sem morala počivati vmes....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2008 13:47:25   
Una
Jst tut več ali manj vse naredim, samo sesam in pomivam po tleh ne, ker imamo preveliko površino in sm čist konc pol. Aja, pa postelje mi ne uspe več preoblečt - če je pa tok težko dvignt jogi in dat gor rjuho.... Neki morm pustit očkuuser posted image Drugač pa likam, kuham, pospravljam drobnarije, wc...

LP, Una

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2008 14:10:06   
mishel
Jaz sem sicer šele v dvajsetem tednu, vendar delam vse enako kot prej, ko sem pa utrujena pa si malo odpočijem. Pa moj user posted image mi mora včasih zvečer križ zmasirati!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2008 14:35:09   
Srčekgirll
Jst delam kar lahko in kolkr lahko, v mejah normale, ne pretiravam preveč.user posted image Če pa ne morem več, se ustavim in mal uležem, da se spočijemuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2008 14:44:55   
Anonimen
do konca sem delala vse kot prek ko nisem bla noseča. sej nisi invalid (seveda, če je s tabo in nosečnostjo vse BP!!!)

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2008 14:52:09   
Azzurra
user posted image user posted image user posted image  Jaz sem komaj začela kaj pospravljat, pripravljat, prat in likat za novega člana v 33 tednu, do takrat sem bila itak v službi pa sem delala za sproti. Poleg tega sem do konca imela doma še 19 mesecev starega sina, katerega sem morala previjat, oblačit, kopat, praktično vse. Ima pa mulo 15 kil, pa sem ga do zadnjega rihtala. Dan pred porodom sem spucala celo bajto, malo od živcev, ker sem imela sprožen porod in sem vedela, da grem rodit, malo pa zato, da bo čisto ko se vrnem iz porodnišnice (utopija user posted image user posted image user posted image )

Ni bilo lahko, priznam, sem imela kaj za jamrat, še posebej ker je sinček živa produkcija umazanije in smeti, zdaj je v obdobju  ko hoče vse sam, to pomeni tudi jest in pit, ne me vprašat kakšno je na mizi in pod njo...na kolenih z visečim trebuhom sem pucala po vsakem obroku user posted image  

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.3.2008 15:15:45   
*erika*
js sm cele obe nosecnosti vse delala in pospravljala,pri prvi nosecnosti sem dan pred porodom pospravla tasci celo bajto.za moje poje to samo dobro vpliva na sam porod in oba poroda sta bila kr hitra tako da vse lahko delas v mejah normale

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.3.2008 17:25:39   
rokapi
Jaz pa celo nosečnost (rizična) ležim. Drugače ne gre.

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.3.2008 18:44:21   
yaris
Jaz tudi večino naredim sama,no mama mi pride mal včasih pomagat, ker vsega ne zmorem sama.  Če bi čakala mojega user posted image bi se načakala ker dela cele dneve . Poleg tega pa še tamalega lovim po stanovanju in vozim psa ven. Sem pa v 32.tednu.

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.3.2008 18:52:03   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Ni bilo lahko, priznam, sem imela kaj za jamrat, še posebej ker je sinček živa produkcija umazanije in smeti, zdaj je v obdobju  ko hoče vse sam, to pomeni tudi jest in pit, ne me vprašat kakšno je na mizi in pod njo...na kolenih z visečim trebuhom sem pucala po vsakem obroku user posted image  

Tako nekako zgleda pri nas user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.3.2008 19:06:01   
Zofy
Jaz sem 10 dni pred PDPjem in delam še vse sama. No, skoraj vse. Kopalnico in wc sem dragemu prepustila, pa sva itak tudi do sedaj več ali manj skupaj pospravljala. Ampak zaradi trebuha mi ne paše lih čepet nad wc-jem in nad banjo, pa tudi hlapi tistih čistil niso najbolj zdravi. Ostalo pa delam normalno, samo počijem vmes, če mi trebuh otrdi. Poslušaj svoje telo pa ti bo že samo povedalo, ko bo preveč user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.3.2008 20:44:16   
matejchykam
Jaz sem danes še pleskala kuhinjo s tamalim valarjem. Sem pa 35.teden. Drugač se čist dobr počutm, samo počivat moram vsake tolko časa, ker mi zmanjka sape. Pa nasploh mi je hitr vroče in si potem okna odpiram na stežaj, da moj skoz jamra, kolk ga zebe.
Po mojm to ne more škodit, če vse poteka OK in če znaš poslušat svoje telo...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.3.2008 22:45:25   
sandra85
js sem generalno spucala stanovanje (v 38.tednu) in čez par ur sem rodilauser posted image
drugače pa-ja, itak da lahko pospravljaš, če se ti vredu počutiš.

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu matejchykam)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.3.2008 23:39:05   
Katy13
Sama sem ravno danes počistila stanovanje, pa sem en teden pred PDP-jem. PAč delaj toliko kot ti paše, če se počutiš utrujena pač počivaj in nadaljuj kasneje oziroma drug dan. Saj ni nujno naredit vse v takšnem času, kot pa si pred nosečnostjo.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.3.2008 12:27:06   
TinKiCa1
Ola!
Jst sm skoz delala! Dopoldne sem bila v službi, pop smo pa doma delal po pospravlal, ker midva kuhno delava..pol je pa del! Sem pa taka, da ni šans da ležim! Še zdej po porodu se je težko mal uležt:) Nazadne sm še cevi barvala, pomivala, likala, kitala stene :) ja vse sm delala, čeprav sem se komaj obrnila z ogromnim trebuhom! Na konc dneva sm bla pa čist zmatrana, pa še vode sm mela ogromn, tko da so me superge žulile ;))
Če lahko delaš, uživi v tem! Men ni nch žou, da sm še par ur prej ribala, predno sm šla :))

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?