špelin@
|
Jaz sem bila z njim dolgo vrsto let izredno zadovoljna: zgovoren, pripravljen sproščeno sodelovati s pacientko, vse razložil,... Zato sem rada hodila k njemu. Še pred tremi leti bi ga na vse pretege hvalila. Ampak. Lanskega septembra sem doživela z njegove strani tako hladen tuš, da mi je kar slabo. Punce na forumu (majčice) vedo, koliko sem se zaradi njegovega spremenjenega odnosa (za 180 stopinj!!!) že presekirala in kako izgleda moj pregled pri njem. Dve standardni vprašanji (če imam kakšne težave in ali kaj tišči dol). Razen če še kaj vprašam, ko me samo zabije nazaj in po možnosti nadere. Če dela vaginalni pregled, je to po novem hitro, grobo, potem pa tišina, tišina,... 1x je vmes poslušal srček, morfologija je bila ekspresna, spet v tišini, hec je, da pri njemu na UZ sploh še nikoli nisem videla utripanja srčka (niti prvič!),… Razen če še kaj vprašam, ko me samo zabije nazaj in po možnosti nadere, se posmehuje. No, samo predvidevam lahko, da je vse ok, dokler je tiho. No, za poizkušnjo si preberi tole, da boš videla, o čem sploh govorim: KLIK Na morfologijo sem s seboj vzela moža in starejšo hčer (8,5 let) in me je samo zabil: "Samo eden!" Mi je kar sapo zaprlo, ampak sem vseeno noter povabila oba. Videla nista nič, monitor je obrnil šele na koncu - z zamrznjeno sliko Zaradi njegovega pristopa smo šli na ponovno "ornk" morfologijo samoplačniško drugam! Aja, pri njemu materinske knjižice (več) ne dobiš zastonj, ampak jo je treba kupiti v knjigarni (razen če postaneš žleht - kot sem po njegovem po novem negativnem pristopu postala jaz in je ne kupiš in si pač brez, dokler je nisem v 18. tednu dobila pri njem brezplačno), UZ slikica stane 2,5 EUR,... Lej, vsaka ima svoje izkušnje. Če vprašaš mene osebno, ga toplo NE proporočam! Razočarana na celi črti In mu ne zaupam več. Pa vem, da dr. bere tudi forume, ampak ne vidim razloga, da ne bi povedala svoje izkušnje - če kaj ni res, naj me pa osebno popravi.
|