Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Steklo v kuhinji namesto ploščic? 14.3.2008 17:29:57
|
|
|
|
BONI*
|
Žal ti ne vem povedat, kako so jo montira, mislim pa, da se jo lepi. Po moje to ni čist navadna šipa. Vprašte v kakšnem Obiju, Merkurju, BauMaxu ipd. Ali pa kakšnega keramičarja. Te običajno marsikaj vedo. Meni je kar žal, ker se pred 4 leti, ko smo delali kuhinjo, nismo odločili za steklo.
|
|
RE: Steklo v kuhinji namesto ploščic? 14.3.2008 17:46:07
|
|
|
|
Putka
|
Če že steklo, potem absolutno kaljeno. Tako se v primeru nesreče (kak pisker se not zabije) ne bo raztreščilo ampak ostane v kosu (kar je seveda precej bolj varno). Kako se montira ne vem, bodo že pri steklarju vedeli. Jaz imam v kuhinji ploščice 30x60 cm na stik položene, ne zamenjam za nič na svetu. Ni treba glancat, kot steklo, precej bolj so trpežne in tudi cenejše.
|
|
|
|
RE: Steklo v kuhinji namesto ploščic? 14.3.2008 17:55:52
|
|
|
|
BONI*
|
Putka, tudi steklo se čisto lahko očisti z čistilom za steklo ali pa z čistilom za steklokeramično ploščo. Brez kakšnega posebnega drgnjenja. Meni je všeč.ker ni fug, ki bi se vse zamastile. Kot sem že rekla, je meni zelo žal, ker ga nimamo.
|
|
RE: Steklo v kuhinji namesto ploščic? 14.3.2008 18:02:20
|
|
|
|
Putka
|
Za ploščice sploh ne uporabljam čistil, če že samo malo detergenta za posode (mi res ni za špricat s kemijo po kuhinji, ker se ne da tako spucat, da ne pride v hrano). In razen kaljenega mat stekla ga ni, da se ni lisasto in se sveti brez drgnenja. Med ploščicami nimam fug, so položene eno ob drugo. Pa tudi med steklenimi ploščami je prekinitev.
|
|
|
|
RE: Steklo v kuhinji namesto ploščic? 14.3.2008 18:24:07
|
|
|
|
kaya2007
|
mi imamo steklo, kako so montirali pa ne vem, sem bila ravno na dopustu misli, da se lepi, bom še moža vprašala.
|
|
|
|
RE: Steklo v kuhinji namesto ploščic? 17.3.2008 13:00:28
|
|
|
|
bambolina
|
Hvala za odgovore! Ste opazile, da ste se javile same Ljubljančanke, he, he,... :-) Če pa je kakšna pri volji poslat tud kakšno fotko bom zelo vesela.
|
|
|
|
RE: Steklo v kuhinji namesto ploščic? 17.3.2008 13:23:13
|
|
|
|
@lina
|
steklo je kaljeno in se lepi...montiral nam ga je steklar... pobarvajo (z zadnje strani) ti ga po želji...spodaj po pultu so pa montirane zaključne letve, v našem primeru alu letvice, ne vem, če je povsod tako...čiščenje je čisto enostavno... za debelino pa res ne vem...bi morala doma zmeriti jaz sem zadovoljna
|
|
|
|
RE: Steklo v kuhinji namesto ploščic? 19.3.2008 8:07:15
|
|
|
|
masna
|
teklo je kaljeno in se lepi...montiral nam ga je steklar... pobarvajo (z zadnje strani) ti ga po želji... A ti ga kar steklar pobarva? Mene pa zaima koliko cca stae tako steklo na meter...??
|
|
|
|
RE: Steklo v kuhinji namesto ploščic? 19.3.2008 10:02:48
|
|
|
|
saraja
|
Mi smo pa kar sami naredili vse doma. Steno smo pobarvali, potem pa kar navadno steklo dali gor. Tiste "lajsne" ki gor pritrdiš smo kupili v Obiju in smo ful zadovoljni, pa še čisti se fajn. Steklo smo pa kupli pri steklarju, da nam je na mero izrezal za vtičnice. LP
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.