|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ste poskrbele za varnost?
2.2.2005 23:01:03   
DeVilla
Naša Brina je že začela s plazilno kariero. Zaenkrat gre sicer še vse ritensko in počasi, vendar bo vsak dan hitrejša. :kuza:
Zanima me, kako ste ve poskrbele, da so predali in vrata (npr. kopalnica, shramba) ostali zaprti, kakšno ograjico ste dali na stopnice... V dnevni sobi imam veliko lončnico, ki ima na vrhu zemlje potresene glinene kroglice. Ali jih moram nujno odstranit, ali lahko samo posodo ovijem nepredušno s kako zračno propustno membrano?? Kaj pa steklena vrata od vitrin?

Kakšne so vaše izkušnje? Hvala! :)

Lp, DeVilla :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.2.2005 23:04:30   
Anonimen
Glede rože si zanč lahko sama vidla v Koloseju....:):):)

(odgovor članu DeVilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2005 23:05:51   
lan
Glede predalov,omar,smo namestili razna varovala,tako da ne more odpirati in zapirati in ni nevarnosti,da bi si priprl prstke.Vrata v kopalnico in podobneprostore imamo skoz zaprta.V vtičnice smo dali prav tako posebna varovala.To je pa v bistvu vse.
Ja,mislim,da je bolje,da lončnico postaviš nekam drugam,malo višje,da jo Brina ne bo mogla doseči.Bolj si miren!

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2005 23:08:16   
Pepa-2
na steklena vrata pa nalepi prozorno folijo, da nebi steklo ob zlomu razletelo na 1000 koščkov

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2005 23:49:04   
Gina
Vsaj en prostor si uredi tako, da bo lahko mirno plazila povsod. Lončnica gotovo ne bo ostala tam, boš imela preveč dela. Pa včasih prav pride stajica, ko kuhaš. Ostalo pa tako, kot je lan napisala. Aja, pri nas nimamo kuhinjskih vrat, zato med njimi po potrebi stoji stajica, da ne more ven.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2005 6:58:03   
dory
Pri stopnicah je ograja,na robovih miz so zascite,v vticnicah zascite,roze smo prestavli visje ali sploh izselili...ko se plazi imam tudi po tleh na vsake toliko kak povster sam nic ne zaleze,ko pade pac pade :zmeden:

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2005 7:03:39   
Anonimen
Pri nas kakšnih posebnih varoval (razen za vtičnice) nimamo, stanovanje tudi bolj majhno - tako, da jo imam na dosegu, največji problem so predali v kuhinji....Me pa zanima kakšna varovala se dobijo predale v kihinji npr., če sem prav razumela Lan, obstaja tudi to? Thanksi...

(odgovor članu DeVilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2005 9:11:03   
malika
Mi smo vse pustili tako kot je bilo.Za določeno stvar je bilo potrebnih 1000 NEjev, ampak zdaj pusti pri miru. Za na stopnice pa še pride varovalna ograjica, prav tako dodatna ograja na balkon(verjetno kar rafija)

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2005 9:13:15   
DeVilla
Punce, najboljše ste!! :rozica:

Ribica - se spomnm Koloseja - ok, roža bo šla adijo... Tašča sicer ne bo vesela, ampak s pravimi argumenti mi bo uspelo.. :)

Kje ste kupile tista zapirala za predale? Verjetno Merkur, Rutar, Obi al pa kej podobnega.. Jaz bom kuhinjske predale kar z elastiko zvezala, sem gledala včeraj in bo skoraj pri vseh izvedljivo. En predal bom pa pustila za tamalo, bo sama plastika notr.. Pa nej premetava kolkr jo bo volja..

Rahlo snežen pozdravček!

DeVilla :muca:

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.2.2005 9:16:19   
JASNA D
Ja mene bo tudi pobralo od vsega tega prilagajanja stanovanja!

Malika, kako si dosegla, da je tisoč NE-jev zaleglo? Pri nas je teh NE-jev krepko čez tisoč za kar nekaj stvari, pa ne zaleže. Pa sem ga po prstkih, pa tudi nič, da ne povem na glas, da sem ga s kuhalnico po prstih! Zadnjič mi je "pljunil" ta veliki kuhinjski nož izt predala, sem kar globoko dihala!

Hitro en recept!

Jasna

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2005 10:13:11   
puncica
Ja tud naša zdej kr brzino dobiva, je tako hitra da jo komi ujamem:)- tako da po kuhni se plazi mal pazim na stole pa na to, da se hoče povsod gor dvignt pa stat, vrata na hodnik nimamo, je pa tam najbojl zanimivo, tako da sem kr uno stojalo od cot tja dala in tako zavarovala.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.2.2005 11:18:08   
Gina
Jasna, ti povem po pravici, da pri enih otrocih NE zaleže, pri drugih pa niti slučajno. Naša ta druga je potegnila vse dol, splezala po trip-trapu in na omaro, poleti "bežala" od nas s tako hitrostjo, da je dohajali nismo, če smo ji pomahali pa pa, je šla pa še dlje. Brigalo jo je, če nikogar ne vidi več (v knjigah piše, da otrok ne gre nikoli več kot toliko stran od staršev). Predale smo imeli nekatere zvezane, med nekaterimi pa lesene palice, da se jih ni dalo odpreti. Dobro da ni dosegla kljuk, ker bi drugače pa še zaklenit morala vsa vrata. Splezala je v pomivalni stroj in v vsako omaro, ki ni bila "zavezana", pa ravno tako v predal. Najraje je imela police, na katerih je bil TV in videorec. V bideju je vedno odprla vodo najraje pa bi se tudi igrala s straniščno školjko. Noben ne ni pomagal. Nekateri otroci so take sorte. Pri prvem se to ni dogajalo v taki meri.:kava:
Recept: vse umaknit, vse zaščitit!

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.2.2005 13:31:23   
lan
Miša99 ja, tukaj smo dobili zaščite za predale,tako da obstajajo.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.2.2005 15:31:39   
Gina
Lan, kakšne pa zgledajo, lahko tudi, kako se jim po nemško reče, mogoče jih dobim po e-buyu? Jih bomo spet rabli...:zmeden2:

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?