|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hrana
13.3.2008 17:55:35   
łiłi
zanima me koliko hrane ste zamenali da je vasem malcku koncno ustrezala.na koliko casa ste menali hrano
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hrana
13.3.2008 18:29:52   
metkica1
Jaz nisem nič menjavala. Že v porodnišnici je dobila aptamil in tudi doma sem ji ga potem devala naprej, ker ji odgovarja.
Zakaj pa bi menjavala?
Je zaprt? Mu  ne odgovarja?user posted image

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 13.3.2008 18:30:21 >

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2008 20:31:02   
łiłi
prvo sem mu dajala aptimil,pa se je ful zvijal pa ni mogu kakat.pa sem probala hipp pa mu tud ni odgovarjal.sedaj imam novolac za krce pa mu pase glede krcov sam k ga zapira.tko da mu mesam novalec it zjutrej pol pa novalac za krce

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2008 20:35:36   
alesha
Mi smo po po aptamilu probali BEBO HA1 in se je stanje občuno izboljšalo. Tamala kmalu ni več imela krčev in ni jo več tako napenjalo. Po aptamilu AR je trše kakala, po Bebi pa je bil drekec mehak. Nam se je BEBA super obnesla, ni pa nujno, da bo tako tudi pri vas..... probaš pa vseeno lahko.

Najina lubica LUNA - 28.05.2007
...in še ena lubica PIKA STELA - 2.5.2010

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2008 20:51:59   
łiłi
a ni nic naobe ce toliko hrane probam

(odgovor članu alesha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2008 22:55:25   
mateyka
ni dobr menjat, če je vse v redu. če pa najdeš neki, kar odgovarja, pol pa go for it user posted image nisem pa vedla, da zna bit to tok zakomlicirano - pol mamo pa mi res srečo, da ni blo nikol kake večje štale..

< Sporočilo je popravil mateyka -- 13.3.2008 22:57:44 >

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......