Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: neplodnost 13.3.2008 11:17:59
|
|
|
|
vesel
|
Sj to je logično,da če nimas rednih M nimaš rednih ovulacij.
|
|
RE: neplodnost 13.3.2008 11:24:31
|
|
|
|
Mijavček
|
Vzrokov za neplodnost je malo morje. Da nimaš rednih ovulacij in tud ne rednih M je smo eden od teh. Jaz recimo nisem mela rednih O, pa sem mela kokertok redne M. tud to je možno. Kje so pa še vzroki na jajcevodih, pa endometriozah, pa pregradah,...
|
|
|
|
RE: neplodnost 13.3.2008 12:05:54
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesel Sj to je logično,da če nimas rednih M nimaš rednih ovulacij. ja, sam to še ne pomeni, da nekdo ni ploden. Jaz sem kljub nerednim menstruacijam uspela zanosti takoj. pa ni ti hvalisanje ampak dokaz, da je tudi to možno.
|
|
|
|
RE: neplodnost 13.3.2008 12:17:38
|
|
|
|
emaa
|
jaz pa kljub rednim M, nisem imela O, pol pa vedi.
|
|
|
|
RE: neplodnost 13.3.2008 12:20:35
|
|
|
|
tinkamiška
|
jas sem mela pa redne M in O, pa ni šlo, ker so bile vzrok zarastline...kaj pa je zdej vzrok, pa ne vem...malo bo še treba počakat, potem se bo treba pa spet it posvetovat z G... ne vem, mogoče je vzrok zudi v malo bolj lenih moževih plavalčkih in sigurno tudi vpliva, da sem brez enega jajcevoda... mah malo morje problemčkov in problemov je lahko tinka
|
|
RE: neplodnost 13.3.2008 17:02:38
|
|
|
|
ajam27
|
Dosti je tudi parov kjer ne najdejo pri nobenem od partnerjev nikakršnih nepravilnost in je vse bp; nosečnosti pa ni! Kar le še potrjuje dejstvo, da si dva človeka nista enaka.
|
|
|
|
RE: neplodnost 13.3.2008 17:11:22
|
|
|
|
Barachiel
|
ja res je, jest tud poznam tak par. Oba vse bp in vredu, skupaj jima pa nikakor ne uspe zanositi
|
|
RE: neplodnost 14.3.2008 9:28:51
|
|
|
|
ANIME
|
IZVIRNO SPOROČILO: emamair jaz pa kljub rednim M, nisem imela O, pol pa vedi. jaz imam isto. Nakar so mi ugotovili, da mi levi jajčnik skoraj da ne dela, desni je delno neprehoden (ampak dela, če je stimuliran npr. z Klomifenom). Ampak kljub vsemu temu je G rekel, da sem lahko srečna , da bi bila skoraj vsaka v čakalnici hvaležna za take rezultate - bravo jaz Na koncu se je izkazalo, da je še moj tisti, ki nima zadostnega števila plavalčkov - zato so naju poslali direkt na ICSI postopek.
|
|
RE: neplodnost 14.3.2008 9:46:04
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesel Sj to je logično,da če nimas rednih M nimaš rednih ovulacij. Menstruacija je lahko prisotna vendar ovulacije ni.Je velikokrat tako.Tako za info.Narava zna poskrbet da naredi zmedo
|
|
|
|
RE: neplodnost 14.3.2008 9:49:03
|
|
|
|
pikovit
|
A so punce že vse napisale.Čudna so pota bogova
|
|
|
|
RE: neplodnost 17.3.2008 17:39:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva tak par, da je vse brez problema, tako jaz kot on: imam redne menstruacije in mislim, da tudi ovulacije, ampak že več kot tri leta ne morem zanositi.Sedaj se sprašujem, če je problem psihičen.Lahko se zgodi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Online ShoppingAli nakupujete oblačila preko spleta?Da (
28%)
Ne (
72%)
Število vseh glasov: 3346Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!