|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Statistika neplodnih na RR
13.3.2008 11:16:40   
Anonimen
mene pa zanima kolko vas je tukaj gor ki imate neplodne parterje?in se je kateri zgodilo da je bila kljub rednim M neplodna?oz da ni mogla zanosit?hvala za odgovore

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 14.3.2008 13:44:18 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neplodnost
13.3.2008 11:17:59   
vesel
Sj to je logično,da če nimas rednih M nimaš rednih ovulacij.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2008 11:24:31   
Mijavček
Vzrokov za neplodnost je malo morje. Da nimaš rednih ovulacij in tud ne rednih M je smo eden od teh. Jaz recimo nisem mela rednih O, pa sem mela kokertok redne M. tud to je možno. Kje so pa še vzroki na jajcevodih, pa endometriozah, pa pregradah,...

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2008 12:05:54   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: vesel

ja, sam to še ne pomeni, da nekdo ni ploden. Jaz sem kljub nerednim menstruacijam uspela zanosti takoj. pa ni ti hvalisanje ampak dokaz, da je tudi to možno.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2008 12:17:38   
emaa
jaz pa kljub rednim M, nisem imela O, pol pa vedi. 

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2008 12:20:35   
tinkamiška
jas sem mela pa redne M in O, pa ni šlo, ker so bile vzrok zarastline...kaj pa je zdej vzrok, pa ne vem...malo bo še treba počakat, potem se bo treba pa spet it posvetovat z G...

ne vem, mogoče je vzrok zudi v malo bolj lenih moževih plavalčkih in sigurno tudi vpliva, da sem brez enega jajcevoda...

mah malo morje problemčkov in problemov je lahko

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2008 17:02:38   
ajam27
Dosti je tudi parov kjer ne najdejo pri nobenem od partnerjev nikakršnih nepravilnost in je vse bp; nosečnosti pa ni! Kar le še potrjuje dejstvo, da si dva človeka nista enaka.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2008 17:11:22   
Barachiel
ja res je, jest tud poznam tak par. Oba vse bp in vredu, skupaj jima pa nikakor ne uspe zanositi user posted image

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.3.2008 9:28:51   
ANIME
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

jaz pa kljub rednim M, nisem imela O, pol pa vedi. 

jaz imam isto. Nakar so mi ugotovili, da mi levi jajčnik skoraj da ne dela, desni je delno neprehoden (ampak dela, če je stimuliran npr. z Klomifenom). Ampak kljub vsemu temu je G rekel, da sem lahko srečna user posted image , da bi bila skoraj vsaka v čakalnici hvaležna za take rezultate - user posted image user posted image user posted image  bravo jaz user posted image

Na koncu se je izkazalo, da je še moj tisti, ki nima zadostnega števila plavalčkov - zato so naju poslali direkt na ICSI postopek.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.3.2008 9:46:04   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: vesel

Menstruacija je lahko prisotna vendar ovulacije ni.Je velikokrat tako.Tako za info.Narava zna poskrbet da naredi zmedouser posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.3.2008 9:49:03   
pikovit
A so punce že vse napisale.Čudna so pota bogova

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2008 17:39:38   
Anonimen
Midva sva tak par, da je vse brez problema, tako jaz kot on: imam redne menstruacije in mislim, da tudi ovulacije, ampak že več kot tri leta ne morem zanositi.Sedaj se sprašujem, če je problem psihičen.Lahko se zgodi.

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.3.2008 13:23:56   
Smrekica
Že dolgo nisem nič pisala na forumu. Tudi midva sva ena od tistih s katerima je vse OK, zanositve pa ni. Pri prvem otroku je šlo praktično v prvo, pri drugem se pa že nagibava v četrto leto pa nič (pojedla na tone klomifena, delala hormonske teste, laparaskopijo). Žal so tudi taki primeri. Bi raje videla, da bi mi kdo rekel kaj je naroba, kot pa diagnoza bp. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Online Shopping

Ali nakupujete oblačila preko spleta?

Da (28%)

Ne (72%)

Število vseh glasov: 3346

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!