|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v torek
2.2.2005 19:53:44   
lan
Punce, mene pa zanima,če katera ve,če se kaj dogaja na pustni torek (v kakšnem centru)?Rada bi pikca nekam peljala,ker sobota ne pride v poštev,ker pridemo glih iz Nemčije.
Hvala za vse info.:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   v torek
2.2.2005 20:40:22   
Anonimen
Na Bledu vem da se. Samo točne ure pa ne vem. Lahko napišem jutri, ko bom v službi pogledala. Če te ne zanima bolj Ljubljana. Ta tam pa ne vem, mi imamo Gorenjsko čez. A gre tvoj na priprave z reprezentanco? Kam že, v Latvijo ali kam?

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   v torek
2.2.2005 20:52:46   
lan
Ja,gre v Latvijo v sredo.
Hvala za ta podatek.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   v torek
3.2.2005 6:37:07   
Mojca20
Ian, z reprezentanco? Kaj pa trenira tvoj?

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   v torek
3.2.2005 11:35:59   
Anonimen
Pustne prireditve
TRŽIČ
V nedeljo, 6. februarja, se bo ob 15. uri v starem mestnem jedru začel tradicionalni pustni sprevod po mestnih ulicah.
RADOVLJICA
Občina Radovljica, Krajevna skupnost Radovljica in Turistično društvo Radovljica vabijo jutri, v soboto, ob 14. uri na tradicionalni pustni sprevod. Pridružite se živim panjskim končnicam, predtrškim korenjakom, kurentom, Pihalnemu orkestru Lesce .....
GOZD MARTULJEK, KRANJSKA GORA
Jutri, v soboto, bo potekala pustna povorka od Gozd Martuljka do Kranjske Gore. V Gozd Martuljku bo zbor povorke ob 14. uri pri spodnji postaji, prihod v Kranjsko Goro pa je predviden za ob 16. uri. Tam bo tudi zabava z živo glasbo.
ŽIROVNICA
Društvo neodvisna lista za Žirovnico skupaj z AMD Žirovnica, KK Stol, OŠ Žirovnica, PGD Zabreznica, PGD Smokuč, SSD Stol, DPM Žirovnica, TRIM TIM, Kulturno Društvo Žirovnica, Kulturno društvo K, Skavti in nekateri posamezniki organizira veselo pustovanje v nedeljo, 6. februarja, v Žirovnici med 14. in 18. uro. Udeleženci bodo krenili izpred Pizzerije Morena proti parceli konjeniškega kluba Stol, kjer bo nato potekalo pustovanje in ocenjevanje mask. Najlepše maske bodo nagrajene!
ŠKOFJA LOKA
Mešani pevski zbor Vrelec Društva upokojencev Škofja Loka in ansambel Škaf vabita danes, v petek, ob 18. uri na Namo na ples v maskah. Na Mestnem trgu se bo jutri, v soboto, prireditev Veliko pustovanje začela ob 9. uri in bo trajala do 14. ure. Pustna povorka bo krenila ob 10. uri izpred vrtca Najdihojca v Podlubniku na Mestni trg. Ob 11. uri bodo imeli člani MePZ Vrelec predstavo Čebelji roj in zapeli iz zaplesali skupaj z obiskovalci. Na Plac' bodo postavljene tudi stojnice.
DRAŽGOŠE
Turistično društvo Dražgoše prireja danes, v petek, ob 20.30 pustovanje v dvorani v Dražgošah, v torek, 8. februarja, pa se bo ob 15. uri začel otroški sprevod maškar od trgovine do šole.
ŠMARJETNA GORA
Pustovanje v restavraciji Bellevue na Šmarjetni gori se bo začelo jutri, v sobot, ob 20. uri. Rezervacije sprejemajo po tel.: 270 00 00.
NAKLO
Pustna povorka bo jutri, v soboto, ob 10.30 krenila izpred doma J. Filipiča.
DUPLJE
TVD Partizan Duplje vabi v soboto, 5. februarja, ob 14. uri na shod pustnih mask, ki bo na rokometne igrišču v Dupljah. Povorka bo krenila v Zgornje Duplje. Tradicionalna prva nagrada "svinjska glava" že čaka najlepšo masko!
ŠENČUR
V torek, 8. februarja, bo ob 15. uri otroška pustna povorka krenila izpred OŠ Šenčur. Rajanje se bo nadaljevalo v dvorani Doma krajanov v Šenčurju, kjer bo nastopila Pika Nogavička v cirkuški šoli.
KOKRICA
TD Kokrica vabi pustne maškare, da pridejo v nedeljo, 6. februarja, ob 14. uri na parkirni prostor pri osnovni šoli na Kokrici in skupaj v sprevodu preganjajo zimo po kokrških ulicah. Vabljene otroške in odrasle maškare!
BLED
Jutri, v soboto, se bo ob 15. uri v Trgovskem centru začel Pustni žur na Bledu. Pustovanje se bo začelo s pustnim sprevodom od Festivalne dvorane do Trgovskega centra, na čelu povorke bo Godba Gorje. V nedeljo bo v Festivalni dvorani ob 16. uri Pustni živ-žav s čarodejem Tonijem. Vstop je prost. V torek bo otroško pustovanje v Trgovskem centru Bled potekalo od 10. do 12. ure. Na Blejskem gradu bo v torek, 8. februarja, od 15. do 18. ure potekala prireditev Moške pozor - mačji ples - bogat animacijski program, izbor naj mačke in mačkona, tekmovanje v mijavkanju, mačji extazij, whiskas golaž... Posebej vabljene vse mačke, mačkoni, mucke in mucice. V restavraciji Panorama se bo pustovanje začelo v torek ob 20. uri. Otroci, vabljeni v restavracijo Panorama na Bledu, kjer bo v nedeljo, 6. februarja, ob 14. uri zabava s plesom in igrami v maskah. Vstop je prost.
MLINO
Na drsališču pri penzionu Mlino se bo pustno rajanje na ledu začelo v nedeljo ob 11.30.
PODHOM
V torek, 8. februarja, se bo od 15. do 18. ure pred gasilskim domom v Podhomu potekala predstavitev starega običaja vleke ploha, ki so ga izvajali naši predniki ob pustu.
KOROŠKA BELA
V dvorani Kulturnega hrama se bo v nedeljo ob 15. uri začelo pustno rajanje za otroke.
MORAVČE
V kulturnem domu Moravče v torek, 8. februarja, ob 17. uri prirejajo otroški pustni živ-žav za najmlajše. Pripravljajo dve uri zabavnega programa z glasbo, igricami in animacijo klovnov.

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




TV
Lelly28 RR

koliko časa dnevno vaš otrok gleda TV?

ne gleda (premajhen) (20%)

do 30 min (60%)

1-2h (0%)

več kot 2h (20%)


Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!