|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KJE NAJCENEJE VSE POTREBŠČINE?
13.3.2008 9:04:23   
m.g.k.
Živjo, počasi se bliža tudi moj PDP naše user posted image  ki je 17.5. in sedaj je zadnji čas, da dokupim oz. nakupim vse maže in nemaže za potrebe naše user posted image . Sprašujem se, je kje ceneje, ali na koncu povsod plačaš isto? V mislih imam robčke, pleničke - tetra in za enkratno uporabo, olja, kreme...
DM, Muller, Špar, Mercator, Tuš...KAM???? Mogoče celo Avstrija? Prosim za vaš nasvet, saj je to moj prvi user posted image ... in sem zares zgubljena... imamo pa že celo goro oblačil - ko so pa vsa tako fletna:)

P.S: komu se bo vprašanje zdelo čudno, ampak kakšna je POVIJALNA plenica? Saj sem gotovo slišala v materinski šoli, ampak moji možgani ne delajo prav v tem času :)

UŽIVAJTE PREKRASNI DAN
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KJE NAJCENEJE VSE POTREBŠČINE?
13.3.2008 9:40:48   
ZmajTolovaj
Živijo,
povijalna plenica je bombažna zadeva, ki jo daš prek tetra plenice (navadne bombažne 80x80 cm) pri širokem povijanju, da vse skup zavežeš in fiksiraš. Slikica
http://bonutti.si/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=16&Itemid=27
pa tudi v porodnišnici ti bodo pokazali.
Dobiš jih tudi v paketu od države, če ga vzameš, čeprav so zdaj neke spremembe in si lahko sam izbereš izdelke, če sem prav videla.

Kar pa se tiče kupovanja: kot prvo, ne kupuj preveč user posted image . Računaj s tem, da ti vsak obisk prinese kake kremice, šampončke, robčke itd, sicer pa mislim, da se bombažne izdelke splača it iskat na zalogo kar v Domžale v industrijsko prodajalno Vir, če imaš blizu, vsaj tako je naredila svakinja in vem, da so bile navadne bombažne plenice veliko ceneje kot v BC.
Drugače pa mislim, da velikih razlik ni, malo spremljaš akcije in ekstra pakiranja npr plenic, robčkov ... Jaz kupujem denimo robčke 4xpampers v BC ali 8xmullerjeve, ker so zelo ugodni.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu m.g.k.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2008 9:41:56   
Majuska
tole je povijalna plenica

user posted image

(odgovor članu m.g.k.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2008 9:55:40   
arsha
Pojdi v Baby center, pa se najprej malo razglej po izdelkih, cenah. Ne vem, če se ti splača laufat iz enega v drugi center, ker boš več porabila za bencin kot profitirala, razen če boš naletela na kakšno hudo akcijo.
V MŠ in v DMu (baby bonus za nosečnice) boš dobila seznam stvari, pa tudi na forumu jih imaš en kup, tako da ti bo v pomoč.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2008 10:27:00   
želva
Meni se zdi, da je Muller dalec najcenejši, kar se plenic, kremic, robčkov tiče.Tetra plenice imajo pa v Rutarju za 10 eur za 10 kos.To je tud ugodno.Flaške pa dude, to je pa povsod približno ista cena. PA fajn šoping.

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2008 10:32:03   
frutka_
Za štart sem jaz tudi mnenja, da ne pretiravaj. Morda dojenčku določena  vrsta kozmetike ne bo ustrezala in boš vse lahko vrgla proč.
Jaz sem kupila samo navadno trdo milo (Bubchen) in tisto dvodelno posodico za vodo, pa vato.
Za mazanje sem imela olje iz lekarne pa mazilo za ritko Bubchen in Bepanten (za vneto ritko).
Odebeljene palčke za popija in ušesa.
Majhen ščipalec in termometer za vodo še potrebuješ. Banjico.
Vlažnih robčkov nisem uporabljala, ker se mi otrok smili, ko mu tisti mrzli, vlažni, robec na rit položiš.
Tetra in švedske plenice sem kupuila v BC, potiskane pleničke pa v C&A in v Kiku.
Brisačke s kapuco sem kupila v Mothercare trgovini. Tudi H&M jih ima pa Ikea, take lepe mehke.
Najboljše res, da kupiš vse na enem koncu. Jaz grem rada v BC, imajo veliko izbiro pa prijazni so. Poleg tega se ti nakupi seštevajo in na koncu leta dobiš bon-dobropis, ki ti prav pride za kakšno malenkost. Jaz sem ga dobila v vrednosti 9eur. Nekaj je.
Aja, pa na plenice za enkratno uporabo ne pozabi. Meni se zdijo daaaaleč najboljše Fixies pleničke.

Pa-pa, ne zapravljaj preveč!user posted image

(odgovor članu m.g.k.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2008 19:18:03   
jakoLUlana
meni se je pa najlazje zdelo v Baby centru vse nakupit - imajo res vse - pa se sestevajo se ti nakupi in dobis vsake pol leta bon domov...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2008 20:12:33   
mateyka
zakaj se pa rabijo povijalne plenice? tle jih nisem nikjer vidla in noben jih nikol tud omenu ni..

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2008 20:13:24   
Anonimen
Tetra plenice (80x80) od Tosama so v DM ista cena, kot v ind. trgovini v Domžalah. LP

(odgovor članu jakoLUlana)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.3.2008 20:21:22   
mišk
Jst tud vse v Baby centru nakupujem. Največ izbire, pa še dosti stvari se mi zdi ceneje kot v Arielu ali Pikapolonici. Ne splača se ti za vsako stvar letat v drugo trgovino. Razen pri večjih nakupih kot je recimo voziček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.3.2008 20:33:47   
Anitka
m.g.k. vidim, da si tudi ti majčicauser posted image user posted image user posted image Pridruži se nam na majčice '08(Čvekanje v pričakovanju), kjer skupaj odkrivamo kje kaj nabaviti.

< Sporočilo je popravil Anitka -- 13.3.2008 20:34:15 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu m.g.k.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.3.2008 13:04:03   
čipka
torej....jes sem tut skor na frišno(agustovka) pa pojma nimam še o ničemer..  uglavnem daš otroku pampersko, pol tetra in čez še povijalno??user posted image   še nisem šla v MS tko da še ne vemuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?