Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Viroza in vročina-kolk časa čakat? 12.3.2008 21:09:00
|
|
|
|
Suzy.
|
Hčerka (4,5 let) ima že od nedelje zjutraj vročino. V ponedeljek sva bili pri pediatru, baje viroza. Vneto grlo, kašlja, nobenih zdravil nisva dobili. Zdaj pa je že skoraj četrtek, se pravi se ta vročina vleče že 4 dni. Gre do 39,8. Jo znižam s calpolom, lepo pade za nekaj ur in potem spet zraste. Vem, da je fajn da lepo pade s calpolom ampak 4 dni se mi zdi, da je že malo dolgo. A se motim? Torej, kolk časa se lahko ta vročina vleče? Ali je čas, da jo še enkrat peljem na pregled?
|
|
|
|
RE: Viroza in vročina-kolk časa čakat? 12.3.2008 21:16:14
|
|
|
|
N _ B
|
Te viroze z vročino lahko trajajo od 5-7 dni. Pomembno je, da je otrok na 3-4 dni pregledan pri pediatru, da slučajno ne preide v bakterijsko okužbo. Potem je potreben AB. Takšno prakso ima naš pediater. Naš 9,5 mesečnik je imel od sobote vročino in sem ga včeraj zjutraj klicala, če se prideva pokazat. Pa mi je rekel, naj počakam do danes. Če bi bila danes zvečer še vročina, bi šla jutri na pregled in v laboratorij. No, pri nas je včeraj vročina padla in so se pojavile pikice. Prebolevamo 6. otr. bolezen. Na tvojem mestu bi počakala, kaj bo jutri. Če ne bo občutnega izboljšanja, bi jo vsekakor pred vikendom peljala na kontrolo.
< Sporočilo je popravil N & B -- 12.3.2008 21:17:20 >
|
|
|
|
RE: Viroza in vročina-kolk časa čakat? 13.3.2008 11:29:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Vročina je pri virozi lahko tako dolgo, tudi dlje. Ampak jaz bi jo vseeno nazaj peljala, če bi me skrbelo. Zdaj bo na krvi že lepo pokazalo, ali gre za bakterijo ali virus. Kar naj jo da na preiskavo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?