|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tabletke Cilest pred posegom
12.3.2008 16:41:15   
divans1
A mi lahko kira prosim napiše, če je jemala te tablete. Js sm jih dobila za tanjšanje sluznice, ker bom šla na odstranitev pregrade. Naročila se bom drug teden, rekli pa so mi, naj jih začnem jemat 1.dan, ko dobim menstruacijo, pa dokler ne pridem v bolnico. Je to prav?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 12.3.2008 19:51:54 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tabletke Cilest!
12.3.2008 17:08:37   
novopecena
jest sm jih jemala kr dolg časa. moraš vzeti 1.dan menstruacije pa dokler jih ne zmanjka. morm rečt da so ble men zelo ok, ker mi niso nič hormoni pobezlal pa lepo se mi je menzes stabiliziral user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2008 17:25:47   
divans1
A to pomeni, da me ne bojo prej naročil, dokler cele škatlice ne pojem? No, v roku 1 meseca bi morala dobit termin, glede na to da nimajo čakalne dobe, ne?

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2008 18:25:27   
novopecena
ja če so rekli da boš dobila termin pol ga morš dobit, če pa slučajno se kaj zavleče pa magari kr sama mal pobarej user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2008 20:43:35   
tane
divans1, o tem si lahko vse prebereš na histerskopija, stediril in izkušnje, pa na odstranili so mi pregrado.

tam boš našla vse od postopka operacije, pa kako je z jemanjem teh tablet, pa kako se naroči in čakalne dobe.

sorči, ampak včasih je treba samo malo pobrskat fo forumu in vse najdeš.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?