|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   močan prehlad
12.3.2008 11:48:08   
medika1
Drage moje ve ki imate vedno rešitev. Sem v 34 tednu in tako prehlajena, da več ne vem kaj naj. Začelo se je v soboto. Glavobol, boleče grlo, popolnoma zamašen nos. Bila sem pri zdravniku ki mi je priporočal inhalacije in grgranje žajblja. Zraven tega seveda čaj, med limona. To sem vse upoštevala vendar ne mine. Ti dni že ne spim in sploh ne morem nosa odmašiti. Vbrizgavam si tudi morsko raztopino.
Ima mogoče katera kak nasvet kako bi se lahko tega rešla.......
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: močan prehlad
12.3.2008 12:11:46   
Brolgi
Jaz sem se inhalirala z vrocim kamilicnim cajem...

(odgovor članu medika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2008 12:12:14   
Majabo
Kljub vsemu si lahko za kak dan pomagaš z operilom, da zvečer zaspiš.
Vem da te to ne tolaži, vendar če govoriš o prehladu bo vsak hip mimo, zdrži! Če nimaš vročine pojdi ven, zrak ti bo pomagal, da se nos odmaši. Prostor v katerem si čez dan pa vlaži.
Inhalacije so meni odsvetovali, ker zaradi toplote nabrekne sluznica, pa imaš zato zamašen nos....nosečnice pa smo že tako ali tako nagnjene k temu.
Če poješ veliko mlečnih izdelkov in popiješ mleka, nehaj v času prehlada, zaradi tega imamo več sluzi v telesu.

(odgovor članu medika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2008 12:19:09   
medika1
hvala Majaboo za nasvete, Operila res nisem upala vzet. Vem da se mogoče sliši pretirano je le samo prehlad, vedar sem že čist na koncu ker že 3 noči nisem zatisnila očesa.
To z inhalacija mi je zdaj jasno, ker po njej je bilo vedno še slabše.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2008 12:57:44   
kristinaj
zvečer pred spanjem si daj kapljice operil, sicer jih med nosečnostjo ne vem zakaj odsvetujejo a mislim, da ti zvečer 1x v vsako nosnico ne bo škodila....boš vsaj lepo, mirno spala........

lepo okrevaj.

(odgovor članu medika1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2008 14:12:35   
Lunc_a
Operil si daj,saj ga lahko.ne muči se

(odgovor članu medika1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2008 17:19:09   
vila
¸Dan. Meni je v nosečnosti pri prehladu pomagalo, če sem pila kalcijeve šumeče tablete, dve na dan. Prehlad se je vlekel sel mesec, potem pa je bil v  dveh dneh mimo. Tako da poskusi, nimaš kaj izgubit. Pa septogal sem jaz lizala, da se mi je malo domašil nos in me je grlo malo manj bolelo. So pa to podobne tablete za lizat kot septolete, sam septolete baje v nosečnosti ne smeš, septogal pa lahko. Upam, da se čimprej pozdraviš. Lep dan.

SREČA JE OPOTEČA!

(odgovor članu medika1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2008 18:16:59   
zvezdica stella
Jaz sem tudi 34 tedne noseča in sem pred desetimi dnevi prav tako staknila kar hud prehlad. Še danes imam občasno zamašena nos in ušesa.
No, po treh dneh trpljenja sem prebrala nasvet dr. Pušenjaka in sem mirne vesti začela uporabljati operil (ta otroške), ampak samo zvečer po dve kapljici. Z nafilano glavo se pa res ne da normalno funkcionirati. Tako da res priporočam priporočilo Pušenjaka.

(odgovor članu vila)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?