|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj na rolerje?
11.3.2008 10:42:46   
rikica
Ojla!Moja pupika bo aprila stara 3 leta in sem razmišljala,da bi ji kupili rolerje.Pa ne vem,če ni to mogoče še prehitrouser posted image Kdaj pa so se vaši malčki začeli rolat????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj na rolerje?
11.3.2008 10:52:36   
Dadi
Menda ne priporočajo otroke dajat prej kot pred 4-letom na rolarje..Naša pupa bo junija stara 4 leta in jo bom takrat postavila na rolarje...Potem bom pa videla kako se bo obneslo...

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2008 11:07:14   
Pikca
Menda ne priporočajo otroke dajat prej kot pred 4-letom na rolarje..
zakaj pa ne? mislim, a je obstaja kaka razlaga zakajuser posted image  mi smo ji pri treh kupili tiste plastične in ji je presenetljivo dobro šlo (pa drugače ni med najbolj spretnimi)

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2008 11:15:18   
Anonimen
Meni se tudi zdi, da pred 4. letom nima smisla. Saj lahko, da kateremu otroku gre, ampak večini pa po moje ne. Tudi odvisno od karakterja, koliko je otrok vztrajen. Ne samo od motorike.

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2008 11:50:14   
*alja*
Jas nebi upala je še devat na rolerje. Pa je ziher nebom pred 4 letom.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2008 13:08:49   
nuala
Jaz sem jih ta starejšemu dala gor pri 3,5 letih, pa smo jih pospravili, podarili bratrancu in sedaj pri 5 in nekaj noče niti slišat o njih ( čeprav npr. rad in lepo smuča ).
Tamali je bil novembra star 3 in mu jih to sezono še ne bom ponujala, sedaj je zakon kolo. Drugo pomlad, se pravi pri 4,5 letih pa zagotovo.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2008 13:08:53   
Anonimen
Fant je zadnjic svojemu tamalemu kupil rolerje, pa je star 3 in pol in smo v nedeljo sli prvic na kotalkalisce in mu je po eni uri slo prav fajn! Mislim, ene 3m se je ze obdrzal na rolerjih, sam, brez pomoci in se premikal. Pa se ful ima veselje. 

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2008 14:43:13   
Čupka
Moj najmlajši je star 3 leta. Sdaj, med šolskimi počitnicami smo ga poskusili dat na drsalke in na naše veliko presenečenje, je že prvi dan drsal kot za šalo. Zato smo ga nekaj dni kasneje postavili na rolarje, seveda z vsemi ščitniki in čelado, in obvlada 100/h. Res ima ravnotežje in je izredno motoričen tip otroka, tako da povsem samostojno rola, med rolanjem pokleka v počep, drugi dan je obvladal tudi že zavijanje in obračanje. Je pa pri takih stvareh neverjetno vztrajen in je poskušal toliko časa, dokler ni bil zadovoljne s tehnikouser posted image . Vse je pogruntal sam in zelo se je dal vodit starejšemu bratu.
Prekaša bratca in sestricouser posted image
Evo, pri nas je tako.
Torej sama veš, kako spreten in motoričen je tvoj otrok. Kupi tiste rolarje, ki imajo nastavitev za 5 številk, opremi otročka z vsemi ščitniki in čelado, pa probajte. A ja, naš je začel kar v stanovanjuuser posted image , sedaj pa že gas po pločnikih in dvoriščihuser posted image

< Sporočilo je popravil Čupka -- 11.3.2008 14:44:01 >

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2008 19:37:12   
SSARA
...mi smo našo na rolarje postavili malo pred tretjim letom, a prav nič na silo! na srečo oba rolava in je imela  zgled tudi v naju dveh. mislim, da je to pri prvih športnih korakih bolj pomembno kot to kdaj začeti. je ni meje. sem pa mnenja da tam pri tretjem letu ali pa malo prej, če je otrok za to pripravljen ni ne prezgodaj niti prepozno.  če bo hotela jo le opremite z vsemi ščitniki in bodite dosledni z "njimi" in čelado pa bo šlo. pa brez prisile...če ne bo šlo sedaj pa malo kasneje. se pa strinjam kupite tiste, ki imajo možnost nastavljati več velikosti. user posted image

...ko se že pogovarjamo... smo pa odločno proti uporabi smuči pred 3 letom morda tudi 4 letom.

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2008 10:13:05   
honey
Naš bo zdaj aprila star 3 leta in sem mu ravno prejšnji teden kupila rolerje - nastavljive za 4 številke, skupaj z vsemi ščitniki, čelado ima pa že itak kolesarsko in je ne mislim menjat. No in smo se spravili v nedeljo rolat - vsi trije. Samo problem je bil, ker je mali spal v vozičku, midva z možem sva pa rolala oz. mož je rolala, jaz sem se pa lomila z njimi user posted image . Upam pa, da bo ta vikend lepo vreme in ga bomo postavili na rolerje, pa bomo videli, kako bo šlo. Drsal je že in mu je šlo kar v redu, tako da mislim, da mu tudi rolanje ne bo predstavljalo problema. Je pa res, da ima zelo dobro razvito motoriko.

(odgovor članu SSARA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2008 12:48:32   
ella2006
Naša je tudi pri 3l letih prav dobro rolala, je res da je bolj športen tip. Tamali pa je čisto nasprotje in verjetno ne bo nikoli stopil na rolarje. No se bomo pustili presenetiti.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?