Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Spletna trgovina Sonček je res super!!! 2.2.2005 10:55:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnjič smo se pogovarjali o tem, da mi je pošta zaračunala poštnino. Sončku sem poslala email in jim opisala, kaj se je zgodilo, pa so mi takoj odgovorili, da je to napaka s strani pošte in da mi bo pošta povrnila denar. Kot opravičilo so mi nakazali še 1000 SIT na moj račun, kar pa sploh ne bi bilo potrebe. Česa takšnega ne doživiš v kakšni drugi trgovini. Gospod Jani je napisal zelo prijazen mail - o kakšni zadirčnosti ali neprijaznosti ni bilo govora. Lahko bi enostavno rekel: to je vaša stvar, zakaj pa ste plačali, saj smo vas opozorili in si s tem pilatovsko umil roke. Pa ni. Torej, jaz bom še večkrat nakupovala pri Sončku.:bravo::bravo::bravo: Torej, če se sprašujete, ali je tam dobro kupovati, vam povem, da lahko brez strahu. Plačilo je po povzetju.
|
|
|
|
Spletna trgovina Sonček je res super!!! 2.2.2005 11:24:51
|
|
|
|
Teni_
|
Tudi jaz sem bila z njimi zelo zadovoljna in bom še tudi kdaj kaj kupila, ko bo potrebno. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Spletna trgovina Sonček je res super!!! 2.2.2005 15:21:01
|
|
|
|
Blink1
|
:bravo: za sonček:bravo: Ampak jaz še vedno čakam na stajico :(
|
|
|
|
Spletna trgovina Sonček je res super!!! 2.2.2005 20:06:30
|
|
|
|
Blink1
|
sonček...zakon...:bravo: So me klicali danes, da stajice nimajo in je še niso dobili...Pa da me bodo poklicali ko jo bodo imeli...če pa jo bom prej kupila kje drugje pa tudi ni problema...
|
|
|
|
Spletna trgovina Sonček je res super!!! 2.2.2005 20:54:26
|
|
|
|
KIRA
|
uf, to jim pa res tereba en velik plus pisat. tako je treba.:bravo::bravo:
|
|
|
|
Spletna trgovina Sonček je res super!!! 2.2.2005 21:01:30
|
|
|
|
malika
|
Ja, jaz sem tudi zadovoljna s njihovo ponudbo, sploh pa prijaznostjo Janija in njihovimi cenami:bravo::bravo::bravo: edina slaba stran je, da sem ful dolgo čakala na moj avtosedež, ampak dobila pa sem ga le:)
|
|
|
|
Spletna trgovina Sonček je res super!!! 2.2.2005 23:05:19
|
|
|
|
andrejaz
|
Izkušenj s spletno trgovino Sonček nimam, vendar dostikrat obiščem njihovo trgovino na Bledu. Sem prav razočarana nad obnašanjem prodajalk. Tako se jim nič ne ljubi, pa nima veze ali je to med tednom ali pa v soboto. Pa še zelo znajo bti arogantne. Pa sem si že velikokrat rekla da ne bom več šla k njim, pa se vsakič premislim, ker mi je pač najbližje.
|
|
|
|
Spletna trgovina Sonček je res super!!! 3.2.2005 6:30:36
|
|
|
|
Mojca20
|
Nisem še kupovala, sedaj pa sigurno bom!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Spletna trgovina Sonček je res super!!! 3.2.2005 6:38:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo že tudi kupovali pri njih in bili zadovoljni!!!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Spletna trgovina Sonček je res super!!! 3.2.2005 8:42:57
|
|
|
|
sa
|
Se strinjam Skutica,jaz sem napisala v postu avtosedez Kiddy,pohvalo ker je meni tudi posta nekaj zracunala zraven in po pogovoru z Janijem,se je vse uredilo.Poklical je osebno na naso posto in zadevo porihtal:bravo::bravo::bravo: lp:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.