|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spletna trgovina Sonček je res super!!!
2.2.2005 10:55:55   
Anonimen
Zadnjič smo se pogovarjali o tem, da mi je pošta zaračunala poštnino. Sončku sem poslala email in jim opisala, kaj se je zgodilo, pa so mi takoj odgovorili, da je to napaka s strani pošte in da mi bo pošta povrnila denar.

Kot opravičilo so mi nakazali še 1000 SIT na moj račun, kar pa sploh ne bi bilo potrebe.

Česa takšnega ne doživiš v kakšni drugi trgovini. Gospod Jani je napisal zelo prijazen mail - o kakšni zadirčnosti ali neprijaznosti ni bilo govora. Lahko bi enostavno rekel: to je vaša stvar, zakaj pa ste plačali, saj smo vas opozorili in si s tem pilatovsko umil roke.

Pa ni. Torej, jaz bom še večkrat nakupovala pri Sončku.:bravo::bravo::bravo:

Torej, če se sprašujete, ali je tam dobro kupovati, vam povem, da lahko brez strahu. Plačilo je po povzetju.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
2.2.2005 11:24:51   
Teni_
Tudi jaz sem bila z njimi zelo zadovoljna in bom še tudi kdaj kaj kupila, ko bo potrebno.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2005 15:21:01   
Blink1
:bravo: za sonček:bravo:

Ampak jaz še vedno čakam na stajico :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2005 20:06:30   
Blink1
sonček...zakon...:bravo:

So me klicali danes, da stajice nimajo in je še niso dobili...Pa da me bodo poklicali ko jo bodo imeli...če pa jo bom prej kupila kje drugje pa tudi ni problema...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2005 20:54:26   
KIRA
uf, to jim pa res tereba en velik plus pisat. tako je treba.:bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2005 21:01:30   
malika
Ja, jaz sem tudi zadovoljna s njihovo ponudbo, sploh pa prijaznostjo Janija in njihovimi cenami:bravo::bravo::bravo:

edina slaba stran je, da sem ful dolgo čakala na moj avtosedež, ampak dobila pa sem ga le:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2005 23:05:19   
andrejaz
Izkušenj s spletno trgovino Sonček nimam, vendar dostikrat obiščem njihovo trgovino na Bledu. Sem prav razočarana nad obnašanjem prodajalk. Tako se jim nič ne ljubi, pa nima veze ali je to med tednom ali pa v soboto. Pa še zelo znajo bti arogantne. Pa sem si že velikokrat rekla da ne bom več šla k njim, pa se vsakič premislim, ker mi je pač najbližje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2005 6:30:36   
Mojca20
Nisem še kupovala, sedaj pa sigurno bom!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2005 6:38:00   
Anonimen
Mi smo že tudi kupovali pri njih in bili zadovoljni!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.2.2005 8:42:57   
sa
Se strinjam Skutica,jaz sem napisala v postu avtosedez Kiddy,pohvalo ker je meni tudi posta nekaj zracunala zraven in po pogovoru z Janijem,se je vse uredilo.Poklical je osebno na naso posto in zadevo porihtal:bravo::bravo::bravo:

lp:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2005 9:18:54   
LENČKA
Tudi jaz imam dobro izkušnjo s Sončkom. Naročili smo previjalno mizico in smo jo dobili v petih dneh in je super! Še bomo kupovali!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.