|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tlačenje rokic v usta
10.3.2008 19:10:13   
Srečic@
sinko, star 4,5 meseca si nenehno tišči rokice v usta in se slini.
Ali vaši malčki tudi to počnejo?

Ne vem ali je lačen ali kaj???? Je pa polno dojen.

S.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tlačenje rokic v usta
10.3.2008 19:12:31   
Lunc_a
To je del razvoja in ne pomeni da je lačen,niti da mu zobki gredo itd

(odgovor članu Srečic@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2008 19:18:57   
Anonimen
Čez kak mesec bo začel še nogice dajat v usta.......pa si bo poslinil žabe......user posted image

dojenčki precej....če ne kar vse..... stvari raziskujejo z usti. rokice so zaenkrat najbližje user posted image

(odgovor članu Lunc_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2008 20:03:51   
nian
moja je včasih prav razdražena, ker jih ne more do komolcev notri porinit, ali pa obeh hkrati. res smešna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2008 20:31:49   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Srečic@

sinko, star 4,5 meseca si nenehno tišči rokice v usta in se slini.
Ali vaši malčki tudi to počnejo?

Ne vem ali je lačen ali kaj???? Je pa polno dojen.

S.

enako sem se jaz spraševala pred parimi meseci, pa ves čas skrbela, če ima zadosti mleka.. Brez skrbi, boš tudi ti čez kak mesec, kaki novi mamici enako napisala.. To je samo faza v razvoju....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Srečic@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2008 20:39:09   
jaša2
 čist normalno. dojenčki na tak način raziskujejo in spoznavajo svojetelo. rokice so pač prve, ki so jim na dosegu. ja, čez čas bodo pa že nogice...

nič se ne sekiraj, nič ni lačen.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Srečic@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2008 20:47:53   
Nacka
Kako to mislite, da si daje nogice v usta. Moj je namreč star 6.m. in tega sploh ne počne. Sva se igrala in sem mu malo pokrčila nogice proti ustom, pa jih ne doseže in noge takoj iztegne. A je z njim kaj narobe?

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2008 20:49:05   
annie
Tako kot so ostale povedale, je del razvoja. Sedaj takole spoznava svoje telo in rokice so mu najbližje user posted image

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2008 20:50:37   
Nacka
A tvoj pri 5.m. že tlači nogice v usta?

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2008 21:55:11   
stellam
Moja je to tudi delala in je čez kak mesec prišel prvi zobek ven.

(odgovor članu Srečic@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2008 23:23:34   
lilija*
Ob prebiranju te teme sem se spomnila na psihosocialni razvoj po Freudu (1.faza - oralna: Otrok spoznava svet preko ust, glavni vir otrokovega ugodja so tedaj njegova usta. Sesanje, grizenje nudita otroku precej užitka in Freud je menil, da to pomembno vpliva na to, v kakšno vrsto osebnosti se otrok razvije. Kot so že rekle, to je del razvoja!

(odgovor članu stellam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.3.2008 7:35:49   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Nacka

Kako to mislite, da si daje nogice v usta. Moj je namreč star 6.m. in tega sploh ne počne. Sva se igrala in sem mu malo pokrčila nogice proti ustom, pa jih ne doseže in noge takoj iztegne. A je z njim kaj narobe?

to počne večina dojenčkov, vendar ne vsi (tako kot vsi ne kobacajo...). Moj sin je to začel delat pri dobrih petih mesecih in takrat tudi ni bil ravno Pegan, samo se je v tem mesecu dobro natreniral (zatlači obe hkrati) user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Nacka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.3.2008 10:31:31   
ursikazala
Naša je na momente ko mali tigrček... v ustih ima dudo, zraven bi si stlačila pa še svojo pest in igračko po možnostiuser posted image user posted image  zraven pa grrrr... hehe
Slini se pa ful, če ima dudo, je ok. Ampak prav rada jo pljune ven in pest noter. Takrat pa sline za izvoz.

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.3.2008 10:32:11   
ursikazala
aja... potem pa še mehurčke dela z usti, je ful smešna. Se napihuje ko ena žabauser posted image user posted image

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.3.2008 10:37:30   
bsasab
IZVIRNO SPOROČILO: ursikazala

Naša je na momente ko mali tigrček... v ustih ima dudo, zraven bi si stlačila pa še svojo pest in igračko po možnostiuser posted image user posted image  zraven pa grrrr... hehe
Slini se pa ful, če ima dudo, je ok. Ampak prav rada jo pljune ven in pest noter. Takrat pa sline za izvoz.

Ja nasa isto pocne, je res smesna..., pa kak se razjezi zraven ko pac ne gre vse v usta..user posted image user posted image

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.3.2008 11:11:49   
tanci29
enako dela tudi našuser posted image . non stop jih ima v ustih, zraven pa tečejo ven potoki sline...
če slučajno takoj ko se zbudi ne dam gor slinčka je v sekundi 20 totalno premočenuser posted image user posted image .
vedno sem si govorila da se mi slinčki ne dopadejo, ampak zdaj brez njih ne bi šlouser posted image user posted image  žal.

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.3.2008 11:20:55   
nian
se jim z razlogom reče SLINčki user posted image mi jih moramo tudi gor dajati

< Sporočilo je popravil nian -- 11.3.2008 11:21:33 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.3.2008 13:20:45   
wing
Moja miška si tlači pesti v usteca že od ca.2.meseca, zdaj je 3,5m stara.Včasih si potisne tako globoko, da kar bruhauser posted image ,hmmmmm...Odkrivanje pač.

ursikazala,krasne slikice!user posted image user posted image

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.3.2008 21:53:19   
byby
Naš malček tišči rokice v usta že od 2,5mesecevuser posted image slini se tako da mora imeti skos slinčekuser posted image nogice pa daje v usta ko se previjavauser posted image .Danes je star 6 mesecev pa še nima nobenega zobekauser posted image na začetku sem mislilauser posted image da ga matrajo zobje .Ampak to ni to!LP

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.3.2008 9:33:36   
soni
Naša dva malčka si tudi kar naprej tlačita prstke v usta. Celo na telovadbi in tudi tam nam fizioterapevtka potrdi, da je to le razvojna faza- Prstki so vedno pri roki in dvakrat jih občutijo, ko jih nosijo v usta, ko jih imajo kot del telesa.

http://shrani.si/f/2j/ip/3DGEkCof/slike4mesece-velika-noc-.jpg

(odgovor članu byby)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.3.2008 19:59:46   
klarisima
Podpišem se pod navedene simptome user posted image
Jo pa je prav zanimivo gledati, ko si celo pest potisne v usta in ko jo zmotim se mi samo nasmeji in dalje. Kaj češ, razvojna faza pač user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.3.2008 20:55:30   
ninčula
ja prav hecni so....našemu so tud postale rokce všeč zdej pri 3 mesecih...jih hoče na vsak način met v ustih...včasih bi jih najraje še pri dojenju not stlačiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?