|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je že bila katera na otoku Pašmanu?
2.2.2005 10:15:15   
Taša
Gledam eno destinacijo na otoku Pašmanu, cenovno kar ugodna varianta, pa me zanima če je že katera bila na tem otoku in kako je?? Zelo mi boste pomagale pri odločitvi!:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.2.2005 10:16:22   
malika
jaz :bravo:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2005 10:16:28   
Anonimen
Ne, sem se pa lani zanimala, pa ugotovila, da ni dobre plaže. Sam ena mivka, pa plitva voda enih 200 m v morje. Tako da smo pristali na Korčuli 3. leto zapored in letos bomo spet. čudovito.

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2005 10:18:04   
*maja
Mi smo bili kaj pa vem tri leta nazaj...
Saj je kar v redu, za otroke je super, je pa odvisno v kateri kraj grete, ker v nekaterih vaseh nimaš niti trgovine, kaj šele kaj drugega in se moraš potem skoz z avtom vozit tudi po 10-15 km v eno stran.

Drugače pa en tak luškan otoček ;).

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2005 10:21:56   
fricka
Res je odvisno v katerem kraju si. Bila sem 3 leta nazaj, nikjer nobene solidne trgovine in pametne sence.Sem čist živce zgubila v 10 dneh.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2005 10:22:38   
Taša
Gre za mesto TKON, a je to bolj mirn otok... Bolj malo življenja?

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2005 10:25:10   
Čiračara
Hmm glede plaže je res. Ena z mivko, tam pa res lahko greš zelo daleč po vodi do kolen. Ne vem, jaz imam veliko raje malo bolj divje plaže s kristalno vodo.Nič posebnega ni tale Pašman.:zmeden:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2005 11:01:11   
TARA in MAJ
mi ni bilo všeč se mi zdi da ni plaža primerna za otročke

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2005 11:04:10   
malika
Tkon je pristanišče-trajekta. Drugače se tam bolj malo dogaja, je ena gostilna in mini trgovina. Če hočeš, da se kaj dogaja pa moraš na drug konec otoka, v bistvu na Ugljan v Kukljico. Tam imajo plese itd. Drugače je pa to zelo luškan otok, voda je čista,...meni je tam zelo všeč, mogoče zato ker nisem ravno pristaš neke gužve in zabav vsak večer.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2005 11:32:45   
Teya
na tkon smo mi hodili vse moje otrostvo in imam najlepse spomine nanj....res je, da je vasica stara in da se v njej zeloooooo malo dogaja, je pa 5 minut voznje s trajektom ali taxi colnom do biograda, kjer je cel "cerkus"....ker so moji starsi nudisti, smo vedno hodili v kamp, ki je oddaljen cca 10 min pes iz tkona....pescen zaliv, z daljso plitvino, majhen kamp, pravi raj za otroke....je pa res, da ni trgovine, ni diskaca, ni osterije....mislim, da je le en majhen bife, zdaj ko je celoten kamp tudi prenovljen... jaz sem bolj zadrgnjena kot moji starsi in ko sem se lansko leto vrnila po dolgem casu na pasman, sem pristala na ugljanu, saj mi noben drug kamp oz lokacija na pasmanu ni sedla, kot le prelepi FKK kamp...tko, da...ce se kdaj osvobodim vseh svojih kompleksov, bo tkon tisti, ki me bo 1. vidu nago ;)
sploh pa...kaj bi govorila, 100 ljudi, 100 cudi....sama si poglej:
http://www.dnh.hr/sovinje/sovinje-s.html

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2005 16:52:08   
April
jaz pa vsako leto od rojstva naprej, imam namreč sorodnile tam, pa bajto, tako da je skor tako kot če grem domov.

Men je kul, mam rada naravo pa mir. Plaže so ok. tud samotnih je dost, jaz grem pa ponavadi na naš pomol, da me nobeden ne moti. Za otroke je idealno, za mladino pa bolj dolgčas.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
2.2.2005 17:18:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?