|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   riževi kosmiči
2.2.2005 10:13:24   
Miško
Ali je katera začela dodajati riževe kosmiče že pred dopolnjenim 4.mesecem?

Mi bomo stari 4 mesece čez 9 dni, ampak imam te dni "mlečno krizo" in mali je visel na meni ves čas. Ponoči se je zbujal vsako uro,podnevi pa je jedel vsako uro in pol do dve uri. Pa sem mu včeraj dala malo Comformila na flašo, pa ni hotel piti (ni znal), potem sem mu pa dodala kosmičke in ga fotrala po žlici, pa je pojedel 50 ml in spal pol noči kot top. Kakšnih krčkov ni bilo, danes zjutraj pa so bili joški spet bolj polni.

Opažam tudi, da imam manj mleka vedno, ko dobim menstruacijo (sem jo dobila že 1 mesec po porodu). A se to še kateri dogaja. Potem je dva dni suša in dudlanje ves čas, potem pa spet OK do naslednjič.

LP

Miško&Matija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   riževi kosmiči
2.2.2005 10:24:19   
ajda11
Lp

Mislim da ne bo nič narobe. Sem že zasledila, da jih ene dodajajo v mleko za zgostitev, če mali polivajo.

Sem pred par dnevi v Šparu na polici z otroško hrano zasledila Hippove riževe kosmiče, kjer na škatli piše po dopolnjenem 4 mesecu, pod naslovom, da gre za kosmiče, pa je pisalo še po dopolnjenem drugem tednu starosti. Se pravi so mišljeni kot dodatek za zgostitev.

Suzana

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   riževi kosmiči
2.2.2005 10:33:21   
HuAnita
Bom počakala še 2m. Tudi pri meni je kdaj kriza za mleko, potem kak dan obupana visim na RR, kjer me potlažite, potem pa mala potrebuje brizgalno brizgo, da vse popije;)

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   riževi kosmiči
2.2.2005 10:38:28   
LIALIA
Tudi jaz mislim da ni nič narobe. Jaz sem ene kupila od Alnature (po 4. mesecu), pa v navodilih tudi piše koliko dajati po 2. tednu.

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   riževi kosmiči
2.2.2005 10:59:50   
žiža
Naša bo tud čez en teden 4m stara in ji počasi nameravam riževe kosmičke dodajat.Itak ji moram zvečer še flaško naštimat in je čist vseeno če mlekec še malo zgostim, pa če bo potem še celo noč spala... Zakaj pa ne?
Pa-pa žiža :rozica:

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   riževi kosmiči
2.2.2005 11:30:41   
dory
Moj tamal jih je jedel pri 3,5 meseca...pa ni blo nc narobe...sva mogla uvest zlico,ker je bil na flaso ze alergicen...in tko se je uvajanje goste hrane pri nas zacelo...da bi pa zaradi goste hrane celo noc spal?:zmeden:...se vedno je do osmega meseca hotel jest na tri ure,ceprav je mel pol cez dan ze vse zivo in vseh 5 obrokov gostih..tko da gosta hrana ni pogoja za spanje,da ne boste mislile :)-

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   riževi kosmiči
2.2.2005 16:18:23   
rubin
tudi jaz sem videla tiste riževe kosmiče, na katerih piše da so od 4.meseca, spodaj pa piše da se od 2 tedna lahko pripravlja tudi v flaški.Jaz sem mu tudi že malo tega dala zvečer v mleko pa je isto spal 3-4 ure, tako da res ni garancije da bo po tem spal celo noč.

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   riževi kosmiči
2.2.2005 17:08:53   
Natas@
Jaz našemu 3,5 mesečniku že par dni dajem 1/2 žličke Hipp riževih kosmičev zvečer pred spanjem v mleko (v flaško) in spi dlje kot brez njih. Če seveda ni prehlajen.
Lp

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   riževi kosmiči
2.2.2005 19:56:51   
žiža
No sej jaz tud nisem mislila da zdej bo pa kr avtomatično celo noč spala. Vidim pa da že tisti večer, ko dobi Aptamil spi dlje, kot pa če jo samo dojim.

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   riževi kosmiči
2.2.2005 21:14:43   
brbra
Ja naš tudi že kakšen teden di+obiva zvečer kosmiče in to kar 100 ml ampak se mi zdi , da spi še manj kot je prej ko sva se samo dojila. Pred spanjem tako poje kosmiče in obe dojki sprazni :bravo:

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?