Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako zbrisat yahoo-jev brskalnik 10.3.2008 13:35:55
|
|
|
|
BlackyMouse
|
Tools / Options / Main / Home page : najdi.si Če misliš tole, če ne pa nevem.
|
|
RE: kako zbrisat yahoo-jev brskalnik 10.3.2008 13:39:25
|
|
|
|
mily
|
Če sem prav razumela greš takole. Tools - Toolbars in odkljukaš Yahoo toolbar. Če to ni to, potem sory, ne vem.
|
|
RE: kako zbrisat yahoo-jev brskalnik 10.3.2008 13:46:37
|
|
|
|
Dadi
|
Ja to že naredim, vendar se mi ponovno pojavim ko spet kliknem na explorere. tudi pri add/remove programih ga sploh ne morem zbrisat.
|
|
RE: kako zbrisat yahoo-jev brskalnik 10.3.2008 14:50:36
|
|
|
|
blue sky
|
Sem imela isti problem . Greš na računalniku (ne internetu) pod Nastavitve - Nadzorna plošča - Dodaj ali odstrani programe - tam najdeš ta Yahoo Toolbar in ga odstraniš.
|
|
|
|
RE: kako zbrisat yahoo-jev brskalnik 11.3.2008 9:02:57
|
|
|
|
Dadi
|
Ja blue sky, tudi tam sem že šla...ampak mi ga sploh ne rata izbrisat..kr ne gre..dam remove, pa nič. Mi gre na živce da je kej
|
|
RE: kako zbrisat yahoo-jev brskalnik 11.3.2008 14:44:24
|
|
|
|
mojsoncek
|
Kaj bi ti rada zbrisala samo yahoo toolbar, ali bi rada spremenila home page (po domace... stran, ki se ti odpre, ko odpres internet esplorer) iz yahoo v npr. najdi.si? Ce je to drugo, potem gre takole (Ce uporabljas I. Explorer): - odpres Internet Explorer - gres na Tools in kliknes na Internet Options - na prvem zavihku - General - imas najprej nastavitve za Home page, ki je trenutno nastiman na www.yahoo.com (adress) - to oznacis in spremenis npr. v www.najdi.si ali www.google.com ali po zelji karkoli drugega - kliknes apply (uporabi) oz. OK.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?