Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako zbrisat yahoo-jev brskalnik 10.3.2008 13:35:55
|
|
|
|
BlackyMouse
|
Tools / Options / Main / Home page : najdi.si Če misliš tole, če ne pa nevem.
|
|
RE: kako zbrisat yahoo-jev brskalnik 10.3.2008 13:39:25
|
|
|
|
mily
|
Če sem prav razumela greš takole. Tools - Toolbars in odkljukaš Yahoo toolbar. Če to ni to, potem sory, ne vem.
|
|
RE: kako zbrisat yahoo-jev brskalnik 10.3.2008 13:46:37
|
|
|
|
Dadi
|
Ja to že naredim, vendar se mi ponovno pojavim ko spet kliknem na explorere. tudi pri add/remove programih ga sploh ne morem zbrisat.
|
|
RE: kako zbrisat yahoo-jev brskalnik 10.3.2008 14:50:36
|
|
|
|
blue sky
|
Sem imela isti problem . Greš na računalniku (ne internetu) pod Nastavitve - Nadzorna plošča - Dodaj ali odstrani programe - tam najdeš ta Yahoo Toolbar in ga odstraniš.
|
|
|
|
RE: kako zbrisat yahoo-jev brskalnik 11.3.2008 9:02:57
|
|
|
|
Dadi
|
Ja blue sky, tudi tam sem že šla...ampak mi ga sploh ne rata izbrisat..kr ne gre..dam remove, pa nič. Mi gre na živce da je kej
|
|
RE: kako zbrisat yahoo-jev brskalnik 11.3.2008 14:44:24
|
|
|
|
mojsoncek
|
Kaj bi ti rada zbrisala samo yahoo toolbar, ali bi rada spremenila home page (po domace... stran, ki se ti odpre, ko odpres internet esplorer) iz yahoo v npr. najdi.si? Ce je to drugo, potem gre takole (Ce uporabljas I. Explorer): - odpres Internet Explorer - gres na Tools in kliknes na Internet Options - na prvem zavihku - General - imas najprej nastavitve za Home page, ki je trenutno nastiman na www.yahoo.com (adress) - to oznacis in spremenis npr. v www.najdi.si ali www.google.com ali po zelji karkoli drugega - kliknes apply (uporabi) oz. OK.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.