|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Folna kislina
2.2.2005 9:11:30   
Anonimen
Ojla! Najprej vsem skupaj en prav prijeten sončen pozdravček :)in pa seveda hvala za prijetno dobrodošlico!
in glede na to, da ste polne dobrih nasvetov bi to izkoristila še za eno vprašanje. Kakšne imate kaj izkušnje s folno kislino? Razmišljam, da bom kar začela z jemanjem, kajti kot že rečeno delalava na tem,da se v kratkem pojavi :modri::roza:. Sicer sem že prebrala par stvari, ampak novi nasveti in izkušnje so vedno dobrodošli.

Izkoristite ta sončen dan - vsaj tu v Radovljici nam sije tak prijeten sonček, in pa uživajmo ta dan.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Folna kislina
2.2.2005 9:14:14   
mujcek
jaz ti predlagam, da jo kar začneš papcati, saj veš 3 mesece prej in potem;) škodila ti verjetno ne bo:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Folna kislina
2.2.2005 9:21:18   
larisa
Ti jo kar papcaj saj ne škodi. Jaz jo papcam že skoraj dve leti, je že prava moja spremljevalka. Saj telo jo težko iz hrane dobi tko da kar v lekarno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Folna kislina
2.2.2005 9:28:41   
Skye
se strinjam z mojimi predhodnicami..hitro skoči v lekarno in pridno jih papcaj...vsak dan...tako kot KT v preteklosti;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Folna kislina
2.2.2005 9:34:15   
baguSka
Ojla punce!!!;)

Tamara kar začni z jemanjem FK in moram rečt da sm kar vesela da si odprla tole temo, ker sm jo tud jst dons hotla. Sicer ne z istim vprašanjem pa vseeno:

KOLIKO JE PRIPOROČENA KOLIČINA FK NA DAN?

Jst sm namreč do zdej jemala Kalcipan ki vsebuje 200 ug, zdej sm pa dobila Centrum tablete in sm opazila da tud vsebujejo FK in sicer 400 ug. Zdej pa sploh ne vem al nej jemljem oboje al samo Centrum..:zmeden:

Hvala!:love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Folna kislina
2.2.2005 9:39:49   
larisa
Priporočena količina je 400 ug. Tko da kar papcaj samo centrum, so fajn.
LP:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Folna kislina
2.2.2005 9:41:16   
baguSka
Hvala larisa!!!8):love::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Folna kislina
2.2.2005 10:51:37   
Sara3
Mogoče neumno vprašanje pa vendar Teodora zakaj ne med :hudicek: M ?

Lp:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Folna kislina
2.2.2005 10:58:19   
baguSka
Hm to pa tud mene firbec matra..:ups: Jst jih
skoz jemljem ne glede na to kakšen je dan!:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Folna kislina
2.2.2005 11:28:16   
anadejka
Ehhh to je sam zato da pršparaš na dinarčkih.Med :hudicek: tko in tko veš da pikice ni,folno pa lahko ješ že pol leta al pa več in če jo med :hudicek: ne ješ pršparaš. Sam to je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Folna kislina
2.2.2005 12:16:26   
baguSka
???:zmeden:

Men pa moj G tega ni povedu, pa tud v navodilih nism tega zasledila..:ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Folna kislina
2.2.2005 12:17:26   
Sara3
No tega pa nisem vedela, da naj bi se telo odpočilo od FK. Meni so pravili drugače (prijateljice, ki so noseče ali pa novopečene mamice). Vsak dan nekaj novega zvem. Bom tudi jaz malo povprašala mojega G (ravno jutri imam pregled).

Lp:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Folna kislina
2.2.2005 12:19:58   
baguSka
In nam sporoči!;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Folna kislina
2.2.2005 12:21:42   
baguSka
No sej u končni fazi je itak vseeno..Vsaj pomoje. Je pa tud moj porodničar, ampak priznam da je še nou in dokaj nepoznan na mojem področju. Ostale ga pa pohvalijo..:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Folna kislina
2.2.2005 12:25:10   
dory
Jaz sem pojedla le nekaj tabletk folne kisline,ko sem ze bla noseca...vec nisem mogla jemat,ker so mi povzrocale se vecje slabosti..sicer pa je meni ginekologinja rekla,da niti ni nic narobe,ce se ne je teh tabletk...da imamo v nasih krajih se zadosti vseh vitamonov in mineravo in vsega skupaj...predvsem ogrozeni s tovrstnimi zadevscinami so baje v angliji...do sem sem poslusala,pol sem pa ze vidla na UZ-ju svojga soncka in me ni vec zanimal...zato berem tud tale forum,da se o vsem poucim :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Folna kislina
2.2.2005 12:29:36   
Sara3
No jutri pa vam bom še jaz sporočila, kaj je meni rekel moj G glede FK (več glav več ve :)-). Sicer pa imam tak občutek, da bo rekel, da je vseeno - je bolj "flegma" tip.

Sporočim jutri

:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?