Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zanositev med dojenjem - znaki 9.3.2008 23:13:58
|
|
|
|
polonca24
|
POZDRAVLJENE! na tem forumu sem bolj nova, malo sem iskala v zgoodvini, pa bom vseeno postavila vprasanje, ce je ze katera imela kaksno podobno izkusnjo. imam enega 3,5 letnika in 5 mesecno pupo. malo sem polno dojila 4meece in 1 teden, zdaj pa je nekako 14dni samo na flaski. meni pa se zdi da sem ponovno noseca. v obeh nosecnostih mi je bilo od zacetka slabo po cele dneve in tudi sedaj mi je ze enih 14 dni. sciplje me kot da bom dobila M, pa se nic, izcedek je povecan, za prsi pa se ne morem nic reci ker se obcasno pritece mleko, delala sem test na zadnje v petek pa je bil negativen, pa mislim da bom morala ponoviti,... ker o M ne duha ne sluha slabosti se kar, zdaj pa ne vem kdaj na ponovim test.... kaj menite??? sem kar malo sokirana ce bo res plus, ker sem zelela po eni strani se pocakati, po drugi pa hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: zanositev med dojenjem - znaki 10.3.2008 0:59:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ponovi test in boš videla... Naj bo tako, kot si želiš... srečno
|
|
|
|
RE: zanositev med dojenjem - znaki 10.3.2008 8:25:00
|
|
|
|
urskas
|
jest sem imela podobne znake... sicer je bila moja takrat stara že 10 mesecev. Bolečine podobne nosečniškim oziroma PMS so bile ovulacija. Slabosti in vrtoglavice pa posledica neurejenih hormonov. Pri meni je to trajalo kakšen mesec in pol porem je prišla . Stanje je normalno šele po drugi . Vse dobro ti želim .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?