Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: darilo za osmi marec 9.3.2008 23:53:34
|
|
|
|
karmy
|
Že ni bil srečen s tabo. in ni nujno da bo tudi slab oče po tem ko se bosta razšla..nekateri bivši pari se celo boljše razumejo ko so narazen in otroci ne občutijo tega... samo znat morš pristopit k temu in oba si morta želet da otrok lepo odrašča... Npr. od mojega fotr, mi je sam priznal da se ne počuti kot oče, in to tudi izkazuje v tem kako redko pride...
|
|
RE: darilo za osmi marec 10.3.2008 7:59:17
|
|
|
|
srki
|
Kaj naj ti rečem, bodi močna, saj se bo vse uredilo. Verjamem, da ti je težko, ko te je tako presenetil, kot strela z jasnega. Mogoče se boš šele sedaj vprašala in videla tiste napake, ki so se vama dogajale, pa se ti prej niso zdele take, da bi lahko pričakovala njegov odhod.
|
|
|
|
RE: darilo za osmi marec 10.3.2008 9:30:15
|
|
|
|
mateyka
|
hoobinoo ma da bi bla jaz na tvojem mestu.. raj ne pomislm kok grozn bi mi blo mam glih ene tok staro dojenčico in me kr strese - sploh nimam besed..
|
|
|
|
RE: darilo za osmi marec 10.3.2008 9:48:44
|
|
|
|
jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncicaT draga mamica, on namesto da bi prevzel odgovornost za otroka kot oče... se je spustil v "objem" sodelavki, poleg malega otročka (pazi dete je staro komaj 6m- in ti utrujena..) ima čas razmišljat o tem kako nista kompatibilna.... hmmm..totalno neodgovorno. no ne pretiravat, ni se pustil v objem s sodelavko, niti avtorica posta ni napisala, da ni dober oče, skrhal se je samo njun odnos in ne vem, zakaj bi moral potem bit moški takoj bedak, ji je vsaj odkrito povedal kako pa kaj, pa vseeno bolje sedaj, kot pa da bi to rekel čez nekaj let, vmes imel pa ljubice. Malo razmišljajte še s kakšnega drugega vidika. če dva ne gresta skupaj, enostavno ne gresta, pa pri tem oba trpita... tudi sama sem enkrat končala vezo, kjer takratni fant ni moral dojet, da kako greva lahko narazen, pa sem mu razložila vse kako se počutim v vezi in kako razmišljam. Čez pol leta me je klical, da mogoče me takrat res ni najbolje razumel, ampak sedaj vidi, da je res bolje, da sva šla narazen, ker je on srečen, jaz sem bila pa tudi.
|
|
|
|
RE: darilo za osmi marec 10.3.2008 9:58:39
|
|
|
|
Netopirčy81
|
hoobinoo težko bo sigurno zate in za tvojga , ampak držim pesti in upam, da boš ostala dovolj močna, da preboliš partnerja .
|
|
RE: darilo za osmi marec 10.3.2008 10:08:29
|
|
|
|
hoobinoo
|
Res je, ni slab oče in niti najmanj ne morem rečt, da je bedak, ker to res ni. Še vedno vem, da se bo potrudil za otroka, pa tudi meni bo vskočil na pomoč, če bom kaj rabila. V srcu je dober človek, ga že veliko časa poznam. Samo vseeno čutim razočaranje in sem še vedno presenečena...Pa samota me ubija,...ker tudi, če vem, da ga lahko vsak hip pokličem, še vedno ostajaš sam v mnogih trenutkih. Mali srček ne pusti jokat, ker me želi videti nasmejano, to mi je najtežje...
|
|
|
|
RE: darilo za osmi marec 10.3.2008 10:14:30
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: hoobinoo Včeraj mi je povedal, da so se njegovi občutki do mene spremenili. še vedno me ima rad, ampak ne more več ostat z mano kot partner. Skupaj sva bila več kot sedem let in imava 6 mesečnega otroka... Rekel je, da se bo odselil. Ker naju ne vidi v skupni prihodnosti. Svet se mi je sesul. Kar ne verjamem, da ne bomo več skupaj...da se to dogaja meni. lahko ti rečem le: "kar te ne ubije, te naredi močnješo."
|
|
RE: darilo za osmi marec 10.3.2008 10:49:19
|
|
|
|
neanja duo
|
Jest bi pa tole sodelavko v rit sunla.Jest bi šla kar do nje.Najbolj mi gredo take babe na živce,ki rinejo v oddane moške.Potem bi pa še njega sku... Naj si najdejo samske dece.Poznam en podoben primer.Skupaj več kot 10 let ,2 otroka,ni se hotel poročit,potem pa pride ena frajla,ki ga omreži,on pusti družino in hop takoj poročit.Ne vem. Jaz mislim, da je ženska kriva,ker ne zna rečt ne oz.ga pustit pr mir,....
|
|
|
|
RE: darilo za osmi marec 10.3.2008 11:02:40
|
|
|
|
jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo Jest bi pa tole sodelavko v rit sunla.Jest bi šla kar do nje.Najbolj mi gredo take babe na živce,ki rinejo v oddane moške.Potem bi pa še njega sku... Naj si najdejo samske dece.Poznam en podoben primer.Skupaj več kot 10 let ,2 otroka,ni se hotel poročit,potem pa pride ena frajla,ki ga omreži,on pusti družino in hop takoj poročit.Ne vem. Jaz mislim, da je ženska kriva,ker ne zna rečt ne oz.ga pustit pr mir,.... če enga tipa druga ženska zasuka, je čisto sam kriv, ker on lahko reče NE, če pa reče ja, potem pa pa tuki druga pesem, a ne. sicer se pa lahko zgodi tudi v obratni varianti, moški ženski zmeša glavo, pusti vse in gre.
|
|
|
|
RE: darilo za osmi marec 10.3.2008 12:03:48
|
|
|
|
kaya2007
|
Ne razumem pa, kako gre, če me še vedno ima rad, in baje ni druge ženske (trenutno) v igri...? jaz mislim, da je druga ženska, drugače bi počakal če bo kaj bolje (glede na spremembo zaradi dojenčka) ali pa bi se bil pripravljen malo potrudit (zakonski svetovalci??)...ne vem, težko tu kaj narediš, res bedna situacija
|
|
|
|
RE: darilo za osmi marec 10.3.2008 12:06:54
|
|
|
|
urška
|
jaz mu tudi ne morem rečt, da je bedak. verjamem da ti je težko in da se ti je porušil svet. mogoče pa rabi res samo nekaj časa zase. potem bo lažje videl koliko mu pomeniš. ti in dete. jaz bi mu po eni strani pustila da gre. sploh če veš, da lahko kljub vsemu računaš na njegovo pomoč. ker če ti je ne bo nudil oz. se bo izogibal stikov potem te nima več rad, kot pravi sedaj. res si v nezavidljivi situaciji. ampak ne usmerjaj energije v iskanje odgovorov na zakaj se je to zgodilo. po moje ga moraš pustit, da gre. na žalost nimam boljšega nasveta. tko kot je ena rekla: kar te ne ubije, te naredi še močnejšo in vsaka stvar je za nekaj dobra. tudi to sranje, ki se ti dogaja. bodi močna. zase. in za dete.
|
|
|
|
RE: darilo za osmi marec 10.3.2008 12:08:07
|
|
|
|
kaya2007
|
Že ni bil srečen s tabo. to pa ni nujno...mogoče je bila samo situacija zaradi otroka taka, da sta se na nek način oddaljila in je zato začel razmišljati o drugih možnostih, je bil bolj dovzeten za pozornost druge ženske-doma je zaradi sigurno ni dobil več toliko. tudi pri nama je bila kriza, ker je vse drugače zaradi otroka in nimava več toliko časa zase, drug za drugega..sem tudi jaz razmišljala, da bi šla. in verjetno on tudi. ampak na srečo se je tako izteklo, da gre po 10 mesecih na boljše. nikoli pa ne veš kaj bi bilo, če bi bile priložnosti drugačne.
|
|
|
|
RE: darilo za osmi marec 13.3.2008 9:15:16
|
|
|
|
VERONICA
|
Jaz ne verjamem da je zveza bila sama po sebi slaba in če ne bi bilo prišlo do spremembe (otroka) bi verjetno še dolgo tako furala. Doklar je moški bil v centru pozornosti je bil zadovoljen, verjetno si je tudi res želel nosečnost in dojenčka, saj ni vedel da tega ne bo mogel "prebavit". Kar verjamem da je dobil potuho od druge ženske. Ali bo tudi ostal z njo je vprašljivo, ampak za nas tudi nevažno. Sama sem bila večkrat tarča takih moških (z nosečo ženo doma), moje prijateljice so tudi doživele podobno. Obstajajo celo kulture (revni deli Latinske Amerike) v katerih je tako obnašanje moških skoro standard. Vem da je prva odgovornost njegova, obnašanje take žene mi je pa vseglih grdo. Tiste ki boste rekle drugače pomislite na cesti vidite starejšo osebo ki je padla, otroka ki se je zgubil. Niste dolžne pomagati, je pa celo grdo če nebogljeno osebo pustite v stiski. Ali celo sami profitirate od te stiske. In kaj je drugo nosečnica/mamica z dojenčkom drugega kot (začasno) nebogljena oseba? Draga moja Hoobinoo, tako sem žalostna za tebe in tvojega otročka. Kar išči krivico v sebi, tako se boš boljše počutila. Nisi žrtva, si pač zaradi nečesa v otroštvu zbrala napačnega partnerja. Ne misli joj če bi bila bolj potrpežljiva, bolj ljubezniva, če bi se manj ukvarjala z otrokom. Bila si samo predobra za njega. Mogoče premehka. Tako da se ti je upal pogledati v oči in izreči to kar je rekel.
|
|
|
|
RE: darilo za osmi marec 13.3.2008 10:42:03
|
|
|
|
smigli
|
Ak ta čudna ljubezen, kako je lahko lepa in kako je lahko grda! Vse besede so odveč, ko boli pač boli, čas pa je najboljše zdravilo. Iz lastnih izkušenj se upam trditi, da je tista druga že pošteno v igri, ker se bi drugače, glede na vajine okoliščine, težko odločil, da kar oddide. Lahko mu šteješ v čast, da je bil iskren, da je priznal. Preveč ljudi izbere drugo pot, pot vzporednih zvez, laži, prikrivanja. Srečno in drži se!
|
|
|
|
RE: darilo za osmi marec 13.3.2008 17:32:44
|
|
|
|
lev76
|
Been there, done that. Obrat se je zgodil v zelo kratkem času in nisem verjala da bi lahko bila po sredi kakšna druga. Pa je bila in še vedno je. Na nek čuden način, ampak je. Razšla sva se in prestala in še prestajava že veliko faz (takšnih in drugačnih). Želim ti le srečo in pamet in dovolj moči za otročka!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2008 11:54:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: darilo za osmi marec 18.3.2008 10:19:49
|
|
|
|
tinas
|
halo punce, vsak ki pusti žensko, ki mu je pred pol leta rodila otroka je BEDAK! namesto, da bi ji pomagal, ji reče, da je ne čuti več in gre! res zelo ZRELO in ODGOVORNO! vse prijateljice, ki imajo otročke in tako tudi sama, smo imele manjše ali večje krize. ker stvari SE SPREMENIJO. tako se spremenimo ženske, moški, naše zveze, naše življenje. vendar je treba to razumet in sprejet in SE POTRUDIT! Če bi pa ONA spokala kufre in šla in bi pustila otroka, bi jo pa že linčale!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?