|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah, panika itd.
9.3.2008 19:26:14   
Anonimen
V sredo imam CR in danes sem že cel dan žalostnauser posted image , bojim se kako bom z dvema otrokoma, smili semi starejši sin user posted image , in predvsem me je strah vsega kar me čaka. Vem hormoni delajo svoje ampak jaz se moram nekomu zaupat ker mi doma pravijo da pretiravam!"

hvala da ste me poslušale!

če je katera na istem, oz. je bila bom zelo vesela njene zgodbe, da bom vedela da nisem sama!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strah, panika itd.
9.3.2008 19:41:58   
lelaval
Ko sem šla 2. in 3. rodit, se sploh nisem obremenjevala, kako bo s starejšimi otroci - vedela sem, da bo zanje vredu poskrbljeno, jaz sem se morala osredotočit le še na novega člana. Sem pa vse 3 rodila brez CR

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2008 21:02:59   
Blejka26
pri drugem porodu se mi je obetal cr..malo me je bilo strah vsega kar me čaka,še najbolj pa sem bila v skrbeh,da bom doma pustila 22mesecev staro hčerko..to je bila najtežja misel!Najhuje je bilo ko so mi določili sprejem v bolnišnico..res da ni bilo še 100%rečeno da bom mela CR sem si tega močno želela,ker sem hotela da je čimprej mimo..res da sem bila potem dlje v bolnišnici a sem preživela.No in ko so me dali v porodno sobo sem bila full razočaran,ker so hoteli najprej naravno,a so se po 1uri premislili in me poslali na CR.Malo mi je odleglo a dobila sem novi strah pred nečem neznanim.Pred operacijo..a vse je potekalo hitro in že sem slišala glas ko so me budili..najprej se niti ne zaveš kaj se je dogajalo in res mi je šel na živce glas ki me ni pustil spati,kajti tako lepo je bilo spati..no ko pa sem se delno zavedla je bil moj prvi stavek "a je zdrava?"..tko da naj te ne bo strah..tudi tistih 6dni v bolnišnici ni bilo tako hudo..pogrešala sem prvorojenko to je normalno a sva obe mirno sprejeli..le zadnji dan sem skoraj jokala ko je odhajala domov..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2008 21:59:57   
frutka_
Joj, mene tudi skrbi kako bo, ko bom šla rodit...kje bo mali ipd.. Pa me moj moži hitro potolaži, da se bosta že znašla, malo bodo babice poleg stopile in pomagale pa bo.
Nimaš nikogar, ki bi pomagal tvojemu doma?
Ne skrbi preveč, zdaj sta pomembna vidva z dojenčkom. Normalno je da te skrbi. Hormončki imajo svoj nori ples. Počivaj kolikor se še da, ker te bo CR najbrž kar zdelal pa javi kako so se stvari odvile!

LPuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2008 22:32:35   
kekec in mojca
Čisto te razumem, kako se počutiš, sama imam podobne strahove. S tem, da se pri nas lahko zaplete z varstvom za starejšega otroka... user posted image V sili razmer se bo zgodilo, da bo ati celo ostal doma.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2008 23:48:02   
Nyah*
Oj!

Mislim, da je vsaki, ki ima doma ze enega user posted image  tezko, ko pomisli na bolnico, porod, odsotnost od doma, pa ce bo porod s CR ali ne. Ampak sedaj sta pomembna ti in tvoj drugi user posted image , misliti moras na vaju, za ostalo naj tokrat poskrbijo ostali, tvoj dragi, starsi ali blizji sorodniki,...., bos videla, vse bo ok, in ko boste vsi strije lepo skupaj doma, bo lepoooo, lepooo,....

SRECNO!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2008 8:51:06   
barby78
Jutro!

mene tud to skrbi.Ampak,ko sem bila sedaj med nosečnostjo že 2x v bolnici in sem videla,da se sin in user posted image  fajn rihtata,mi je odleglo,ker vem da se bosta znašla.če pa je sila,pa tud moja sestra priskoči na pomoč.
pa saj mene tud dajejo hormoni in me je poleg vsega nadvsa strah poroda.

Je pa res,da ko imaš že enega otroka doma,je čisto drugače,če moraš v bolnico ali nasploh,da ga moraš za par dni zapustit.jaz sem vedno jokala,ko sta odhajala z obiska,pa čeprav sem user posted image videla vsak dan.ali pa ko sem ga slišala po telefonu,se nisem mogla zadržat.no,to vse počnejo hormoni.

pa saj bo,boš vidla.tistih par dni v bolnici ti bo minalo,kot bi rekla keks in potem se boste vsi 4-je veselo stiskali doma.
drži se user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?