|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Škofja Loka-materinska šola
9.3.2008 19:09:37   
Soncnica Sandra ***
Zdravo punce!

Imam eno vprašanje glede materinske šole v Škofji Loki, katera poteka v ZD.
Mi lahko katera ki je že hodila tja, oziroma jo je že obiskovala pove, kolikokrat (koliko dnevov in po koliko ur) traja???
Vem, da se začne vsak prvi ponedeljek v mesecu in da ti pošljejo vabilo šele en mesec preden imaš rok. Jaz imam rok naprimer 5.5 in tako bom dobila vabilo predvidevam šele za 7.april.
Kaj pa v primeru, da prej rodiš? Je mogoče kdo na to pomislil??? Očitno ne, kar se mi zdi zelo žalostno!
Na predavanjih, ki smo jih imeli v zgodnji nosečnosti nam je patromažna rekla, da prej ne moremo hodit, ker ji potem cel sistem podre. Kaj je mogoče pomislila, da bi sama malce prilagodila ta njen sistem nam bodočim mladim mamicam,predvsem tistim, ki smo noseče prvič in bi MŠ rade dale skozi v celoti?

No, če mi katera napiše svoje izkušnje bi ji bila zelo hvaležna!!

P.S. ali bo mogoče katera obiskovala MŠ v Škofji Loki v mesecu aprilu? Lahko mi piše tudi na ZS.

Lep večer še naprej,
Sandra

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Škofja Loka-materinska šola
10.3.2008 9:50:05   
pikica_30
Živjo! Jaz sem tudi jezna zaradi neprilagodljivosti MŠ v Šk. Loki. Imam rok čisto na začetku junija, pa so mi rekli, da prej kot maja ne pridem na vrsto prav zaradi tega njihovega "slavnega sistema". user posted image  Sem bila potem tako jezna, da sem se odločila iti v MŠ v Kranj. Tam so mi dali termin v aprilu in še rekli, da če bo pa kakšen problem, pa naj kar pokličem in bom lahko hodila še prej. Tako da user posted image  vse najboljše za Kranj! V Kranju se MŠ začne v sredo, potem pa še 4 dni v naslednjem tednu (pon, tor, sr, čet). Mislim, da je v ŠKL 4 x: torek, čet, tor, čet. LP! 

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Škofja Loka-materinska šola
10.3.2008 9:54:40   
jst86
jst sem hodila avgusta.začetek je bil mislim da 6. avgust,rok sem imela 12.9. tud mene je skrbelo kaj bo če prej rodim,pa sem se nehala obremenjevat.mali je hotel ven ko je mami že vse "znala"user posted image .če bi user posted image  slučajno hotel pridet prej,te pa babice učijo dihat,kako ga kopati in ga negovati ti pokaže patronažna,tko da nič se obremenjevat s tem.sicer ti pa želim da ostane user posted image  do maja v trebuščku.user posted image
predavanja so bila 1. teden 3x,drugi pa 2x.trajajo približno eno uro,edino tisti del ko se učiš dihat, je malo daljši.
upam da sem ti kej pomagala.

srečno

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?