|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problemi!
9.3.2008 15:17:41   
_Beky_
Zivjo punce!Same probleme imam,in sicer prejsnic ko sem pila amoksiklav se mi je pojavil tak gost beli tok vse me je peklo tako da sm dobila pri gin svecke in kremo canesten no potem sem se koncno pozdravilo,in kot sem vam vceraj pisala spet zbolela in dobila hiconcil,no danes pa me vse spet srbi.Ali je to noramlno da vsakic dobim to vnetje sem v 13 tednu in me zelo skrbi naj raj bi sla do svojega gin.in mu rekla da naj naredi ultrazvok ker me zelo skrbi pregled mam pa sele 18.3. kaj naj naredim prosim svetujte mi ipam da sem vam normalno to razlozila.Hvala vam v naprej pa vse naj naj vam zelimuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Problemi!
9.3.2008 15:21:54   
Anonimen
To je normalno.pač kislost v nožnici se sprmeeni in je ugodno za glivice.pojdi po canesten v lekarno in se maži ali pa poskusi s probiotičnim jogurtom

(odgovor članu _Beky_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2008 18:10:39   
_Miška_
Tudi jaz sem dvakrat v nosečnosti dobila antibiotike in obakrat se mi je nato pojavilo tudi vnetje. Dobila sem svečke Canesten in obakrat je bilo v treh dneh spet vse normalno. Priporočam ti da greš k svoji G in naj ti da svečke. Meni ni nič drugega pomagalo-niti jogurt, niti krema Canesten. Svečke so še najbolj ziher da pomaga.
Pa lepo pozdravi to nadlogo. LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2008 18:20:57   
Felicita
To je zato, ker antibiotiki ne pobijejo samo 'slabih' bakterij, ampak tudi dobre - tiste ki vzdržujejo floro v nožnici in črevesju. In potem se glivice veselo namnožijo. Naboljš je sicer povrnit ravnotežje nazaj naravno (jogurt, tea tree...), ampak če ne gre pa po svečke. Druge na žalost ni.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu _Miška_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2008 18:56:19   
Naja30
Jej čim več probiotitčnih izdelkov.

Je pa normalno ja in precej zoprna zadeva tole vnetje.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2008 19:37:57   
sanca
mogoče probaj s navadnim jogurtom. meni je še vedno pomagal. vlij si ga na vložek in pusti čez noč gor. upam da bo tudi tebi pomagal.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2008 20:01:52   
Jančika_
V nosečnosti se že tako ali tako malo poruši ravnovesje v nožnici, antibiotiki pa stvar še poslabšajo. Sama opozorim zdravnika, ko mi predpiše AB, da ponavadi fašem vnetje in mi poleg tega preventivno napiše še recept za Vagisan svečke (vsebujejo v bistvu samo mlečno kislino).

V drugi  nosečnosti nisem imela niti enega samega vnetja, kljub jemanju AB (takrat sem pozabila reči za Vagisan). Mislim, da je predvsem pomagalo preventivno mazanje z MultiGyn gelom. Ta zadeva je super.

(odgovor članu sanca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2008 10:46:20   
rokapi
Pojdi nazaj h ginekologu in povej kako je. Meni se je zgodilo podobno, da hiconcil ni prijel in so bile potrebne nadaljne raziskave glede bakterij. Je kar precej nevarno. Dobila sem tudi drugi paket Canesten svečk + kreme.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?