|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lupinica Maxi Cosi - na katere vozičke
9.3.2008 13:15:39   
JABOLKO3
Živijo!

Zanima me, če kdo ve, ali  Maxi Cosi lupinica paše še na ogrodje katerih drugih vozičkov, razen Quinny? Sem bila najprej navdušena nad Quinny Zapp, ki bi ga kasneje uporabljali kot 'marelo', pa sem ugotovila, da se naslon ne da spustiti v ležeči položaj, zato ta odpade.

Lepo nedeljo še naprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lupinica Maxi Cosi - na katere vozičke
9.3.2008 13:41:57   
Anitka
Kolikor vem paše na Quinnijeve in seveda Maxi cosi vozičke. Za druge pa žal ne vem.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2008 13:46:33   
skuštrana
Mutsyjeve s pomočjo adapterjev.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2008 14:54:27   
Pikca
mislim, da gre tudi na TFK Buggster, ki je podoben zappu, le da je malo večji in naslon gre v polležeč položaj

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2008 15:16:42   
kekec in mojca
Z adapterji gre tudi na Baby welt moon. Klikni za ogled slike vozička.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2008 15:38:02   
Inigo
maxi cosi gre na kar nekaj vožičkov, s tem da rabiš adapterje. najbolje da povprašaš v baby centru ali pa kakšni drugi otroški trgovini - tam ti bodo znali najbolje svetovat.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2008 15:55:57   
*tajda*
z adapterji gre tudi na firstwheels in stokke voziček

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2008 17:36:27   
gaya24
Gre tud na Bugaboo, če dokupiš adapterja (40evr)

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2008 19:35:09   
l.daisy
pa na hartane in teutonie... z adapterji... 

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.3.2008 19:36:52   
Anonimen
Pa na Traxxe.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.3.2008 19:39:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3
Zanima me, če kdo ve, ali  Maxi Cosi lupinica paše še na ogrodje katerih drugih vozičkov, razen Quinny? Sem bila najprej navdušena nad Quinny Zapp, ki bi ga kasneje uporabljali kot 'marelo', pa sem ugotovila, da se naslon ne da spustiti v ležeči položaj, zato ta odpade.

Pa kaj ti si mislila imeti zappa že od vsega začetka in  user posted image  skoz v lupinici prevažat? Ker dejansko v zapa sedet ne bi mogel it prej kot pri ene 7ih, 8ih mesecih, pa še to je kmalu, do takrat bi ga pa skoz v lupinici mela? user posted image
No, tvoja stvar, ampak lupinice niso najbolj priporočljive za prevažanje user posted image  v vozičkih. Samo mnenje.

(odgovor članu JABOLKO3)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.3.2008 20:21:51   
JABOLKO3
Hvala vsem za odgovore, če sem prav razumela, gre ta lupinica praktično na večino vozičkov, vendar z adapteriji. Bom šla še malo pogledat v BC ostale variante.

Hothien - imamo zelo udoben voziček z velikimi kolesi in s košaro, primeren za od rojstva dalje, vendar se nanj ne da namontirat lupinica, je pa včasih praktično, da ni treba otroka budit in prestavljat iz lupinice v voziček, če samo nekam skočiš za kratek čas. Pričakujem pa tretjega otroka in smo 'marelo' pri prvih dveh tako zdelali, da bomo morali kupiti novo, pa sem mislila, da bi bila to rešitev, da bi na začetku uporabljala ogrodje za lupinico, potem pa namesto marele. Vsekakor pa je pri meni pogoj tudi za marelo, da se naslon spusti v ležeči oz. polležeči položaj, saj večje otroke daš v voz, ko so utrujeni in potem navadno hitro zaspijo.

Hvala še enkrat vsem za nasvete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?