Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Solidarnostna pomoč-4 urna bolniška 8.3.2008 7:20:57
|
|
|
|
ana b
|
Oj! Jaz sem v prvi nosečnosti praktično celo nosečnost delala po 4 ure in sem koristila LD vmes in tudi solidarnostno pomoč sem dobila in tudi jaz delam v javnem sektorju in nisem v sindikatu . Lep dan.
< Sporočilo je popravil ana b -- 8.3.2008 7:21:37 >
|
|
|
|
RE: Solidarnostna pomoč-4 urna bolniška 8.3.2008 22:21:41
|
|
|
|
soncek64
|
Živjo ana b, jaz bom v bistvu samo cele 3 mesece 4 ure na bolniški potem pa imam še 21 dni dopusta. A misliš, da vseeno dobim solidarnostno pomoč kljub temu, če bi hotela biti tudi kakšen dan sedaj ko sem 4 ure na bolniški koristit dopust?Npr. vmes kakšen dan do maja? Res ne bi rada ostala brez te solidarnostne pomoči. Mogoče si ti dobila ker si bila cel čas 4 ure na bolniški. Ali mogoče veš, če je kakšna druga mesečna omejitev če delaš po 4 ure oz. si 4 ure na bolniški. Jaz sem jo začela 1.2.08 in jo imam do 7.5.08 potem bi pa skoristila še dopust. Kako pa so ti obračunavali, ko si bila na dopustu med tem časom? A so ti šeteli cel dan dopust ali 4 ure dopusta in 4 bolniške?
|
|
|
|
RE: Solidarnostna pomoč-4 urna bolniška 11.3.2008 18:59:44
|
|
|
|
Taula
|
A misliš, da vseeno dobim solidarnostno pomoč kljub temu, če bi hotela biti tudi kakšen dan sedaj ko sem 4 ure na bolniški koristit dopust? Za solid.pomoč moraš biti 3 mesece NEPREKINJENO na bolniški. Torej če je dopust med bolniško se prekine..tako to jaz razumem.
|
|
RE: Solidarnostna pomoč-4 urna bolniška 12.3.2008 8:21:22
|
|
|
|
arsha
|
Kakšno višino v ojrih pa dosega solidarnostna pomoč?
|
|
|
|
RE: Solidarnostna pomoč-4 urna bolniška 12.3.2008 11:01:33
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: arsha Kakšno višino v ojrih pa dosega solidarnostna pomoč? Do 1.252 € v gospodarstvu, za negospodarstvo pa ne vem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?